- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manson
csendes tag
válasz
t72killer #27 üzenetére
igen, a kettő együtt. Eddig átlagosan 360-410 khash/s körül sikerült hajtani őket.
Ma viszont meghalt az alaplapom este. (nem emiatt, am is nyűglődött. Sajna nem kapcsol be, csak pörög minden.. eddig 1-2 ki-be kapcsolás megoldotta, most kuka.)
szóval szumma 2160-2500 khash környékére várom a miniriget. Szerintem az nem rossz amúgy, 0,4-0,5 ltc / nap. Azaz 10-12 dollár. A megtérülés nagyjából így 4hónap lesz. Teljesen belefér ( ne felejtsük el, hogy azért ennyi mert az áram nem számít ) egyenlőre.
-
Manson
csendes tag
válasz
t72killer #24 üzenetére
jah.. mondjuk kicsit csalódott vagyok, hogy a 270X-ek alulteljesítenek ahhoz képest amit vártam.
350-380khash/s körül tolnak ... 748 volt a max de 550 az átlag ( két kártyával teszteltem most ). Szóval így kicsit elgondolkodtam, hogy a maradékot amit rendeltem továbbpasszoljam, és bepakoljak a helyükre néhány 6950et, vagy esetleg 5850et... az 20 ropi ez meg 50. Persze most a low configról beszélünk ,de nyilván a low az legyen low ... a másik meg majd lesz brütál.
-
Manson
csendes tag
no srácok, megvan a végleges config, lerendelem az alkatrészeket.
Összesen 3db rig lesz.
Rig1 - alsó kategóriás új cuccokkal ( 6db R270X )
Rig2 - használt de középkategóriás cuccok ( 2db 5850 OC, 2db 6950 OC )
Rig3 - felsőkategória vízhűtéssel nyakoncsapva ( 6db R9 290X )Ebből most az elsőt kezdem építeni először:
Asrock H81 Pro LGA1150
Corsair Value DDR-3 4GB/1333 KIT
Intel Celeron G3220 3.00GHz BOX
Toshiba 1.0TB SATA-III (DT01ACA100)
Arctic INTEL Freezer 11 LP
6db R9 270XTápra várok ötleteket, én most Corsairben gondolkodtam, MTECH volt még amit néztem ... a neve nagyon gagyin hangzik, de nem volt még szerencsém a tápjaikhoz. Árban középkategória.
A "házikó" egy fa keret lesz, amihez még designolok egy hűtést. A héten feltöltöm róla a skiccet. A rigeket egymásba építhetőnek tervezem megcsinálni, hogy moduláris legyen a játék.
-
Manson
csendes tag
én nem a h61 hanem a h81 pro lapot mondtam, mivel olcsón kapjuk, az 1150es foglalat.
A BTC-t nem kötelező bent tartani a poolban, viszont a "támogatás" csak akkor jár hozzá, ha bent hagyod.
Ennek nem az a célja, hogy "játszani" tudjunk a coinokkal, hanem az , hogy az oldalon tartsuk a felhasználót és rávegyük, hogy folyamatosan visszatérjen hozzánk.Lesz lehetőség arra is, ha a BTC-t kivenné ( és akár ez neki forintban vagy euróban kell, akkor megvesszük tőle és kiutaljuk. Ezzel a klasszikus tőzsdét kihagyjuk részben, viszont a saját BTC tranzakcióinkat megkönnyítjük.)
-
Manson
csendes tag
válasz
pappkarcsi #3 üzenetére
hmhm, ez jó!
át is számolom az egészet.
Egyébként elég ha a nettót nézzük mert ez céges asset lesz ( + mivel amúgy is hardvert meg btc-t stb dolgokat árulgatunk, az áfa visszajön )
Tehát bányászat céges tevékenység ( lesz ) ! Bányatársaság is lehetünk akár..
-
Manson
csendes tag
persze optimálisabb rig kialakításra ötleteket várok. A tervek szerint a kártyák nem a gépházban, hanem egy külön szerkezeten fognak lakni, az optimáisabb hűtés érdekében.
-
Manson
csendes tag
Sziasztok,
gondoltam, építek két céges riget, felhasználva az összes cool alkatrészt amit király áron elérünk.
Asrock H81 Pro BTC board [ebbe fér 6db kártya] 15.000
Intel Core i 5 2.50GHz Tray (s1155) 27.000
Corsair Value DDR-3 4GB/1333 KIT 8.000
120GB SSD V300 Series 14.600
Thermaltake Contact 39 6.900
XFX 1250W PRO 55.000
6x R9 290 Asus 6* 95.900
----------------------------------------------------------------------------------------------Vízhűtésként EKWB termékeket tudunk bepakolni, ( azt importáljuk)
Az össz teljesítmény így kb: 4800 khash/s lenne.
A gép: 126500
A videokártyák ára: 575400
A vízhűtés: kb 150.000
..............
szumma: 851.000 netto , szóval asztalra lerakva kb 1,1m ft * 2,2m ftEbből indítanánk is rögtön egy pool-t, aminek így a kezdő sebessége 10Mhash lenne. Arra gondoltam, hogy aki gép által termelt pénzt nem kiszednénk, hanem az oldalon történő vásárlásként lehetne megkapni.
Egy eset:
- valaki csatlakozik az poolhoz és az oldal közösségéhez, majd bányászik 2 hónapot a gépével. Mondjuk a gép teljesítménye 1000 khash, így a gépe mondjuk aktuális árfolyamon termel havi 70 dollárt.Ha bányászik a Pool tagja pl. 1hónapig akkor 10%, ha 5 hónapig akkor 50%, 10 hónapig akkor 100% extra levásárolható kedvezményt kap.
Mi a véleményetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- TV antenna és jelerősítés
- Micro Four Thirds
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest