Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Szerintem a XXI. században már nem fontos a korkülönbség... én legalábbis nem foglalkozom vele, se azzal, hogy a másik éppen kivel...
Jó most nem a 20 éves csaj+atomgazdag 80 éves hapsi meg ilyen esetekre gondolok, de szerintem nincs abban se semmi, ha mondjuk a csaj 40 éves a srác meg 22... természetesen fordítva sem.
Csak a csajnak hülyeség ilyenbe belemenni, mert a srác 5-10 év múlva el fogja felejteni.Amúgy ja, Rosseau simán inkább 55-60 évesnek nézném. Tíz évet letagadhatna szvsz... meg a sorozatban se annyi, hanem inkább 40 környéke. 1988-ban amikor odakerült lehetett max 22, de majd meglátod te is.
-
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Hehehe, most egy kis szünet, de 2x18-at már megnéztem.

Ma befejezem a 2. évadot is!
Azért ez beszarás! Több szereplőt is sokkal fiatalabbnak gondoltam kinézet alapján! Ezt érdemes végig olvasni.
-
keIdor
titán
Ja meg Claire is tetszik, szép az arca...

Nikki. Aki esetleg nem tudná...
3. évad. -
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Shannon.
Az én "ízlésemnek" Shannon picit vékony volt, ahogy Sun is.Mint nő, nálam Kate, Juliet, Nikki meg még 1-2 mellékszereplő jött be nagyon, mint pl. aki Jack felesége volt (Sarah), akit rendbehozott. Meg akinek az apját próbálta megmenteni, annak a lánya az a csaj is nagyon tetszett, nagyon szép arca volt! Azt hiszem Olaszok voltak... Gabriella asszem a neve.
KillHates: Evangeline-nek (Kate) ez az első filmje, amiben szerepelt, szóval kezdő színész, szerintem későbbi filmjeire már jobban belejön...
Matthew Fox viszont már nem az, biztos szétszórt...

-
Pedig azt mondják, hogy eléggé kínlódik vele a stáb.(mint színésszel)
Matthew Fox meg mindig elfelejti a szövegét ezzel viszi a sírba a rendezőt.
Josh Holloway és Jorge Garcia a stáb jókedv felelősei, Sawyer szövegét néha Holloway átkölti, egyik példa rá: amikor Dominic Monaghan-nak beszólt valami hobbitosat. Benne is maradt a filmben. Én akkor sírtam a röhögéstől. -
-XadAnuX+
őstag
Ma este kezdem én is el a Maratont!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Jó hát a magyar szinkront én elvből kerülöm, pont az ilyenek miatt... és akkor anyám mondja, hogy hát ez világhírű... hát szerintem pont ugyanolyan szar, mint a gazdaságunk, ugyanúgy egy nagy nulla a magyar szinkron.
Angol nyelv+magyar felirat, vagy angol nyelv+angol felirat, én csak így nézek filmet.
Vedd meg, kapsz egy minőségi nyelvű Lost-ot.
Van ilyen extrák nélküli változat is, valami 2-3k egy évad. -
Csabee.
nagyúr
vége az első évadnak
izgalmas
most a 2.évad első részébe belépett a képbe Desmond
egész jól kezdődik..
az a baj hogy ha így haladok, gyorsan eljutok az 5.évadig 
-
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Holnap dolgozom, szóval nem biztos...
de szerintem Vasárnap estére elérem az 5. évadot, ha nem is a végét, de az elejét igen. De így a jó, így az egész sorozat a fejemben lesz frissen, és így lehet rábukkanni a kisebb válaszokra is!Ugyanaz:
Ja meg Rosseau-nak meg Jin-re, illetve Ben-re kellett volna emlékeznie! Bár ő már 16 éve nem látta őket, szóval simán elfelejthette... -
keIdor
titán
1×20-nak most lett vége. R.I.P Boone, Welcome Aaron.
Haladok, haladok, hétvégére az 5. finálét nézem...
újra 
Aki még nem látta az 5. évadot az ne olvassa el ezt:
Tök furcsa belegondolni, hogy amikor Aaron megszületett a jövőbeli Sawyer ugye ott állt 10 méterre, majd eltűnt, a többi utazókkal együtt. (Charlotte, Juliet, Daniel, Miles, Locke)
Tök furi ebbe belegondolni.
Meg az jutott eszembe, bár szerintem másnak is, hogy ugye Ethan és Locke már találkoztak, amikor lezuhant a kis nigériai repcsi... Locke-t lábon lőtte Ethan, lehet ezért is lett rosszul, amikor Boone-al a repcsihez mentek. Bár Locke-nak az a jövője lesz, hiába történt a múltban.
Egyébként Ethan-nek emlékeznie kellett volna arra, hogy egy John Locke nevű embert már lábon lőtt és hirtelen eltűnt. Erre ekkor még nem gondolhattak az írok. -
Csabee.
nagyúr
Mért nem írjátok ki hogy Spoiler?
néha kiírjátok néha nem.. néha jobb ha elsem olvasom a hozzászólásokat
most nézem az S1x24et...
első évad végére érek ma
teljesen jó 
más maratonozó van itt?
ki előzött meg?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Hoppá! Akkor mégsem lesz Juliet-ünk...
-
Dylen
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem jelent semmit, lehet hogy csak flashbackban

-
dy_nmq
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
várható volt

-
Csabee.
nagyúr
S1x19nél járok
megtalálták a lezuhant kis repülőt
izgi rész..
ma lehet megnézem végig az első évadot

-
parandroid
félisten
ÜBERSPOILER
Sorozatjunkie ma hozta a hírt, hogy Elizabeth Mitchell "természetesen" visszatér a záró évadban is.

p
-
keIdor
titán
Na 1x07 megnézve, elteszem magam mára.
Aztán reggel folytatom, holnap szabadnap... Más ez az 1. évad, de nagyon tetszik, ezt a sorozat a best! -
joshua7
veterán
-
keIdor
titán
Pörgős 5. évad után nagyon furcsa az első. Ilyen lassú, de tetszik.
Hiányoztak ezek a zenék... Jin mekkora hülye volt már az elején...
egyébként érdekes, Ádám, és Évánál is fekete-fehér kő vagy mi volt, mint Jacob, Esau polója... kiváncsi leszek kik lehettek azok a barlangban... -
Én csak LOST-os dolgokat akarok nézegetni, erre mindig a szexnél kötök ki.

Hogy mik vannak...
Bár az élet is csak egy nagy szívás
-
-
Csabee.
nagyúr
az de kemény amikor elkezdenek golfozni

-
keIdor
titán
Na, megvettem az eddigi évadokat, én ezt kezdem el majd (megint) újra nézni. PS3-al fogom lejátszani, mert halkabb, mint a PC.
Csináltam pár képet:-a gyűjteményben
-kicsit távolabbról.
-a dobozok
-hátulról
-1. évad
-2. évad
-3. évad
-4. évadVárom az 5.-et is!
-
Csabee.
nagyúr
Lost 1.évad 9. részénél tartok
nagyon jó a történet, élvezem komolyan
igaz ezeket már anno láttam.. de jó még így is
mert sok minden újat mutat 
-
Dylen
senior tag
Nem beszélve arról, amikor nem pontos a fordítás, pl amikor valamelyik évad végén Kate-et, Jack-et és Sawyert elkapták Ben-ék, majd Michael megkérdezte Bentől hogy most hova viszik őket. A fordításban az volt, hogy "ők velünk jönnek", miközben azt mondta, hogy "ők hazajönnek velünk". Kis különbség, de sztem ebben a sorozatban minden kis félmondat is számít és ennek is jelentősége volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

meg jó pá kilóméter
azigen....

de várom a következő részt hogy mi lesz

egyébként érdekes, Ádám, és Évánál is fekete-fehér kő vagy mi volt, mint Jacob, Esau polója... kiváncsi leszek kik lehettek azok a barlangban...
is bexart volna tőle a gyönyörtől!