- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Nafiuk, pentek estere, mire hazaertem melobol lecsorgott a S03 komplett. Egesz hetvegen el voltam veszve, 16-ik reszig tudtam megnezni, de egyszeruen hihetetlen jol csavarjak a szalakat a keszitok. nomeg volt egy ket pilot, amin leesett az allam. Het kozepere ugyszamitom, befejezem az S03-at es johet az S04, ami lejon belole.
S04-el kapcsolatban kerdeznem, van belole szinkronos is, ugy 720p-ben? Mondjuk angolgyakorlasugyileg jobb lenne az engdub+hunsub kombo, mint az elso 2 szeria eseteben. Feliratokat honnet lehetne?
-
jetimokus
tag
Hát, ha nem full angol lenne szerintem még lehet neki is állnék, de így, hogy csak egy részét értem meg az egésznek.... szerintem az a legjobb ha hanyagolom.
Viszont Lostal kapcsolatban újabb kéréds merült fel bennem: Ben hogyan gyógyította meg Juliet nővérét? Mert ugye rákos volt... vitt neki egy darab szgetet vagy mi!?
-
attisx
addikt
Az első link helyesen: dharmawantsyou.com
(Mobilról írtam és sikerült elgépelni.
)
-
attisx
addikt
válasz
jetimokus #3891 üzenetére
Az említett ARG-k nem pc-s játékszoftverek, hanem az interneten létre hozott, különböző weboldalakon bonyolódik. Ajánlom figyelmedbe a dharmwantsyou.com oldalt. Itt te is bekapcsolódhatsz az aktuális játékba. Az octagon.extra.hu-n (ezt is a Lostspoilers.org -os srácok készítik) pedig plusz infókat és segítséget kaphatsz a játékkal kapcsolatban...
-
jetimokus
tag
Olvasgatom ezt a honlapot amit linkeltél, de atyaég... itt jól megkeverték a cuccot...
Ahogy ezt leírják, komolyan annyira valósághű, hogy már lassan el is hiszem, hogy ez igaz.... Különben szépen folytatták a sorozatban megkezdett szálakat, és sok minden kiderül, és marha jól kibővítették a dolgokat, a baj csak annyi, hogy rengeteg az információ, és lehetetlen egyben feldolgozni mindet.
Bár a számokat még mindig nem értem teljesen. Ez akkor lenne korrekt ha elmagyaráznák annak a Valenzetti egyenletnek a működését, meg hogy tényleg hogy van ez... mert így oké, jól ki van találva, de mégis úgy érzem, hogy valami hiányzik belőle...
Na mindegy olvasgatom tovább, aztán még lefekszem 3-szor a földre rángani meg remegni, hogy menjen az idő jövő januárig.Amúgy nem véletlenül mondtam, hogy a Lost és az univerzuma amit felépített szerintem a legjobban megalkotot sorozat amit én valaha láttam.
attisx: The Lost Experience, Find 815, Dharma Want's You/ Global Recruiting ---> ezek mind a Lost témájával foglalkozó játékok!? Mondjuk igazából mindegy, mert ami a Max Payne 1-nél újabb játék az sehogy sem megy a gépemen...
-
attisx
addikt
válasz
jetimokus #3884 üzenetére
"Különben mi ez a lost experience? az addig oké, hogy egy játék, de nincsen valami valóságalapja, amit továbbfűztek a fejlesztők? mivel ez az oldal ahogy olvasgatom egyre inkább azt tükrözi..."
Nem hinném, hogy az egésznek sok valóság alapja lenne. Ezek (The Lost Experience, Find 815, Dharma Want's You/ Global Recruiting) csak alternatív valoság játékok, azaz Alternaive Reality Game (ARG). Tulajdonképpen amolyan kedvcsinálók, illetve "lelkesedés szintentartók" a rajongók részére. Persze adnak némi plusz infót, de ezek is további kérdéseket vetnek fel. A végső válaszokat úgyis a sorozat fogja megadni (legalábbis remélhetjük, hogy minden nagyobb rejtélyt megmagyaráznak).
Az egésznek a valóság érzetét az adja, hogy nagyon alaposan megszervezték a játékokat, aprólékosan kidolgozott fiktív weboldalakat hoztak létre. A Find 815-t, a TV-ben is (abc) reklámozták, mintha az Oceanic Airlines egy valós légitársaság lenne, ami éppen akkor kezdi újra indítani a járatait. Az Octagon Global Recruiting-nak pedig kint a Comic Con-on volt saját standja...
Egyszóval az egésznek az a lényege, hogy a játékosok is az események részesének érezzék magukat. Már-már elhiggyék, hogy tényleg valóságos a történet...
-
jetimokus
tag
válasz
Balinov #3883 üzenetére
nem egészen értem amit kérdezel, sorry...
de ha arra vagy kíváncsi persze, hogy vanak a 3. évadnak is összefoglaló részei, de ha már tényleg ilyen rég volt amikor abbahagytad a sorozat figyelését, akkor adok egy jó tanácsot. Kezd előről az egészet, és miközben nézed az elejét, szedd le a hiányzó 3. és 4. évadot, és egyben nézd végig a sorozatot. Már csak azért is, mert azzal el leszel egy daraig, a másik meg az, hogy rengeteg az apróság amire ha nem emlékszel, akkor nem tudod, hogy miről van szó.Az összefoglaló részeket meg hagyd a fenébe, mert igaz hogy marha jól összefoglalják tényleg a dolgokat, de érdemesebb sokkal végignézni az egészet...
Jó szórakozást! -
[lAyCsI]
addikt
nem tudja véletlenül valaki mikor fog folytatódni?
meg a Prison Break? -
jetimokus
tag
hmmm.. ez érdekes.. csak azt nem értem, hogy ezeknek a számoknak most van valami valóságalapja is? Csak azért mert ez az egész nagyon úgy van leírva.. amásik meg mi köze van a lost-nak ezekhez a dolgokhoz amit itt leírtak? egyíáltalán ez mikor derült ki? mert a sorozatban biztos nem...
szerk.:
Balinov: ha eddig tetszet a sorozat akkor a 4. évadtól hanyatt vágod magad és 3 hétig nem alszol...attisx: ezzel most megfogtál... abszolút elképzelhető amit mondtál, de ezeket a dolgokat mind meg kell hogy magyarázzák, mert különben sok rajongó haragját magukra fogják zúdítani... úgyhogy szerintem ki fog derülni, hogy igazad volt-e és erre még lehet várni kb 2 évet...
Különben mi ez a lost experience? az addig oké, hogy egy játék, de nincsen valami valóságalapja, amit továbbfűztek a fejlesztők? mivel ez az oldal ahogy olvasgatom egyre inkább azt tükrözi...
-
jetimokus
tag
hmmm.. ez érdekes.. csak azt nem értem, hogy ezeknek a számoknak most van valami valóságalapja is? Csak azért mert ez az egész nagyon úgy van leírva.. amásik meg mi köze van a lost-nak ezekhez a dolgokhoz amit itt leírtak? egyíáltalán ez mikor derült ki? mert a sorozatban biztos nem...
Balinov: ha eddig tetszet a sorozat akkor a 4. évadtól hanyatt vágod magad és 3 hétig nem alszol...
-
jetimokus
tag
-
attisx
addikt
válasz
jetimokus #3855 üzenetére
A "magicbox" kifejezést nem kell szószerint értelmezni. Valószínűleg arról van szó, hogy a többiek, közülük is a kiválasztottak (pl. Ben, Richard, Tom stb.) egy különleges eszközzel feltűnés nélkül (az other-ök közzül sincs mindenki beavatva a nagy dolgokba lásd Juliet) és gyorsan tudnak/ tudtak közlekedni a sziget és a külvilág között. Például Ben házában a titkos szoba iróasztal fiókjában tucatnyi hamis útlevél, mind Ben képével és egy rakás különbözö nemzetiségű valuta, meg több garnitúra elegáns öltöny stb. Mind arra utal, hogy sokat utazgatott a külvilágba, miközben a mezei other-öket azzal etette, hogy nem lehet elhagyni a szigetet, illetve csak a tengeralattjáróval (ami egyébkéntis kicsi egy több száz km-es úthoz
). Ha csak úgy elhajózott/ hajóztak volna, az feltűnt volna a be nem avatott barak-lakóknak, hogy napokig-hetekig távol van/ vannak.
Hogy mi ez az eszköz?! Nos valószínűleg egy rég letűnt, ősi kultura teleportációs berendezése lásd 4. évad végén a sziget költöztetése. De mondjuk már a négy lábujjú szobor maradvány is azt hivatott előre jelezni, hogy valaha a sziget egy ősi civilizáció fennségterülete volt. Richard Alpert is közülük való lehet. (Még nem láttuk ugyan, de lehet, hogy neki is négy lábujja van.
)
A lényeg, hogy Ben-ék könnyedén és gyorsan oda tudták vinni az "igazi" Sawyer-t a szigetre. Locke-nak pedig egy kis "romantikus" körítéssel tálalta dolgot. Egyből nem avathatta be mindenbe, még akkor sem a John az új kiválasztott, mert hátra volt még a nagy próba tétel (meg egyébként sem szándékozott átadni a helyét Locke-nak).
Egyébként Ben-nek egyetlen szavát sem szabad elhinni, mert mindig és mindenkinek (a sajátjainak is) hazudik.
-
jetimokus
tag
Én már valamiféle ékírásnak véltem, vagy valami ősi maja nyelv egy szótöredékének... nem is gondoltam arra, hogy esetleg műsoridő...
de már oké.... értem...szerk.: vissztérve a Loszt-hoz a füstről valamiféle elképzelés? Mert arról is olvastam ilyet hogy szabályai vannak, hogy kit ölhet meg, meg kit nem, hogy ezért nem irtotta ki a Keamy embereit sem meg stb...
a másik a 4 ujjú szobor, arról esetleg valami? Nameg a számok?[4 8 15 16 23 42] [4 8 15 16 23 42] [4 8 15 16 23 42] [4 8 15 16 23 42] [4 8 15 16 23 42] [4 8 15 16 23 42] [4 8 15 16 23 42] [4 8 15 16 23 42] [4 8 15 16 23 42] [4 8 15 16 23 42]
-
jetimokus
tag
Hát lehet, hogy ők vitték oda, de honnan tudták, hogy oda kell vinni? Mivel azt nem tudhatták elvileg előre, hogy a Locke megjelenik, és felrobbantja a tengeralattjárót, és "akkor ha már ott van, megmutatjuk neki az édesapját"... érted... Mindenesetre a varázsdoboz? Esetleg lehet hogy baleset érte... elájult, és közben kihúzták abból a dobozból. Mivel pont akkor mondták, hogy megszakadt a kapcsolat a külvilággal, mióta lila lett az ég, és ugyanabban a részben a Jacket is úgy küldték volna haza a tengeralattjáróval, hogy mondta Ben hogy csak odaszóló jegye van mert tönkrementek a berendezések, és nincs kommunikáció, tehát nem találnának vissza a szigetre...
A varázsdobozról kül elég érdekes beszélni, főleg hog kihúztak belőle egy embert... mindegy nem tudom mi a doboz, és nem tudom hogy szednek ki belőle dolgokat. szóval maradok ennél a variációnál. -
jetimokus
tag
Ja és különben eszembe jutott még valami, 3. évad 13. rész:
Locke és Ben beszélgetnek. Ben előadja hogy a szigeten van egy doboz. Akármitz is képzel el, kinyitja a dobozt, és megtalálja benne amit keresett... És mit ad Isten annak a résznek a végén Locke apja ül az egyik cellában... Ő hogy került oda? Erről esetleg valami elképzelés? -
attisx
addikt
válasz
jetimokus #3847 üzenetére
Még 2x17 rész lesz. Ugyanis a 4. évadból kiesett 2 részt is bepótolják...
Egyébként, direkt úgy linkeltem a videót (és oda is írtam), hogy ott legyen mellete a magyar szöveg...
A lostspoilers.org-nak most járt le a domain szerződése, de az üzemeltetők szerint néhány napon belül ismét elérhetőek lesznek (legalábbis ki van fizetve az hosszabítás). Viszont a lostspoilers.extra.hu-n továbbra is elérhetőek.
-
jetimokus
tag
Eredetileg úgy volt, hogy 4 évados lesz a sorozat + 4. évad után csinálnak egy flmet amiben mindent megmagyaráznak. Ez nem jött össze, most már 2 éve úgy van hogy 6 évados lesz. Ez most már biztos, a készítők kijelentették, hogy nem fognak Lost2-t csinálni, és nem lesz spin-off, ha véget ér a 6. évad, akkor egy sci-fi sorozatnak fognak nekiállni, amiről már készítik a terveket.
Tehát nem lesz semmilyen folytatás, 6 évad és kész.Ja, és az 5. és a 6. évad is 16-16 részes lesz.
Különben a 4. évadban meg akarták már magyarázni a szobrot, és a füstöt, csak ugye, volt az írósztrájk, és így is le kellett faragniuk a 4. évadból.
De különben ha meg akarják tartani a sorozat rajongóit, akkor mindent bele kell adniuk, meg kell magyarázniuk mindent, és legalább olyan pörgősre kell csinálniuk a maradék 2x16 részt, mint a 4. évadot.
Nem tudom... szerintem elképzelhetetlen hogy ne magyarázzanak meg mindent. A maradék időbe belefér bőven még megmagyarázni a dolgokat, és továbbvinni a cselekményt.attisx::
Láttam azt a videót, de ez is csak találgatás. Nem tudom. Ezeke a találgatások eddig ahogy észrevettem nem nagyon jöttek be. Meg nem értettem...
Amúgy én a lostspoilers.org-ot szoktam figyelni, de mintha történt volna vele valami, mert pár napja nem hozza be az oldalt... -
attisx
addikt
válasz
jetimokus #3843 üzenetére
Nem tudom követed-e az új Lost ARG-t? Mert ehhez (burkoltan az 5. évadhoz) van egy videó, amit a Comic Con-on vetítettek le és Marvin Candle szerepel benne. Ebből néhány dolog kiderül róla. A vid alatt az első hozzászólásban ott a teljes magyar leírás...
SPOILER:
(((A videót valószínűleg a kedvenc fizikusunk, Daniel Faraday rögzítette, azaz elképzelhető, hogy a sziget költöztetésekor visszament az időben 30 évet...)))
-
doc
nagyúr
válasz
jetimokus #3843 üzenetére
en egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy mindent megmagyaraznak, es az osszes szalat elvarrjak
nyilvan az lenne a legjobb es legtisztabb, de egy ilyen durva fejostehenet nem hiszem hogy levagnak, a vege fele nem lepodnek meg egy bejelentesen, miszerint meg folytatjak valahogy, megha amolyan "fel-spinoff" jelleggel is
bar ne legyen igazam...a legtutibb megoldas mondjuk egy "Lost 2" lenne, hasonlo stilusban, de azert elegge mas szituacioban ahhoz, hogy ne legyen unalmas
-
jetimokus
tag
Mindenesetre 2 évad van hátra. Abban mindent meg kell magyarázniuk a készítőknek. A számoktól elkezdve, a 4ujjú szoborcsonkon át a Dharma-ig, Jacobot, (Isten úgy szeret ahogy Jacobot szerette meg az ilyenek, meg hogy egyáltalán ki ő..)A sziget elköltöztetését, a fekete füstöt, meg egy csomó mindent ami most hirtelen nem jut eszembe. Ja meg a bizonyos Marvin Candle, aki a Dharma tájékoztatókban szerepelt, és mindig mindenhol más néven mutatkozott be. Őróla sem tudni semmit.
A spilerekről meg annyit hogy van egy oldal ami külön ezekkel a lost spoilerekkel foglakozik, és az elő bejelentett dolgoknak kb a 80%-a nem jött be....
-
-
attisx
addikt
válasz
jetimokus #3838 üzenetére
A suttogások (ahogy Dylen is írta) értelmes mondatok csak visszafelé lejátszva. A Lostpedia-n van róluk infó:
Jack apjának pedig biztos, hogy fontos szerepe van a történésekben. Eddigi tudásunk szerint a túlélők közzül héttel került valamilyen formában kapcsolatba (amit a készítők idáig megmutattak):
- Jack és Claire a gyermekei;
- Ana Lucia és Sawyer, velük a "halála" előtt Sidney-ben találkozott;
- Hurley és Locke a szigeten illetve, Michael a hajón;Továbbá egy sokat sejtető videó Christian Shephard szerepét illetően (nem spoiler):
-
Dylen
senior tag
válasz
jetimokus #3838 üzenetére
Richard egyértelműen a sziget különleges hatása miatt nem öregszik szerintem. Ahogy a félszemű is kétszer feléledt a halálból.
A hangok emberi hangok, szavak, mondatok visszafelé lejátszva, ezért érthetetlenek. Mint pl ez a video is: [link] Ez az utolsó részben volt azthiszem.
-
jetimokus
tag
Na várjunk csak, 77-es kód c. rész.
Locke megnyerte a gép ellen a sakkpartit.
"Talán megszállták az állomást a gonoszok? Ha így van, üssön be 77-et!"
Nem tudom, túl sokat emlegetik a gonoszokat.... Meg Ben embereinek a souttogást miért lehet már a sorozat legelejétől hallani? pl amikor Harper megjelent, és közölt Juliettel, hogy a Vihar állomásra kell menni. Vagy amikor Keamy és az emberi ott voltak a tisztáson a helikopternél, (4.évad utolsó rész, amikor kiirtották a katonákat Richard-ék)
Ezek csak a pár utolsó példa, de ez a suttogás, már a sorozat legeleje óta jelen van...az mi, vagy hogyan, mert nem úgy hallatszik mintha emberektől származna..
A másik hogy Richard miért nem öregszik? Locke amikor megszületett már jelen volt a kórházban és egy percel sem volt fiatalabb...
Most kezd megint megkattanni az agyam, hogy Hát hol van még az 5. évad!? -
jetimokus
tag
Ezzel bizony énis egyet értek.
Szerintem (persze ez csak az én megfontolásom) Jack apja, és Widmore között, még fel nem fedett kapcsolat van. Valami közük volt szerintem nekik a Dhramahoz. A Dharma-s Horace építette Jacob házát, Amiben Találkozott Locke Jack apjával...
Közben belekeveredek, ezért sorry...
Widmore azt mondta Bennek, hogy újra az övé lesz a sziget, Szerintem tehát valami olyami lehetett a dolog, hogy Ben, és a sziget őslakosai (Richardék) kiirtották a Dharmasokat,(aminek talán valami fejese lehetett Widmore) és talán elköltöztették a szigetetEzért mondta Widmore, hogy újra meg fogja taláni, és újra az övé lesz...
Persze az hülyeség, csak Locke-vadítás volt szerintem, hogy túristalátványosságot akar belőle csinálni...És Ben tényleg iszonyú jó karakter.... Imádtam amikor elküldte Sayid-ékat a léghajóhoz, és visszaértek... "Az alibije igaznak bizonyult.... Kiástam, de nem egy nőt találtam benne, hanem egy férfit. Egy Henry Gale nevű férfit."
ÁÁ, az egy iszonyatosan jó jelenet volt -
doc
nagyúr
valamilyen szinten mindenki gonosz, hiszen mindenki a sajat, vagy a csoportja erdekeit vedi, es emiatt konfrontalodik masokkal/mas csoportokkal
Ben meg zsenialis szinesz es brutalisan eltalalt karakter, nelkule a Lost feleannyit sem erne!
az mondjuk teny, hogy a joszandektol igen messzire sikerult elkalandoznia
kb. ugyanolyan szinten lehet mint Widmore, hiszen o eleg tevekeny reszt vett abban, hogy kiirtsa a Dharmasokat anno, ugyanugy ahogy Widmore is tenne a szigetlakokkal -
Dylen
senior tag
válasz
jetimokus #3831 üzenetére
Szerintem nincsenek kimondottan gonoszok. Ben szerint Widmore a gonosz, mert ha megtalálná a szigetet, (ami már lényegében megtörtént), először mindenkit megölne (ami részben már sikerült), köztük Bent is, aki viszont sokáig akar ott élni, nem akar megöregedni, vagyis a saját érdekei vezérlik, aminek eléréséhez mindent és mindenkit képes fel és kihasználni.
Tehát Ben is ugyanúgy gonosz, nem beszélve arról, hogy akkor is hazudik ha csak néz. Én inkább Bent mondanám gonosznak ha választani kellene, de azzal sem értek egyet hogy Widmore turistalátványosságot csináljon ebből a különleges helyből és hogy megöljön mindenkit...
Ezen lehet sokáig kattogni.Én már a 3. évad előtt is elkezdtem visszanézni a részeket, és most is el fogom kezdeni újra, elölről. Annyi minden történik benne, annyi apró részlet van hogy sokat el is felejtettem már. Érdekes lesz feleleveníteni úgy, hogy sokmindenről már tudni, hogy miért történik.
-
jetimokus
tag
Pedig pont a Lost az amin lehet elmélkedni, és kattogni...nem is tudom, hogy van-e még egy ennyire tudatos történetvezetéssel, megáldott ennyire jól összerakott sorozat...
Ha valaki kedvet kapna az elmélkedéshez akkor kérdem én: Szerintetek kik a gonoszok?
(Szerintem azok akik most a Többiek, Richard Alpert-el az élen) Miért mondta annyiszor Ben azt, hogy "Nem mi vagyunk a rosszfiúk, nem mitőlünk kell félni..."
Vagy: Miért mondta Charles Widmore Bennek azt, hogy "tudom mi vagy.." stb. stb. stb.
Ha kedve támadna valakinek szívesen venném ha elmondaná a vélrményét...
Történjen valami ebben a (Úristen) 4 hónapban.... -
attisx
addikt
válasz
jetimokus #3829 üzenetére
"Szerk.: Úristen, hát hol van még az 5. évad??!!"
Még bő négy hónap...
Sajnos, a topik tényleg nagyon kihalt. És ez nem csak most a holtszezonban van így, hanem a 4. évad alatt is elég gyér volt a forgalom. Az emberek erre felé úgy tűnik nem szeretnek "kattogni" a rejtélyeken...
-
jetimokus
tag
Látom egy halott topikba csöppentem...
Az igazság amit elmondanék, hogy a Lost szerintem... Úristen (pozitív értelemben)
Mweg még annyi, hogy nem a sorozat-mániákus beszél belőlem, mert ami sorozatért megveszek az kb ennyi: Lost, Siders. Meg van pár rajzfilm, de az nem ide tartozik (pl Ren & Stimpy)
Csak ennyi lenne.Szerk.: Úristen, hát hol van még az 5. évad??!!
-
attisx
addikt
Aki kíváncsi az új Lost ARG fejleményeire, az a következő linken figyelemmel kísérheti az eseményeket: octagon.extra.hu
-
attisx
addikt
válasz
KillHates #3826 üzenetére
Szerintem, magának az Octagon-nak nem lesz szerepe a sorozatban. Ez csak egy fiktív szervezet, amit az új Lost ARG körítéseként, játékosok/ önkéntes "workman"-ek (miért olyan ismerős nekem ez utóbbi kifejezés...
) toborzására találták ki. Viszont mindenképen arra enged következtetni, hogy az ötödik évad egyik központi szála a Dharma lesz...
-
sghc_toma
senior tag
-
doc
nagyúr
hi!
új vagyok a topicban, tegnap (pontosabban éjjel) fejeztük be a párommal a negyedik évadot.
valami viszont nagyon zavar, a sok, hónapokon át vezetett és logikusan felépített szál mellett:
az Oceanic Six storyja ugye az, hogy lezuhant a gép, 8-an maradtak életben, utána egy szigetre kerültek (8-an vagy hatan, már nem is emlékszem), ahol nagy mákkal találtak egy mentőcsónakot.
a tárgyaláson viszont Jack azt meséli, hogy Kate hogyan mentett ki a vízből embereket a zuhanás után.
én néztem be valamit, vagy tényleg nem passzol a kettő? -
attisx
addikt
"A Dharma Kezdeményezés képviseletében eljáró Octagon Global Recuiting, önkéntesek jelentkezését várja egy új, nagy jelentőségű kutatási programban való részvételre."
-
Végre megvan az érettségi, most van időm megnézni a 4. évad végét, eddig csak bele- bele néztem, tudom mi fog történni, már csak arra leszek kíváncsi, h h lett mindez.
-
Pompi
nagyúr
válasz
kapcs-ford #3819 üzenetére
Tényleg durva, de már többször volt és ki is tárgyaltuk
-
kapcs-ford
őstag
-
lesaux
veterán
Egyébként érdekes, Ben megígérte Widmore-nak, hogy megöli a lányát. Aki ugye Penny. Tehát jó lesz, ha a skót gyerekkel aktívan kihasználják a hátralévő napokat.
-
Pompi
nagyúr
válasz
kapcs-ford #3812 üzenetére
"és valami olyasmit mondott Jack-nek hogy sawyer megkérte valamire."
És meg is kérte. A helikopteren, mielőtt kiugrott. Szerintem ezzel kapcsolatban volt a telefon.
-
Dylen
senior tag
válasz
kapcs-ford #3809 üzenetére
Igazad lehet.
Nem olvastam vissza, csak ez a sayid-os sawyer-es dolog rémlett.
De akkor inkább nem is olvasom el, mert lehet hogy tényleg lelövi a poénokat -
kapcs-ford
őstag
----spoiler----
De olvasd el ismét! Van ami rész már megtörtént hiába 2009-re írja de van ami vitatható sőt!
eztt!!
Christian Shephard, Mr. Paik, Charles Widmore, and Richard Malkin are named as some of the members of the Dharma Initiative.
Tehát még nem fedezték fel hogy kik a Dharmások!
-
Dylen
senior tag
válasz
kapcs-ford #3807 üzenetére
Egyébként valaki írt be ebbe a totyikba tavaly egy kiszivárgott leírást a forgatókönyvről angolul, akkor azt elolvastam és mindig eszembe jut mert mintha vázlatokban elmondta volna az egészet.
Nekem viszont abból rögtön az jut eszembe, hogy Sayid és Sawyer meghal, amikor felfedezik, hogy kik is a Dharmások vagy mi... hát ez nagyon nem jött be. (Na közben te is írtad, hogy nem minden jött be)
Kate nem hinném, hogy Sawyerrel telefonált, hanem mondjuk a gyereke anyjával vagy vmi ilyesmi.
-
kapcs-ford
őstag
--SPOLIER--
Osztom (#3717) Petya25 véleményét...
Amit nem értettem az az hogy ha sawyer maradt a szigeten akkor mit telefonálgatott kate-nek és találkoztak is?
A fekete füstnek tényleg ki kellett volna nyírnia mindenkit volt ott üvöltözés rendesen és olyan Gijoe nem sikít gyakran csakúgy.
A szigetlakók akik - közül az egyik az örök fiatalságot élvezi - felbukkantak felfegyverezve... eddig miért nem szabadították ki Ben-t és miért nem csak akkor támadtak miután Ben lányát fejbelövik és a többit kivégzik a tisztáson.
Mikor locke mint vezér visszatért az olyan kép volt mint Csáki a texasi rangerA furcsa hangok a tisztáson mikor Ben emberei becserkészik a zsoldosokat a helinél...
Az hogy Jin nem akart úszni a hirtelen megszaporodott (lett ám kapitány is jee) legénységgel az az ő dolga.
A bombával kapcsolatban.. egyiknek sem jutott az eszébe lecsavarni az antennát (ami eleve görbén állt) de nem is lett volna rá szükség hiszen olyan mélyről a betonstation-ról aligha tudott volna küldeni bármilyen jelet a cuccos...Ami tetszett az az hogy végre Sayid akciózott utóbbi részekben csak sajnálkozó spániel-fej szerepe volt már kezdtem azt hinni hogy a sziget lánnyá varázsolta.
Ben pedig repülő drakula lett és ott alszik a koporsók között bezárva?
Egyébként valaki írt be ebbe a totyikba tavaly egy kiszivárgott leírást a forgatókönyvről angolul, akkor azt elolvastam és mindig eszembe jut mert mintha vázlatokban elmondta volna az egészet.
Megvan:
(#3109) -Nemtom-"Explanation that is revealed near the end of the 2008 season: Dharma Initiative has created a ''time door''. One end of the door exists in present time in Antarctica. The other end of the door is the Island. However, the Island exists in the ''time bubble'' in which it remains in the past. Everytime someone (Desmond) pressed the switch in the Hatch, the Island was reset further back in its own time, while the present continued onward."
"By nearly not pressing it, it opened the time bubble slightly, and Oceanic went through the bubble and crashed into the Island. When the hatch exploded, the time bubble was released, and accelerated into the present. It is Jack, Jin, and Desmond who come upon this knowledge by the leader of the Dharma Initiative in the Season Finale of 2008."
"- Jack discovers sibling relationship to Claire in 2009 season."
etc... nem mind jött be eddig de írta is hogy egyik sem biztos...
-
Valami azt súgja, hogy nem fog pörögni a topic jövő februárig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest