Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-XadAnuX+
őstag
AXN-en most néztem meg a Lostot.
Azért jobb szinkronosan sokkal.
Legalábbis nekem.
-
Az Esua-s képlet viszonylag egyszerű:
Úgy néz, ki, hogy kell neki egy test (halott ember) hogy meg tudjon jelenni a képében. Az első volt Christian fehér tornacsukában a parton, Jack össze is fosta magát. (meg mi is)
Aztán megjelent, Boon tesójaként is, paráztatta a nagydarab négert is (Mr. Eko) mint a tesója, és végig kellene nézni a sorozatot még egyszer. MOst a végén elég egyértelműen manipulálta a helyzetet: Christian képében manipulálta Locke-ot (még az élőt) hogy meghalva-visszatérve kell megmentenie a szigetet, aztán Ben-t is leparancsolta Locke-ról a halott lánya, a halott Locke behergelte Richard-ot, hogy mondja meg az élőnek, hogy meg kell halnia és úgy visszajutnia a szigetre. Aztán a halott Locke-unk, könnyű szerrel rávette Ben-t (aki egyébként ezidáig rém hidegvérrel és tiszta fejjel mérlegelt mindent) , hogy szúrja le Jackob-ot, aztán a mű-Locke gyorsan a grillrácsra is dobta!
-
Dylen
senior tag
válasz
Zoli1222
üzenetére
De elég sokra kaptunk választ, pl ezekből néhányra (lostspoilers oldalról):
Ki Jacob?
Hol van Rose, Bernard és Vincent? Mit csináltak eddig?
Jack vajon megtudja-e változtatni a múltat/jövőt?
Mi áll a szobor árnyékában?
Illanáék kinek dolgoznak és miért vannak a szigeten?
Locke miért akarja megölni Jacobot?
Hurley hogyan tudott az Ajira 316-os járatról?
Miért van Hurleynél gitártok? Mi van benne?
Ki(k) fog(nak) meghalni?
Sawyer, Juliet és Kate hogyan jutnak vissza a szigetre?
plusz1: Mivan Clairerel? (ez azért plusz1, mert úgysem fogják megválaszolni) -
Vladi
nagyúr
válasz
Zoli1222
üzenetére
spoi!
Szia!
Tudom, hogy ő a hulla, ezért akarom az igazit!
Hát Jákobnál egy hamis John Lock van. Az Ézsua alakult át. 
Szerintem a 6. évadban az lesz, hogy az a gép leszáll Los Angelesben és az emberek sorsa, hogy alakul tovább. Bár ez nem túl eladható de azért reménykedek.

-
-
Vladi
nagyúr
Sok spoiler!
Ááá...
Jól megkutyulták itt a kártyákat. Szeritnem sikerült a dokinak! Mert ugye Chengék is ott voltak a robbanásnál, azután meg, hogy valaki elfüstölt az atomfelhőben nehéz szalagra mondani, hogy: léci nyomkodjátok a nyüves gombokat. 
De akkor, hogy lesz itt következő évad? Meg mi ez a marhaság itt a isten szerű izék vetélkeséséről, meg hol az igazi John Lock? Meg nehogy már ne legyen Sawyernek szöszö csaja!

Borzalmas. Nekem nagyon nem tetszik amerre megy a sztori.

-
Dylen
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nekem. Régebben szívesen megcsapkodtam volna szívlapáttal.
Közben egyébként rájöttem mi volt Aaronnal, Kate odaadta a nagyinak, valahogy ez a rész kiesett.
Lehet én is maratonba kezdek, de sajnos ennyi izgalom után az első évadok unalmasak. Egyszer megnéztem az elsőt és a másodikat, de legtöbbször csak háttérzajként szólt a gépen. -
Troy.
addikt
Hány évadot húznak még le?
-
-
Nem atombombát robbantottak, hanem csak a plutóniumtöltetet. Az meg akkorát sem szól mint egy láda TNT. Viszont sugároz mint az állat!
Közben kezd összeállni már a kép; Desmond kulcsa, a fények, a forgatható kerék a föld alatt, a nagy szobor a szigeten, az egyiptomi ásatás.... -
-
Yooha
aktív tag
Amúgy honnan tudjátok, hogy a bomba felrobbant? Nem láttuk..
A fekete ruhás fickó miért pont Ézsau? Ő nem volt direkt ellenfele Jákobnak a Bibliában, sőt Jákob verte át őt (ha jól emlékszem). -
mv
aktív tag
Egyetértek!
Ha ott, akkor felrobbant volna az a plutóniumbomba, akkor azt Radzinsky és Chang doki sem élhette volna túl (többek között). Plusz a sziget földrajzát is megváltoztatta volna, nemkicsit.

Ha történt is robbanás, az vagy gyengébb intenzitással, vagy "másként".
Emlékeztek a Swan megsemmisüléséhez (második évad finálé)? Ott nem explosion-ről, hanem implosion-ről beszéltek.
Mi van, ha ez a mágneses erő/energia valahogy csökkentette vagy elnyelte a robbanás energiáját?
-
Dylen
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem is pontosan ez a robbanás az aminek meg kellett történnie, hiszen mi másért lenne az a finálé címe, hogy incident, hiszen tudjuk hogy egy bizonyos incident történt itt, amiről Chang a swan orientation filmen beszél.
(#4460) Ijk: de pont emiatt építik majd fel a swant, vagyis erre fogják használni. Tehát Chang nem hal meg, hanem megépül a bunker, felveszik az orientation filmet, és kezdődik a gombnyomogatás.
-
Magnum_
nagyúr
Szökésnek vége, lehet nekiállok a Lostnak...
-
válasz
parandroid
üzenetére

Elizabeth Mitchell kinek nem a kedvence?

-
rétisün
veterán
ehhez: Lost.S05.A.Journey.In.Time.Recap.Special.HDTV.XviD-2HD.avi keresek feliratot....nem mintha nem láttam volna minden részt, csak így az évadzárás előtt még megnézném ezt is.
-
parandroid
félisten
"Ethan és az anyja Amy meg Other lesz Ben mellett."
Mondjuk ez amúgy is érdekes kérdés, mert ugye a nőket és a gyerekeket evakuálták, ahogy pl a kis Miles-ot és az anyukáját is. De valahogy csak megmagyarázzák, hogy Ethan és az anyja miért jönnek vissza, miközben Miles és az anyja nem. vagy ott van pl a kis Charlotte, aki szintén az evakuáltak között van, gondolom, és ugye ő sem a szigeten nő fel.
p
-
Ijk
nagyúr
Én nem hiszem hogy felrobbant az a kis atombomba, mert akkor az egész fent lévő társaságnak kaszáltak. Az még ok, hogy így teljesítenék be a végzetüket, viszont ott van dr. Chang is, aki így nem tudná elkészíteni azt a videót a hattyú állomásról. Ha mégis felrobbant, akkor viszont egy teljesen új idősík lesz.
Mondjuk amikor felrobbant anno a bunker, akkor sem halt meg senki, tehát lehet itt is "beszippantja" a robbanást. -
Lacika001
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
A hidrogénbomba nem robbanhatott fel semmiképp se, csak a plutónium mag ami beindítja a magfúziót,az meg nem robban akkorát hogy eltakarítsa a szigetet szerintem, bár a radioaktivitás tényleg okozhat gondot..
-
keIdor
titán
válasz
Lacika001
üzenetére
Vedd meg!
Megéri...
A szoborra azt mondta Ben, hogy amikor ő idejött (1973) már ilyen volt, szóval az már régebb óta ilyen.
1881-ben, amikor a Fekete Szikla megérkezik a szigetre (ezt láttuk) akkor még egyben volt. Szerintem kiderül majd, hogy miért csak 2 láb maradt belőle. -
keIdor
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Viszontlátjuk igen, tehát 99%, hogy életben marad. Viszont kikerül az állandó szereplők közül, mert egy másik sorozatban lesz főszereplő.

De visszatér még a 6. évadban, ez tuti.-XadAnuX+: Ezzel mindenki így lesz, mivel Other volt, emiatt alapból "gonosznak" hiszi az ember, pedig nem az. De én Kate-t is bírom.
A bomba szerintem meg azért se robbant fel, mert egy jó darabig radióaktív lenne a sziget, senki se maradna életben, pedig tudjuk, hogy a Dharma 1992. December 19.-ig a szigeten marad, befejezik a bunkert, orchideát, Ben, Alex, Rosseau, Roger, Horace, Radzinsky, Widmore, Eloise is megöregszik. Ethan és az anyja Amy meg Other lesz Ben mellett.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mondasz valamit a hidrogénbombával kapcsolatban...
Juliet-et amikor megjelent a sorozatban, nagyon nem jött be, nem tudtam benne bízni, és nem gondoltam volna, hogy milyen normális ember valójában. Egy idő után azt vettem észre, hogy nem csak, hogy megváltozott a véleményem róla, hanem kezdett jobban bejönni mint Kate pl. -
parandroid
félisten
válasz
Lacika001
üzenetére
Ha felrobbant a hidrogénbomba, az nemcsak a szobor tetjét viszi le, hanem az egész szigetből csak egy nagy gombafelhő marad. Meggyőződésem, hogy Milesnak lesz igaza, miszerint a bomba felrobbanása a sziget történetének része, és Jackék csak beteljesítették a feladatukat. Julietet pedig remélem még viszontlátjuk a következő évadban, ő az abszolut kedvenc karakterem.
p
-
Lacika001
aktív tag
Nem semmi évadzáró volt, bár amikor megjelent az inverz lost felirat kicsit felment a vérnyomásom....Szemétség
Már rögtön a legeleje nagyon tetszett, és fekete-fehér ellentét ide vagy oda nekem nem úgy tűnt hogy az egyik a megtestesült gonosz a másik meg a jó.
úgy az egész részből szerintem nem sok mindent lehet kiemelni,mert végig ugyanazon a színvonalon ment (kurva jó volt)
A végén mégis nagyot ütött ami a "lábban" történt.pl amit Locke mondott:"fogalmad sincs arról, hogy miken mentem keresztül, hogy itt lehessek." Remélem a 6.ik évadban bemutatják majd mit piszkoskodott, hogy manipulálta az embereket stb stb hogy "itt lehessen"
ja és szerintem a Ben-es jelenet volt a legjobb:
Jacob:"Mi lenne veled? Ben:"Nos..."(akkor agyonszúrlak köcsög)
Julietet én is sajnálom, de ha felrobbant a plutónium akkor a robbanásban nem csak neki kellene meghalnia, esetleg az viszi le a szobor tetejét is?Én is szeretném újranézni az egészet, de az első három évad sajna nics meg, nem tudjátok esetleg honnan lehetne leszedni?
-
-XadAnuX+
őstag
-
Csabee.
nagyúr
Lost S1E1 et elkezdtem nézni
maraton lessz 
-
keIdor
titán
válasz
eziskamu
üzenetére
Így van, de a Black Rock legénysége nem kalózok voltak, hanem rabszolga szállítók/tartók. Richard volt gondolom a kapitány, és Jacob miatt nem öregszik azóta.
-XadAnuX+: Szerintem Ézsau nem lehet egyben a szörny is, hiszen be volt zárva a kunyhóba, és csak a 4. évadban szabadult ki! A füst pedig az 1. évad első részében is megjelent már, sőt a múltban is! (franciák)
Itt valami más lesz, esetleg irányítja, vagy nem tudom. -
eziskamu
addikt
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Spoiler:
Szerintem Ézsau a füst szörny (vagy annak iránítója). Volt ugye a biztonsági főnök Ézsau és volt a nagyfőnök Jacob. Összevesztek azon, hogy szabad-e a szigetet megosztani másokkal, (gondolom az Others(ek?) ősei kalózok lehettek, akik csatlakoztak Ricardo (most Richard) kapitánnyal az élen Jacobhoz) . Ézsau direktbe nem nyírhatta ki a nagyfőnököt, ezért csellel csinálta. Jacob meg számított ilyesmire, és szerintem azért kavarta meg a dolgokat, hogy a robbantással semmissé tegye a halálát. -
-XadAnuX+
őstag
Nekem is volt egy tippen, hogy ő az, de csak tipp.
Még amit nem értek.
Szóval van Ézsau, Jackob.. Ez világos.
De amit még most sem tudok hova tenni, az a füst "szörny".....
Fel tudja venni az adott ember meghalt hozzátartozóját stb..De ő mi, vagy ki?
Ezt mondja meg valaki nekem!

-
Szerintem nem jó poén, amit Locke-kal műveltek. Dobtam a Lost-ot az évad közepén. Rájöttem, hogy kész, itt is elszállt az alkotók agya. A hatodik meg még inkább nem érdekel. Ennyi sületlenséget, és kajálja a nép. ááá Sokaknak lost az esze.

-
Petya25
őstag
Most néztem meg a szezonfinálét.
Hát nem semmi...

Nagy dilemma, tegyél valamit, hogy változzon a jövő, vagy pont a közreműködésed miatt lesz olyan amilyen. Miles többször boncolgatta már ezt....
Spoiler
Amúgy gondoltam, hogy Locke lesz a dobozban, de ez tök összekavar mindent.
A végén a fehér alapon fekete LOST felirat ütött. -
keIdor
titán
válasz
Jégkokó
üzenetére
Dr. Chang a neve.
A tisztogatás 1992 December 19.-én volt, ez meg ugye 1977-ben volt, tehát 15 évvel korábban járunk.
Ben akkor már felnőtt volt ugye, amikor végzett az apjával. Szerintem nézd újra végig Te is az egészet, sok minden tiszta lesz. A tisztogatásból részleteket a 3x20-ban láthatsz, ami az első Ben-centrikus rész volt. A címe: The Man Behind the Curtain. Itt mentek el a kunyhóhoz is, ami ugye, mint kiderült nem Jacob-é, hanem Esau ide volt bezárva. Aki megjelent bent az is ő volt.
-
Jégkokó
veterán
jah igen félre irtam, Milest akartam irni nem tudom hogy sikerült tök mást irnom. Amugy még arra lennék majd kiváncsi, hogyan végeztek akkor a dharmásokkal a többiek?Hiszen a ben már nem tartozott közéjük a 80 as évek végén. De azért irtam, hogy nem egyszerre készültek az állomások videói, mert annó sokan mondták, hogy a fickó akinek mindig elfelejtem a nevét, hogy igazábol nem is mű keze van mert egyszer mozgatja.De igy már helyére kerültek a dolgok
-
keIdor
titán
válasz
KillHates
üzenetére
Hát... legalább valamelyik állomás lenne rajta, de ez így tényleg nem az igazi, bár elfogadnám, sőt pénzt is adnék érte, csak lehetne ez sokkal jobb is...
Jégkokó: Felét nem értem, amit leírtál... igen nem egy időben készültek az állomások bemutató videói. A láng, tükörország, nyíl, pálca pl. már 1977-ben is létezett, az Orchidea, Hattyú meg akkor épült.
-
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Hát nem tudom. Az egész részben a végén az inverz LOST felirat tetszett a legjobban.

Képzeljétek a magyar LOST fanclub csináltatott faxa LOST-os polót, erre a DHARMA logó közepébe Times New Roman betűtípussal beleírták, hogy LOST. Ekkora segg-barmokat!

Akkor inkább hímzek egyet
-
Jégkokó
veterán
Érdekes volt ez a finálé.
Spoiler
Ez a Jackob szinte mindenhol ott volt, amit eddig nem is lehetett tudni.Amugy sztem a Christian nem volt gonosz szándékú, hiszen segített Locknak többször is tanácsot adni.Vagy most a Lock lesz majd a negatív figura, vagy pedig kiderül hogy ez a jackob nem is az akinek mondja magát, mert mindenkinek parancsot osztogat, de látni még senki se látta. Sok kérdés marad még megválaszolatlanul. Amugy a Linus faterja sztem tényleg félkezű, és azért hitték sokan azt hogy az csak álca mert akkor még nem lehetett tudni, hogy mi történt a kezével.Mert egyik videón mozgatta mig a másikon már nem.Valószínüsíthető, hogy nem időrendbe készültek a videók. -
Na, gyerekek rendesen beindult a topic

Azt nem értem, hogy Christian hogyan tudott a tengerparton mászkálni (első vagy második évad közepe), ha akkor még zárva volt a hamukör? (Hugo rúgta szét a negyedik évadban).
Mit mondtam, hogy nem bírnak majd magukkal addig amíg a bombát fel nem robbantják!
-
keIdor
titán
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Incident volt a 102. és 103. rész, összesen lesz 120 rész, tehát a következő évad is 17 részből fog állni.
Csabee.: Szökés messze nincs olyan minőségű, mint a Lost. A 4. évad már egy erőltetett kaki, semmi köze a régi évadokhoz. A Lost más, ez egyre izgalmasabb, én még ilyen zseniális sorozatot sose láttam, mint a Lost, ez nálam a No1. Ezt örökké el tudnám nézni.
dy_nmq: Locke=Cristian Shephard=Esau, tehát aki az elején a szobornál ott volt Jacob-al. Ő a gonosz, a biblia szerint a testvére. Mondta is, hogy találni fog egy kiskaput, és meg fogja ölni. Ő maga nem végezhet vele, kell neki más, és ő lesz Ben, ő lesz a kiskapu. A rész végén mondta is neki Jacob, hogy megtalálta a "kiskapuját".
A kunyhó is az övé volt, oda volt bezárva, az a hamu, ami körülötte volt az tartotta fogja.De szerintem Jacob nem halt meg, 2010-ben kiderül.
-
dy_nmq
aktív tag
hát megnéztem. hát fuuuu. azt hittem hogy megértek egy csomó dolgot de még jobban össze lettem kavarva(most akkor mi van Locke-al??) azt hiszem nagy ujranézés lesz itt mig ki nem jön az utso évad.
-XadAnuX+: ugyanigy 16+1 rész lesz sajna
-
Csabee.
nagyúr
meghoztátok a kedvem a lostozáshoz, hétvégén megnézem

-
Zoli1222
addikt
Valóban.
Tök jó volt, h a 720p felbontású finálét egy 24"-os csodálatos Dell monitoron sikerült végig néznem.
Így még szebb volt a befejezés. 
Csabee: minden nap megnézel 2 részt, tiszta Barátokközt.
Felfogható az is 1 maratonnak. Á nem. Egybe kell nézni.
Lehet jövő héten bele is kezdek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valahogy az volt még a leghihetőbb mind közül. Na persze a többi is brutál. AAjjj de nehéz lesz a 6. évadig 

Jól megkutyulták itt a kártyákat. Szeritnem sikerült a dokinak! Mert ugye Chengék is ott voltak a robbanásnál, azután meg, hogy valaki elfüstölt az atomfelhőben nehéz szalagra mondani, hogy: léci nyomkodjátok a nyüves gombokat. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és a postaköltség
, ami szerintem egy "kicsit" sok...