- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
abc oldalán nem találtam, ezért írtam a topikba, aztán beugrott, hogy hülye vagyok youtube-on nem is néztem, beírtam lost 3x16 - egyből kidobta
ezek után felbuzdulva rákerestem a 17esre is, de arra a 3. évad promóját adta ki, mert a feltöltő felcímkézte az összes rész nevével -
lesaux
veterán
Jó szar rész volt. Egyetlen pozitívum, hogy Evangeline Lilly sokat szerepelt.
Arra nagyon figyeljünk, hogy ha megvan a 16-os rész promója, csak örvendjük a fórumon, véletlenül se osszuk meg másokkal az infót, hol találtuk. -
Rolee87
tag
Sziasztok!
valaki tudna segíteni hogy melyik torrentkeresőbe taláom meg a lost 7ik részétől fölfelé a részeket? -
Dylen
senior tag
válasz
PazsitZ #2789 üzenetére
Spoiler
Tényleg. Mikor először átment, ki volt kapcsolva a kerítés és csak utána aktiválta.
Tuti direkt hagyták itt, vagy csak átverés, hogy itthagyták és majd ő lesz a tégla, vagy ilyesmi. Szerintem Jack is be van avatva. Bár nem tudom ezzel mi céljuk lenne, hisz már mindenkiről mindent tudnak. -
PazsitZ
addikt
Hát nem tudom mit fognak kitalálni magyarázatként erre a füstre? Nekem nagyon nincs reális ötletem.
Spoiler
Szerintem mivel elmentek, így a kerítés ki volt kapcsolva és a csaj aktíválta. Bár érdekes, hogy honnan tudta, h ki van kapcsolva a piros-zöld lámpát úgye csak azután látta mikor kinyitotta a fedelet... -
Dylen
senior tag
válasz
VladimirR #2738 üzenetére
Az, hogy egy nő dühében szétcafatolja az embereket majd nem emlékszik rá, mindez egyik napról a másikra, elég érdekes formája a mutálódásnak
Más
SPOILER
árulja el valaki, hogy ment át Juliet a kerítés másik oldalára, úgy hogy nem lett baja? Mert a másik oldalon, belül volt a kikapcsoló. -
Woodslave
félisten
én biztos átlöktem volna a csajt a kerítésen Kate helyében.
Nagyon kiváncsi vagyok kik ezek, mert télleg akkor is hazudnak, ha csak néznek... -
Csapi007
veterán
Hello
Hát ez a rész is inkább időhúzós volt.
De a kerítésés jelenet nagyon ott volt.
Sayidnak igaza lehet, nem véletlenül volt kulcsa. -
LOTR
addikt
neeeem
ez milyen rész volt már
komolyan mondom nem hiszem el, hogy menynire hűzzák a dolgokat
a 2-vel ez előtti rész folytatásával mivan?
majd biztos az évad végén az egyik részben az lesz, hogy jön a felirat: x nappal ezelőtt
áh
mikor lesz a 16-os résznek előzetese?
vagy mikor szokták felrakni az előzeteseket?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Jégkokó #2779 üzenetére
''multiple.glitches+bad.audio+out.of.sync''
szerk.: azota az FQM kiadott egy ''proper'' release-t is
szerk2.: mondjuk en sem vettem eszre benne semmi ilyesmit, viszont leallitottam a seed-elest, nuke-olt cuccot inkabb nem voltok vissza (pedig vinnek sokan ezt is)
Csapi007: annak, hogy rar-olt, mi koze a dologhoz?
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Ma egy kicsit kéesett a lost legujabb része, mert 8 után került fel a legtöbb torrent oldalra.Máskor már hajnali 5 kor fenn van.
-
Csapi007
veterán
Hello
Ma volt Lost amerikában? -
lord_m
senior tag
Hali!
Hétvége óta van nálunk AXN. Kérdezném, h. hétfőn (ápr. 2) a 3. évadot kezdték el adni az elejétől? Csak mert az az érdekes, hogy minden nap 20h-tól van egy rész....
thx. -
Vekiboy
tag
Arról volt szó hogy a nőstény pók ferromonja oda vonzza a hímeket. Ez igaz. De pont akkor lehetett hallani azt a bizonyos hangot, ami érdekes. Ezért kérdeztem.
SPOILER:
Van valami abban amit Ben mondott, hogy a sziget teljesíti az emberek kívánságait. Amikor megjelent a jegesmedve akkor előtte vagy utána (nem emléxem) Walt olvasott egy képregényt amiben nagy jegesmedve volt. Kicsit olyan fíling mint a Gömb című filmben/könyvben.
[Szerkesztve] -
-
Dylen
senior tag
SPOILER SPOILER SPOILER Nikki-ről
Mint, ahogy a 14es rész spoileréből is kiderül, someone ends up dead. És ez valószínűleg Nikki, mert kiírják a sorozatból, egy másik sorozatbeli szereplése miatt. -
VladimirR
nagyúr
spoiler
-tegyuk fel, hogy nikki es paolo nem fullad meg, mire mozgaskepesse valnak (mert az, hogy a szemet mar ki tudta nyitni, messze van attol, hogy kiassa magat masfel meter melyrol)
-tegyuk fel, hogy nem panikolnak be, nyelnek le fel liter homokot, s halnak bele
-tegyuk fel, hogy jo iranyba kezdenek asni
-tegyuk fel, hogy birjak levegovel, s kijutnak
es akkor mi a f*szt kezdenek veluk? az egy dolog, hogy csinalnak egy filler epizodot (ami magaban sem szep dolog), de hogy utana tokeletesen ertelmetlenne is tegyek, azt meg a lost irogardajabol sem nezem ki
kinyirtak ket mellekszereplot? na bumm, ettol foszereplobol tobb halt meg, akar evadonkent is -
Jégkokó
veterán
A kill bilben is meg tudták oldani, szóval nme hiszem, hogy itt lenne belőle bármilyen probléma
-
Woodslave
félisten
nem volt ez olyna rossz rész. Az meg csak homok, kikaparják magukat
-
LOTR
addikt
válasz
JagdPanther #2754 üzenetére
várjuk ki a végét, még az is lehet
-
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur #2751 üzenetére
spoiler
akkor úgy mondom, hogy a 2 legfrissebb jelölt nem hal meg
persze ez csak az én véleményem, aztán kiderül, hogy tévedek e
mindenesetre jól elterelték a témát Johnról és arról amit látott otherséknél -
VladimirR
nagyúr
hogy rohadjon meg az egesz lost-os iro banda
lehetoleg valami lassu es rendkivul fajdalmas modon
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Jó volt ez a 14. rész.Csak egy vmit nem értek, hogyan kerülnek elő olyan emberek a sorozat folyamán akik ott voltak a lezuhanáskor is, de mégsem lehetett látni őket soha.
-
JagdPanther
aktív tag
hmmmm... érdekes volt ez a (14.)rész
-
VladimirR
nagyúr
heroes: genetikai mutalodas
4400: emberrablas (bar teny, itt valoban szar az alapotlet, de az egyes epizodok sztorija ezt feledteti - ez a lost-rol nem mondhato el szerintem)
odaat-ot nem ismerem
azt pedig, hogy libbi flashback-jerol van szo, mar nem tudom pontosan hol, de egy kulfoldi forumon olvastam - s mivel minden mas, amit irtak megalapozottnak bizonyult (pl hogy mitol is robban fel a pilot-ban a hajtomu), s logika is volt benne, en ezt is igaznak vettem -
Dylen
senior tag
Akkor ezek szerint szar a Heroes is? Vagy a 4400, vagy az Odaát, stb. Tudtommal ezekben sincs konkrét magyarázat. Ettől érdekes.
spoiler lehet
A diliházas rész címe ''Dave'' volt, aki Hugo képzeletbeli barátja, erről szólt az egész rész, hogy lehetne ez Libby emlékezése?Feltűnt a végén, de Hugo-ról szólt a rész.
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
De télleg millen magyarázatokat vártok ezekre? Azért látta Jack az apját, mert nem is halt meg, hanem egy koporsóban csempészte magát vissza az USÁ-ba?
Vagy a többiek holo-vetítővel vetítik oda a dolgokat?
Ha hihető magyarázatot kapnánk, akkor gáz lenne, a nem hihető meg ugye nem magyarázat, akkor meg minek... -
Balinov
titán
[link]
Kis érdekesség.eléggé tetszetős,lehet,ezért érdemes beruháznom egy CS Source-ba.? -
Jégkokó
veterán
Ma miért nem volt lost az axn en?Mert eddig minden héten vasárnap este 9 körül leadtak egy részt.De most semmi.Helyette vmi, hülye filmet adtak, angol nyelven
-
Dylen
senior tag
válasz
VladimirR #2718 üzenetére
Nem értem mért várod, hogy mindent megmagyarázzanak. Jack látta a halott apját, Eko a halott öccsét, Shannon Waltot az erdőben. Ezekre te milyen magyarázatot adnál? Ettől Lost a Lost, ez a sziget ereje. Valószínüleg csak képzelődés minden, általában a survivor-ök múltjához kapcsolódóan. Mert ez a sziget márcsak ilyen
Ha meg a füst csinálja mindezt...az tudtommal meg lesz magyarázva. Gondolom valami felsőbb erő vagy spirituális izé lesz.
-
nRu3
addikt
Érdekeség képen eddig csak az azerus nevü progival tudtam leszedni torrente oldalrol a részeket, de miota a gépre felraktam a FlashGet új verzióját az is simán alapba neki kezd és jóval gyorsaban és több szálon húza le a fájlokat
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Jégkokó #2717 üzenetére
nem, ezek mind ''akar megmagyarazhato'' dolgok lennenek, ha a keszitok vennek a faradtsagot es megmagyaraznak
Dylen: peldaul erre is celoztam, mikor azt irtam, maguk sem tudjak, mit akarnak
meg arra, hogy kapkodnak az iranyok kozott
bar lehet nem veletlen az evadonkenti valtas (1: sziget - 2: bunker - 3: others), de en akkor sem tartom jo otletnek, amit csinalnak -
LOTR
addikt
válasz
Csapi007 #2709 üzenetére
azon nem gondolkoztál (és ez mindenkinek szól)-ha minden képpen be szeretted volna írni a kérdésed-, hogy valahogy így tedd fel:
spoiler
vajon az utolsó jelenetben, amit John látott, az tényleg az aminek mondták, és hogy vajon, hogy került oda?
és akkor ide még ide be lehetne írni, hogy az a ''mágikus dobozos'' ''metafora'' -vagy még nem derült ki, hogy azt csak úgy mondta vagy van is olyan- mi is valójában és egyáltalán hol van? (ezzel is látszik, hogy a lostban jóformán csak kérdések vannak, eddig választ igazából még nem is kaptunk, mert minden válasz csak még több kérdést szül)
na tehát, ha így tetted volna fel a kérdést, akkor mondtál is valamit, de ha valaki elolvassa, aki nem szeretne spoilert olvasni annak fogalma nem lesz róla, hogy mit is akartál, nem pedig egyből megmondani, hogy mi is lesz abban a részben, ez a sok spoilerezés olyan, mintha valaki elkezdene viccet mesélni, te meg az első mondat után elmondod a vicc legvégét, egyúttal a poént is
marha poénos -
Dylen
senior tag
válasz
VladimirR #2712 üzenetére
Nem hinném, hogy a készítők se tudják, hova akarnak kilyukadni, vagy hogy zagyvaság lenne, akkor nem lenne meg a helye minden darabnak a sorozatban. Kell kicsit gondolkozni egy-egy rész után, és sokmindenre megvan a válasz. Nyilvánvaló mi folyik itt, csak a sziget igazi titkát nem tudja senki, azt talán a szereplők se. Szerintem sok kérdésre meglesz a válasz, ahogy már eddig is megvan sokmindenre...
Spoiler on
Persze gondolom sok kérdésre nem lesz konkrét válasz, mint pl hogy Locke hogy gyógyult meg, vagy Walt hogy volt egyszerre több helyen,ez inkább a sziget erejnek tudható be, mint valami megmagyarázható dolognak. (Bár azt sem tartom kizártnak, hogy lesz rá válasz.)
Spoiler off
A mellékszálak szerintem kellenek és úgy gondolom nincs azzal semmi baj, ha nem folytatják őket, és nem sül ki belőlük különösebb dolog.
Spoiler on
Hurley volt a gyogyóban, meg Libby is ott volt, na és? (volt egy kis problémájuk) Ennek annyi értelme volt, hogy Hurley elkezdett kételkedni a sziget valódiságában, (egy ilyen helyen valószínűleg nekem is megfordult volna a fejemben), aztán rájött hogy mégsem, és erre pont Libby ébresztette rá, nahát, igazi Lost-os fordulat, ki gondolta volna.
Spoiler off
Sokáig akarják húzni, ennek személy szerint nagyon örülök. Az utóbbi részek mind nagyon bejöttek, és ha ezekhez akár csak hasonló minőségű részek fognak készülni, már megéri nézni. Akinek meg nem, hát ne nézze, vagy fejezze be 10 perccel a vége előtt.
szerintem off
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Woodslave #2707 üzenetére
oszinten? szerintem azert, mert a keszitoknek fogalmuk ninsc, hogy mit akarnak kihozni a sorozatbol
eddig 1-2 resz kivetelevel csa nyitottak ki a kerdeseket, s legkevesbe sem torekedtek a megvalaszolasukra
spoiler: ott volt pl majkol gyereke, aki ugye egyidoben tobb helyen is volt, s az ''others'' is fontosnak tartotta a gyereket
aztan elengedtek oket, s valoszinu sosem derul ki,hogy mi is volt ez a gyerekkel
mint ahogyan az sem, hogy hogyan beszlet az apjaval a szamitogepen keresztul
es meg lehetne ilyeneket sorolni, ami biztos, hogy nyitvamaradnak
biztos megfigyelte mar mas is, hogy pl filmeknel is szeretik nyitvahagyni a veget, hogy a nezo talalja ki, mi is tortent
sajnos filmek eseteben is, kevesen ertenek ehhez, a donto tobbseg elszurja valamin, s a nezo ugy erzi, inkabb lett volna vege 10 perccel korabban a filmnek
no, en igy vagyok a lost-tal is, szerintem a keszitok nagyon nincsenek a helyzet magaslatan ebbol a szempoontbol
persze nekik igazabol nem is ez a dolguk, nekik cliffhanger-t kell irni, hogy a nezo a kovetkezo heten is leuljon a tv ele, meg izgalom kell
de en szeretni szoktam azt is, ha nem valami zagyvasagot nezek, hanem ertelme is van a filmnek/sorozatnak -
VladimirR
nagyúr
válasz
Jégkokó #2708 üzenetére
egyebkent eppen az erthetosege miatt a lost angoltanulasra is jo, ha akarja az ember
lehet, hogy egy reszt 2-3 alkalommal is meg kell nezni, hogy minden tiszta legyen, meg akkor is, ha annyira nem jo a sorozat, de az egyiok legerthetobb sorozatrol van szo (utana a desperate housewives jon, meg talan a pb (bar ott be-beszurnak neha hulye szlengeket))
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
ez a rész nagyon jó volt! Főleg hogy John Locke a kedvencem
De hogy senki sem kérdez rá honnan tudnak ennyi mindent. Nekem ez lenne az első kérdésem: Honnan tudod?
SPOILER? A vége is kemény -
VladimirR
nagyúr
válasz
CocooN-z #2698 üzenetére
abban igazad van, hogy semmi baj nincs azzal, ha a topicban szo esik egy-egy resz esemenyeirol, a tortenetrol, azzal kapcsolatos kerdesekrol
a problema az, hogy egyesek (szinte mindenki) presztizskerdest csinal belo9le, hogy ertelmetlen gyokersegeket irjon be csak azert, hogy a tobbiek lassak, o milyen rohadtul jolinformalt, o mar letoltotte/talalt feliratot/megnezte
tipikusan ilyen pl a LOTR altal kifogasolt fentebbi hozzaszolas is
persze elhisszuk, hogy mindenki nagyon ugyes, mar csutortok estere legalabb 3-an lattak a sorozatot
az csak a gond, hjogy a film hajnal fel 5 korul mar letoltheto, s szerencsere a lost azon keves sorozatok egyike, mely egy kozepes angolosnak mindennemu felirat nelkul is tisztan ertheto
innentol en pl leszarom, hogy ki az, aki mar csutortok estere megnezte - ha ennyire fontos lenne, csutortok hajnal 6-kor itt tudnek spoiler-ezni -
Armahun
addikt
SPOILER is va benne
Minden a szigeten élő emberről az derül ki, hogy érte egy vagy több komoly trauma az életében.Valamikor a mosodik évad közepe táján volt egy rész a lottó nyertes srácról (ha agyon üttök akkor se jut eszembe most a neve),mikor a gyogyó intézetben volt. Az ottani ápoltak közül elég sokat véltem felismermi a szigetlakók közül.Akkor az volt a gyanúm, hogy ez a sziget amolyan lostmatrix. Most a doki apjával megint felmerőlt bennem a gyanu, csak az a rész nem illek a képbe, mikor felrobbant a bunker és bemérték a robbanást.
Az írók seintem fakanállal születtek olyan jól tudját kavarni azt a bizonyost
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest