Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Hogy máshogy lehetne vége egy évadzáró lost résznek?!?!?

SPOILER
Én is Bernárdra tippelek,de túl nyilvánvaló lenne. Lehet hogy pont ő marad életben (ha igen akkor lsd: Jihad-os írásom). Pl. az is tök váratlan volt mikor Májkül elkezdett rambot játszani a bunkerben...
Csárli meg nálam határeset. Igaz hogy Desmond látomásai nem szentírások,de hát ki tudja.
Lockot meg sajna tutira látjuk még,ez nem is kérdéses,csak reménykedtem

-
LOTR
addikt
válasz
Arnold2
üzenetére
a az évadzáró promóból kiderül, hogy
spoiler
csak 2 robbanás lesz a 3 helyett, talán Bernard marad ott, nem hinném, hogy Jint vagy akár Sayidot kiírnák, viszont azt sem hiszem, hogy Charliet kiírják, legalábbis most még nem, és Locke-ot is viszontlátjuk még szerintem
és abban biztos vagyok, hogy úgy lesz vége, hogy: 'nyád!! -
Arnold2
őstag
Olvastam valahol hogy megint búcsúzhatunk egy főbb karaktertől,végleg. Komolyan mondom,ha ki merik nyírni Sayidot én Jihadot indítok a nevében. Tőlem mehet Kate,Csárli,Jacket sem nagyon komálom,Lock koma is ellőtte már az összes patronját, de Sayidból nem engedek.
Még 3 nap és kiderül...
Ha van kedvetek,akár indíthatunk egy házon belüli kis 'szavazást',hogy: Szerinted kit fognak kiírni (és miért)?
[Szerkesztve] -
emery2
tag
SPOILER
Engem az idegesített, hogy nem tudni mi van Lock-al? Azonkívül, hogy gödörbe esett....
Illetve kiváncsi lennék, hogy a 21 ep végén berontó 2 nőnek mi a szerepe, mióta vannak lenn stb.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
spoiler
de szar rész volt mig néztem mondom semmi sem történik, de a vége mi volt
-
Arnold2
őstag
Látátok ezt a kis special részt: Lost: The Answers vagy mi.
Most néztem meg. Gyakorlatilag nem mondott semmit. A cím inkább így kéne kinézzen: Lost: A Válaszok (amiket már réges rég tudtunk).
SPOILER
Egyetlen egy értékesebb új infó volt benne véleményem szerint az az hogy még egy jó darabig a szigeten lesznek.Tehát még egy évadig biztos nézzük ezt az ''érdekfeszítően'' megalapozott és minden kérdésre választadó valamint egyáltalán nem szart kavaró sorozatot. -
Arnold2
őstag
Én már nem lepődnék meg ilyeneken,hogy nem kapok valamire választ. Lehet hogy csak túlmisztifikálták Waltot.
SPOILER
Más:
Volt egy vita hogy milyen gázzal végeztek a Dharmásokkal: [link]. Hogy honnan tudom? Találtam egy egész kis fasza Lost-tal foglalkozó oldalt. Inkább az east eggekre meg a kisebb bakikra meg az érdekesebb, a tv-ben látott (feliratok,arcok,térképek...), dolgokra megy rá.
Ez a link is még SPOILER veszély szóval csak az nézze aki nem akar friss infót látni: [link]
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
azon én is mindeig meglepődök, hogy amikor a háttérben mutatnak ebereket sürögni-forogni, akkor mindig találni új arcokat

spoiler
az meg a másik dolog, hogy hol a fenében van walt és michael
amikor az elején waltot olyan nagyon különlegesnek mutatták be, aztán jópár kérdést megválaszolatlanul hagytak, azok meg eltűntek, ehh -
Woodslave
félisten
spolier
Lehet hogy CLaireéket kiviszik a szigetről, láttuk Waltot meg a faterját is eltávolították. Aztán lehet nem talál vissza a heli vagy mittomén
Azon röhögtem, hogy a túlélők közt még mindig van olyan arc, akit eddig nem nagyon lehetett látni. Pl állt ott egy szőke faszi..
Ez milyen xar lehet ilyen statisztát játszani -
lesaux
veterán
SPOILER.
Érdekes, hogy Desmond látomása nem jött be. -
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER:
Végre kezdenek felpörögni az események. Vajon a csajszi megint hazudott vagy télleg nem tudta hogy vannak ott?
És ezt mért nem látta desmound a látomásiabn?
Már nagyon várom a végét.
-
X@b3e
addikt
Miért nincs még magyar feliraaaattt, wááááá 
-
PazsitZ
addikt
Na végre. Délelőtt még csak fake file-okat találtam
. De már jön 
-
Woodslave
félisten
Spolier
Na ez egy egész korrekt felhozó rész volt a (remélhetőleg) nagy szezonzáró bumm előtt
Bár csak annyi ''derült ki'' hogy Ben hazudik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jégkokó
veterán
Wááá.Ez nem lehet igaz, pont akkor van vége a résznek amikor a legizgalmasabb rész következne.

-
emery2
tag
Mikor lesz a 21 epizód?
-
Arnold2
őstag
Nagyon OFF:
Én nem mondanám,hogy érdek ember. Konkrétan a manipulatív tulajdonságra gondoltam. S szerintem a mai világban néha jól jön ha a dolgok úgy történnek ahogy te azt akarod, s ráadásul pl. a szenvedő fél még úgy gondolja,hogy jól is cselekedett.
S ahogy látom,ma már nem mindig tudsz úgy érvényesülni,hogy türelmes,ledves,rendes,jófiú vagy.
Na de mindegy,ne menjünk bele.Az emberek és tulajdonságaik kölünböznek, s ez jól is van így. -
LOTR
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
spoiler
szerintem meg aki kívülállóként akar others-ék közé kerülni, annak ez a belépője
az, hogy az eddig látott esetekben (ben, john) mindig az apa volt az alany az lehet, hogy nem csak a véletlen műve
a másik érdekes dolog, hogy mióta ben othersék között van szerintem nem öregedett, mert minimum 16 éve állt közéjük, és az azért meglátszana -
kapcs-ford
őstag
válasz
Algieba
üzenetére
spolier 3X20
Szerintem felesleges egy filmbeli gázmérgezésre választ keresni. Nyílt terepen lehetetlen lett volna olyan szintű mérgezést előállítani úgy hogy az percre pontosan is befejeződjön és a sziget élővilága se sérüljön. Arról nem beszélve - mint az írtad is - hogy az ilyen gázok bőrön keresztül is hatnak.
A ''szigetlakók'' nem ölték meg volna Ben apját is ha Ben nem ezt az oldalt választja és nem árul el mindenkit. Mint azt láthattuk hogy évek teltek el a véghezvihetelhez tehát maguktól az ádörszék maradtak volna kint.
Jacob szerintem ki fogja nyírni Ben-t. Habár Ben lánya azt akarta hogy azt John tegye.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Algieba
üzenetére
SPOILER(bár szerintem ezt már tök fölösleges kiírni)
Azért már nehogy mártírt csináljunk Benből...Ahogy jellemezted Bent az esetleg a fiatal kori változatára igaz,szerintem. Véleményem szerint a magánéletét nézve talán megkeseredett (bár tán ez egy kicsit erős szó ide).
Egyértelmű hogy a faterja miatt (is) lett ilyen. S szerintem azért ölte meg mert már tele volt vele az a bizonyos.
Ben nagyon magas szinten űzi a manipuliciót (lsd: tengeralattjáró felrobbantása), olyan szinten amelyre én csak áhítozni tudok
.
Nekem ő a kedvenc antihősöm ebben a sorozatban.Ill a színész is nagyon bejön,mert (bár tudom,hogy csak egy szerepet játszik), de úgy megverném ha szembe jönne.
-
Algieba
őstag
Most néztem meg a 3. széria 20. részét. Aki csak a 2.esnél tart NE olvasson tovább.
Jó volt.
Azért nem mondanám Benre, hogy szemétláda. Inkább sajnálom, olyan kis csalódott, elszánt, és reménykedő. Aztán Locke még hülyének is nézi.
Szerintem, az apját így is úgy is kivégezték volna az őslakosok. Ő maga akarta személyesen elintézni az apját. Ez így sokkal tragikusabb és emberibb, mintha a többiekre hagyta volna a dolgot.
Nagyon sokféle mérgező gáz van. Pl. Huszein tabun és szarin keverékével ölt meg sok-sok kurdot. Azonban a VX gázkeverék bőrön át és felszívódik és mérgez. Hmhm. Valószínűleg valamilyen erősen maró hatású (orrvérzés), csak belégzés útján ható, gyorsan központi idegrendszer-bénulást és ebből eredő halált okozó gázról van szó. Kerestem, ötleteltem, mi lehet, egyelőre nem találtam megfelelő mérges gázt.
Azért sem lehet VX, mert izomgörcsöket okoz, és a filmben a dharmások azon nyomban, ahogy voltak, estek össze és haltak meg.
Elmélkedtem a sziget fura tulajdonságain.
A megjelenő halottak NEM a szigeten bóklászók rokonai. Eko esetében a ''tesója'' megmondta, hogy ''Miből gondolod, hogy a testvéred vagyok?'' Eko rossz választ adott, nem bánta meg a bűneit és a sziget ''szelleme'' bedühödött és megölette a fekete füsttel. -
kapcs-ford
őstag
------------------spoiler---------
namaste:
[link] -
nyávogi
tag
spoiler
nekem az tűnt fel, hogy mikor Locke erőltette Jakob meglátogatását, Bennek meg nem volt ínyére, senki nem állt Ben mellé a saját csapatából.. Illetve Mihael mellé sem... nagyon érdekes jelenet...
Jakobot tényleg lehetett látni egy villanásra
Ha Locke valóban meghalna, akkor nem azzal zárták volna a jelenetet, hogy agonizál..sztem..
hááát lesznek még meglepik..én meg nem fogom látni a zárót, mert akkorra már nem lesz netem..

-
Jégkokó
veterán
Spoiler
Rájöttem, ez a Jackob Ben képzeletbeli barátja és csak ő láthatja és minden elcseszett dolgot rá tud fogni, hogy ő volt a hibás
[Szerkesztve] -
Dylen
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Spoiler
A kiscsaj nem Rousseau.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
---- SPOILER--- ( mi más lenne egy ilyen jó rész után)
Ben és serege szépen véget vetett a kisdobostábornak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kiscsajt (gondolom ő lesz a french chick) nem mutatták ahogy megmenti és megpödzi.
Mihalics milyen sietve adta át az infót! Mintha el akarnák foglalni a hajót, ja és hogy meglepődtek azon hogy lezuhant a csaj mintha eddig nem zuhant volna oda semmi...
Az öregedésre példa pedig Ben és az apja illetve a french-chik és a lánya...
Shannon-t is lepuffantották és mégis kinyiffant, Lock esetleg tovább szenved, vagy majd a feketeszellem megmenti és felhatalmazza hogy megkeresse Bent és bosszút álljon amiért láthattalanná tette a békákból zutyult befőttekkel amit az ablakában érlelt. -
kapcs-ford
őstag
válasz
JagdPanther
üzenetére
-
LOTR
addikt
látom még vannak akik nem tudnak előre szólni, hogy ha spoilert írnak
ezen változtatni kéne, már többször is le lett írva
(még akkor is ha kb csak spoiler van a topikban)
21-es rész promoja [link]
Arnold2
elég meglepő lett volna ha nem így lesz, hisz az összes sorozat így megy usaban
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
eastsider
üzenetére
Spoiler
Nem azért lőtte le meg megsértette hanem mert hallotta őt.
Amúgy ti is látáttok Jacobot, nem?
nRu3: mindig is lehetett tudni hogy Richard fontosabb figura (legalább is én tudtam).
Meg hogy nem öregszik: a sebek hamarabb gyúgyulnak, halott emberek jelennek meg a szigeten, van egy nagy fekete füstlény és az a legnagyobb gond hogy nem öregednek az emberek?
Én már meg sem lepődtem 
-
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER:
Ez a rész végre ott volt.
Ben nagyon furfangos tud lenni.
Meg mindig mikor valaki megjelenik, azok a hangok a frászt hozzák rám. De legalább nem alszok el rajta.
Ben télleg csak úgy otthagyja? 
-
nRu3
addikt
Spolier
Érdekes hogy Richard gyakorlatilag a ős támadó hisz Ben vele talizott az erdőben és az évek alatt gyakorlatilag Richard semmit sem őregedett. Lehet hogy a hátérben ő valami fontosabb figura. -
Yooha
aktív tag
Amúgy mikortól ''ismerjük'' Jacobot? És most hallottam róla először. Valamit átaludtam?
Végre egy rész, amiben egy csomó minden kiderült. Bár azt még nem tudjuk, kik az ''other''-ök.
Más: Nyílt térben is hatásos az ideggáz (vagy valami hasonló), ott nem oszlik szét túl gyorsan? Vagy mindenki orra alá dobtak egyet?
És Locke nem hal meg, mert itt gyorsan gyógyulnak a sebek.
[Szerkesztve] -
JagdPanther
aktív tag
-
Jégkokó
veterán
Spoiler
Ez a ben mekkora egy k*csög,megöleti a saját embereit köztük az apját is.Hazudik mindenkinek. -
Tippcsi10
tag
[link]
ezek szerint még 3 évad... -
LOTR
addikt
na végre sikerült megnéznem ezt a részt is
spoiler
''Sawyert Ben az aktákból ismeri, mert jól utánajártak mindennek. A legmélyebb gondolatait pedig nem ismeri, mert azt nem tudja, hogy Sawyer pl nem azt ölte meg akit akart. ''
nekem nagyon úgy tűnt, hogy tisztában voltak azzal, hogy sawyer kit ölt meg és kit akat megölni valójában (és a csávó szerintem nem véletlenül és önszántából adta johnnak az iratokat), lehet, hogy rosszul emlékszem, de johntól semmit nem akartak az othersék, ellenben sawyertől igen, aztán hirtelen john is fontos lett, csak azért mert tud járni, a végén kiderül, hogy johnt is csak átverik
a 20as rész promójából [link] pedig kiderül, hogy
spoiler
john a sziget titkát akarja megtudni, és ehhez úgy néz ki kell ben segítsége is, és simán elképzelhető, hogy valóban csak a saját útját akarja járni
még 3 rész, valahogy csak kibírjuk valahogy
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
na ha tényleg úgy lesz- bár ez nem fog kiderülni sztem soha - hogy Benék odacsempésztek egy repülőt akkor fogom abbahagyni. Ez akkora primitívség lenne, amit már nem tudnék megbocsátani. Már maga a gondolat is annyira felbosszant

Komolyan ennél már a purgatórium magyarázat is jobb lenne, ahol az utolsó részbn Szent Péter szortrozza az embereket Pokol és menny közt

[Szerkesztve] -
-
Dylen
senior tag
Sawyert Ben az aktákból ismeri, mert jól utánajártak mindennek. A legmélyebb gondolatait pedig nem ismeri, mert azt nem tudja, hogy Sawyer pl nem azt ölte meg akit akart.
A Solarist nem olvastam, de a sziget vagy a füst szerintem is vmiféle felfoghatatlan erő, ami furcsa dolgokat produkál. És azt az írók is megmondták, hogy a füst nem emberalkotta dolog.
Spoiler
Erről a ''megtalálták a lezuhant gépet, és mindenki meghalt'' dologról pedig annyit, hogy szerintem tényleg odacsempésztek egy gépet jó sok halottal, (mert pénzzel mindent meg lehet oldani, és ezek mindenre képesek) hiszen az ejtőernyős csaj és Lock apja is úgy tudták, hogy a gépet megtalálták. És ők a külvilágból jöttek.
Lock apját pedig szerintem egyszerűen elrabolták. Egy balesetnek álcázva a dolgot, berakták egy mentőbe, elkábították és elhozták.
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
Olvasta vki Stanislaw Lem-tol a Solaris-t?
3x19 kozben, Locke es a fater jelenetenel beugrott a plazma-tenger. Mivan ha a sziget maga (vagy a ''fust'') vmifele ertelmes leny, akinek a fejlettsege tul van azon amit ember felfoghat...ahogy a Solaris plazma-tengere is. Olvas az emberek gondolataiban, emlekeiben...ezek alapjan materializal kulonfele mely nyomokat, pl.: Jack halott faterja az elso evadban, Eko testvere, most Locke apja. Ez megmagyarazna azt is, honnan ismeri Ben ennyire reszletesen az emberek eletet...meg Sawyer legtitkosabb emlekeirol is tud, amit Sawyer vszeg senkinek nem arult el eddig.
Akik nem olvastak a Solarist azoknak lehet h hatalmas nagy okorsegnek tunik az egesz...
-
nRu3
addikt
spolier
a pokolba és a menyben meg lehet halni, mert akkor ugye sokan nem haltak volna meg
valahogy nem vagyok biztos hogy Lock apja meghalt mert ügye az orosz krapek is újáéledt .
vagy alapba egy világ kisérlet ez a dharmátol hogy az emberek ezt a filmet nézik és hogy reagálunk a részekre, ők meg valahonan a pokolbol figyelnek minket és igy tovább
[Szerkesztve] -
nyávogi
tag
Spoiler
hmm.. ha már ennyire húzzák a sorozatot, akkor nekem az is beleférne, hogy ezt az egész poklosdit, csak azért vették bele az írók, mert már elterjedt a nézők között, mint lehetséges variáció és ezzel is csak kevernek egyet, persze nem ez lesz a megfejtés..
Lock sztem nem állt be az othersek közé, csak már az elejétől fogva izgatja a sziget maga (érthető, hiszen a teljes bénaságból gyógyult meg, mintegy varázsütésre), igyekszik minden őt érdeklő információhoz hozzájutni. Momentán erre sokkal jobb esélyei látszanak ha igyekszik Benékhez csatlakozni..
persze ez csak az én véleményem...
azon se lepődnék meg, ha a helikopteres csaj is kamuzna és köze lenne az othersékhez... -
Jégkokó
veterán
nem értem, hogy miböl gondolta a Lock apja, hogy a pokolba van , mert balesetet szenvedett.De emlékezett arra amikor rakták be a mentőbe.Egyértelmű, hogy ez is Ben és a spanjainak a műve.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Végre kezdenek felpörögni az események. Vajon a csajszi megint hazudott vagy télleg nem tudta hogy vannak ott? 

Miért nincs még magyar feliraaaattt, wááááá 
. De már jön