Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Spoiler
Kiváncsi vagyok arra, ben-ék hogy csempésztek a tenger közepére egy másik gépet.Mert igy mindenki azt hiszi, hogy az összes utas meghalt.Közbe meg a szigeten vannak.De van egy olyan érzésem, hogy a szigetet valamilyen oknál fogva nem mutatják a térképek és az elektromos eszközök se jelzik ki. -
eastsider
nagyúr
szpojler
Locke átállt, és visszaviszi a hullát Benéknek,
vagy tényleg egyedül folytatja?- de akkor minek viszi a hullát?
De ha belegondolok akkor sztem tuti visszamegy, vagy kéne mennie, mer afaszi minek adta volna neki Sawyer papírját?
-
Woodslave
félisten
Spoiler
Ebből nem fognak megint kikeveredni. Ebben az évadban.
Leesett a csajszi - itt a hajó befejezzük, mégis megvette a csatorna a továbbiakat - mégsem fejezzük be.

Szerintem ez a sorozat reménytelenül elveszett

-
Yooha
aktív tag
Na most láttam a 19-es részt:
SPOILER
Most akkor mégiscsak ez a Pokol? Vagy ezt akarják elhitetni hőseinkkel? De miért?
END SPOILER -
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
olyan lost rész nem sok volt amit végig lehetett izgulni, mindig a végére raknak valami csattanót, talán az utolsó pár rész felpörög
a napokban olvastam egy hírt is:
a forgatókönyvírók újabb 3 évre aláírtak
tehát úgy néz ki, hogy 6 évad biztos lesz
csak nehogy az legyen, hogy az eddig elhangzott kérdésekre majd csak a következő évadokban adnak választ -
Motion_Blur
félisten
Végre sikerült megnéznem az új részt (18-as). Szépen el is aludtam rajta, asszem amikor az utlrahangos nyáladzást ment...asszem ez mindent elárul.
-
Csapi007
veterán
És mivan Lock faterjával?
-
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER:
Hát ez a rész elég uncsi volt. Mégis ki ez a nő? Ki az az Asutin akinek kell még a mintája?
Hosszabb Ben keze mint gondolnánk. -
lesaux
veterán
Igen, a készítők úgy nyilatkoztak, hogy a júzerek élnek.
-
LOTR
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
az oké, de attól még lehet, hogy kivágták, én nem hallom, hogy mondaná
de 1 héten belül erre is fény derül
spoiler
Yooha
valahol olvastam, hogy feltételezések szerint ez a sziget a purgatórium, még a végén igaz lesz, viszont akkor felmerül a kérdés, hogy hogyan tudnak/tak kommunikálni a külvilággal others-ék
[Szerkesztve] -
Yooha
aktív tag
SPOILER:
Mi volt ez a ''megtalálták a 815-ös járatot, és nincs túlélő''? Az other-ök - vagy mások - csináltak egy kamu crash-site-ot? -
VladimirR
nagyúr
spoiler (vegig, az egesz post)
ennek is itt a szovegje/forditasa (remelem mindent jol ertettem - nevek zarojelben, a narratort dolten, feliratok doletn es szurken)
next wednesday
(charlie?) we keep her safe, she's our way off this island
(charlie) we have to tell jack
loyalties are tested
(???) do you trust jack?
(desmond) ???
allieances are boken
(john) i've snuck into ben's tent and kidnapped her...
only 3 episodes left until the season finale
(john) ...and i want you, to kill him
don't
(sawyer?) tell me the truth...
miss
(sawyer?) ...why me?
one
(john) because i can't
an all new lost
next wednesday at nine central
only on abc
magyarul (elore is elnezest a forditasert)
jovo szerdan [csutortok hajnalban]
(charlie?) vigyazunk ra es o lesz a jegyunk ki a szigetrol
(charlie) el kell mondanunk jack-nek
a huseg probara tetetik
(desmond?) megbizol jack-ben?
(desmond) ???
szovetsegek bomlanak fel
(john) belopoztam ben satraba es elraboltam ot (nonem)...
mar csak 3 resz van az evadzaroig
(john) ...es azt akarom, hogy old meg ot (himnem)
ne
(sawyer?) mondd el az igazat...
hagyj ki
(sawyer?) miert en?
egyet sem
(john) mert en nem tudom
egy teljesen uj lost resz
jovo vasarnap, kozepido szerint kilenckor [tovabbra sem tudom, hogy ez mikor van nalunk]
kizarolag az abc-n
utolag is elnezest a forditasert -
RexpecT
addikt
Én már egy jo ideje megakadtam a Losttal de most hogy meglett a masodik évad meg a harmadik eleje megnéztem, és igen tetszik(s03e13 ig lattam).
Tegnap az érettségire készülés alkalmábol sikeresen megneztem 7 részt
!Az benne a jó hogy kib@szott misztikus az egész, kivancsi vagyok mint allat.... -
Jégkokó
veterán
Ez a mai rész elég megdöbbentő volt , és furcsa dolgok derültek ki.
-
Csapi007
veterán
Hello

Micsoda összefüggések.
-
mi a sziget neve?
-
VladimirR
nagyúr
biztos, hogy mi ugyanazt a sorozatot nezzuk?
mennyire nem okos?
fold ala* huz embereket
neha ''beszelget'' veluk
a fust robbantota fel a pilot-ban a repulo hajtomuvet (es mint irtam, ott jo magasan repult)
es igen, ez ultragagyi
egy ''gondolkodo'' fust (ami nem csak egy fust, maskulonben nem kergette volna oket, hanem a levego homersekletenek kulonbsegei miatt felemelkedik, majd szertefoszlik), ami nem mellesleg a sziget vedelmi mechanizmusa reszerol szerintem ultragagyi, hogy nem tud megkerulni egy kb 2.5m magas keritest sem alulrol, sem felulrol
[Szerkesztve] -
Dylen
senior tag
-
LOTR
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
aha köszi
azt a you cant miss one-t nem értettem hallás után
a másik ami nem volt tiszta, hogy vajon ezt kérdezi e:
(sun) i lose either way
lehet, hogy úgy vágták szét, de kevesebb, mint 1 hét és kiderül
kérdés
most akor úgy lesznek a következő részek, hogy június 1-én befejeződik a 3. évad?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
spoiler (vegig, az egesz post)
itt az egesz (remelem mindent jol ertettem - nevek zarojelben, a narratort dolten)
next wednesday
a starnger has fallen from the sky
(hugo) what if this is a rescue? what if she came for us?
but the promise of the rescue
is only the beginning
and the fate of this survivor...
(sun) what happens to pregnant woman on this island?
...will be revealed
there are only four episodes left until the season finale
and you can't miss one
(sun) i lose either way
an all new lost
next wednesday at nine central
only on abc
magyarul (elore is elnezest a forditasert)
jovo szerdan [csutortok hajnalban]
egy idegen hullt ala az egbol
(hugo) mi van, ha ez egy mentoakcio? mi van, ha erunk jott?
de a mentes igerete
csupan a kezdet
es ezen tulelo...
(sun) mi tortenik a terhes nokkel ezen a szigeten?
...vegzeterol fellebben a fatyol
mar csak negy resz van az evadzaroig
es te egyet sem hagyhatsz ki
(sun) mindenkepp rabaszok
egy teljesen uj lost resz
jovo vasarnap, kozepido szerint kilenckor [jobb tracker-eken hajnal fel ot - megjobbakon negyed negy - mondjuk en mar az lobbit sem ertem, mert ami ott este kilenc, az itt hajnal 4, es ez csak a kezdes]
kizarolag az abc-n
utolag is elnezest a forditasert -
VladimirR
nagyúr
válasz
Vekiboy
üzenetére
''Nyilván a fekete füstnek megvan a saját repülési magassága....''
nincs, ez a menekules ultragagyi elvarrasa volt
nezd meg, hogy eko eseteben milyen magassagokba repult, vagy kockazd ki a pilot azon reszet, mikor a hajtomu felrobban
ott joparszor magasabban szall (kvazi 45 fokos szogben csapodik neki a hajtomu tetejenek), mint a kerites teteje -
Jégkokó
veterán
Ez a rész elég érdekesre sikeredett, főleg a vége volt nem kicsit meglepő.Nem tudom, hogy ebből mit is akarnak kihozni
-
Vekiboy
tag
Tiszta poén hogy amióta a harmadik évad elején szólt Petula Clark - Downtown című zenéje azóta sokszor hallom rádióban... Előtte soha nem szólt.

-
Balinov
titán
Srácok,egy kérdés:
S2E1-ben, a legelején,mi az a zene,ami akkor szól,mikor dezmond felkel,megreggelizik,stb.?
Biztos tudjátok,bakelitről szól,és mikor Lock-ék berobbantják a bejáratot,akkor is ez a szám szól,mikor leugrik a tű a lemezről. Előadó,számcím érdekelne.
Köszi
Balinov -
LOTR
addikt
milyen rész volt megint, egyre jobb ahogy közeleg a season final
spoiler (a 18. részből)
18as promo [link]
a promo végén (19.másodperc) a narrátor mondja, hogy and you ..., majd sun ... - na itt segítsetek ki légyszíves, kösz
18. rész előzetese szöveggel, a youtube-os linkről
''After discovering that all of ''The Others''' pregnant women died before giving birth on the island, an extremely reticent Sun allows Juliet to examine her -- and uncovers the identity of the unborn child's father. Meanwhile, Desmond allows an unlikely nemesis to help save the life of a new, mysterious island inhabitant.''
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER:
Jó rész volt, izgalmas. Ki volt az a csaj a végén?
És akit felhívtak a második évad végén az a Penny volt? -
Vekiboy
tag
Nézzétek az új részt ezerrel. Már csak egy rész és szünet.... Tuti bedobnak valami hatalmas poént...
-
lord_m
senior tag
Lesz játék a Lost-ból!
[link] -
Vekiboy
tag
válasz
nyávogi
üzenetére
SPOILER:
Nyilván a fekete füstnek megvan a saját repülési magassága....
Juliet meg szépen nyomatja a kettős játékot, de ezt az utolsó résznél már egy picit lehetett sejteni. Most azért már nyomathatnának valami info morzsákat a fekete ''pénztárgéphangú'' füstről.... Majd biztos a 18. részben a szünet előtt......... -
nyávogi
tag
SPOILER
nem egészen értem, hogy ha Kate-ék átmásztak az ultrahangos kerítés fölött, akkor a ''fekete füst'' miért nem próbálkozik fölötte
Egyébként nekem az is beleférne a sztoriba, ha Juliet kettős játékot játszana, illetve ha Ben megzsarolta volna, a testvérével... -
Vekiboy
tag
Most hétvégén nekiültem előlről megnézni a Lost-ot... Érdekes, másodjára már sokminden tisztább, és még aranyos hibákat is felfedeztem.....

-
Jégkokó
veterán
A következő részek igazán akciódúsnak ígérkeznek.De vicces lenne ha kijönne a fák közül egy birodalmi lépegető

-
Rolee87
tag
Spoiler
Végre valami gyrsan kiderül ebbe a sorozatba,és nem csak egyre több rejtély lesz
lásd 16os rész,kiderül hogy juliet mégse olyan ártatlan mint amilyennek tűnik,kiderül hogy mégse hagyták ott,hanem ezis csak egy újabb cselsövés eredménye,pedig Jack helyébe énis elhinném hogy rendes csaj,dehát....
-
emery2
tag
Üdv ! Én még csak a harmadik évad 7 epizódjánál járok, de lenne kérdésem. Az a fekete füstgomolyag ami Ekho-t megölte annak mi a titka, illetve Ben műtétje sikerült?
-
SPOILER
Szerintem Ben születhetett a szigeten, mondjuk az ő anyja is már úgy költözött a szigetre, hogy benne volt a pici Ben.
Vagy, azóta nem tudnak szülni a szigeti nők, hogy a Dharma a 80-as években kutyult valamit az elektromágnessel. Lehet, hogy ezért ölték le a szigetiek a tudósokat.
Csak tudnám, hogy Ben, most tényleg egy igazi rosszarc, vagy csak próbálja minden áron védeni az övéit, ami végül is érthető.
Nekem annyira aranyos volt, mikor Juliette kiabált vele, édi volt a megszeppent arca.
-
Csapi007
veterán
SPOILER:
Szerintem az csak átverés volt, hogy bízzanak a casjsziban a parton lakók. -
LOTR
addikt
spoiler
csak én emlékszek rosszul, és Claire-nek nem is kellett volna igazából semmilyen gyógyszer?
most sajnos nem tudom visszanézni azt a jelenetet
azt gondolom, hogy Ben csak el akarja hitetni (vagyis az írók), hogy ő nem hazudik -vagy inkább csak nem mond el mindent-, de különben egy hazug kis g*c* - aztán majd kiderül -
VladimirR
nagyúr
spoiler(es kerdesek)
ugye a 16-os reszbol kiderult, hogy nem szulethet gyerek a szigeten, mert meghal az anyjaval egyutt
viszont akkor mi a helyzet azzal, hogy ben par resszel korabban azt allitotta, o a szigeten szuletett
de meg ha azt is mondjuk, hogy ben egy hazug geci, s csak megvezette a beszelgetopartneret, akkor is ott van meg rousseau lanya, aki szinten a szigeten szuletett, raadasul jo regen
most akkor wtf? -
Jégkokó
veterán
Jól gondoltam, hogy most már fel fognak pörögni az események az elkövetkező epizódokban

-
LOTR
addikt
[link] 3x17 (Catch-22) promo
nem értem amit mond, valaki ezt a mondatot legyen olyan szíves fordítsa le nekem, vagy csak írja le, hogy mit mondanak
there are 5 .... episodes until ....
köszi -
Jégkokó
veterán
Sztem nem volt olyan rossz ez az epizód, valami nagy dolog előkészülete történik.Mert a rész végén tettek egy erre vonatkozó utalást.
-
Woodslave
félisten
hihetetlen undorítóak ezek az emberek
valaki nyírja ki őket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dylen
senior tag
Vajon mikor fogja a közönség megunni? Kezeket a magasba, aki azt mondja, hogy ettől a héttől nem nézi többet. Hát nem lesznek sokan.
Főleg, hogy már a 3. helyre küzdötte fel magát a sorozat a szerdai nézettségi listán kint. Így pedig addig fogják húzni, amíg pénzt hoz. Az meg...
Engem is bosszantanak ezek a dolgok, de mégis nézem. Még az időhúzó részeket is szeretem, mert adnak egy ''Lost-feelinget''. Ez a függőség, azt hiszem.
Amúgy meg, hogy mit szeret a közönség és mit nem... szerintem egyáltalán nem attól függ, mennyire gyorsan pörögnek az események. A vanished-et tudnám hozni példának. Imádtam, akciódús volt, izgalmas, és pörgött rendesen. És az évad felénél levették a képernyőről, mert olyan alacsony volt a nézettség
Hát erről ennyit.
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER:
Húú ez a rész ott volt.
Ekkora fordulatot.
Fogunk valaha is választ kapni már azokra a .....szott kérdésekre? -
LOTR
addikt
ha az első 40 percről kellene véleményt mondanom, akkor azt mondanám, ha ilyen tempóban kapnánk a válaszokat, akkor úgy 10 évadon belül talán vége lehetne
viszont 40 perc után még van 2 perc ebből a részből, millió kérdés újra
spoiler
ugye Jack elmondja Julietnek, hogy miért hisz neki, mi szerint látta, hogy Julietnek is milyen rosszul esett, hogy nem tudnak elmenni a szigetről - ezt nem tudja megjátszani, mert biztos el akar menni ő is (legalábbis nem tartom valószínűnek, hogy a készítők ebbe is belevinnének egy csavart), de akkor az utolsó 2 percben történtekre: miért?
arra vagyok kíváncsi, hogy mikor fogja a nagyközönség megunni, hogy sosincs semmire sem válasz, amikor már azt hinné az ember, hogy végre valami, akkor tuti az elenkezője történik, de most már 3 évadon keresztül, és olyan szálak maradtak megválaszolatlanul, hogy hihetetlen
Johnról természetesen ismét semmi
lassan csak a kérdések megválaszolása beleférne egy teljes évadba (lehet ez a céljuk a készítőknek, mert így +1 évadot tuti tudnak csinálni) -
Tippcsi10
tag
ez jó rész volt... elég sokminden kiderült belőle
-
Rolee87
tag
Meg tudna dobni valaki egy 16os rész magyar felirattal?

-
Dylen
senior tag
Spoiler
Hmm, hát jó kis rész volt, nekem tetszett. Eléggé bejött, amire számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor msot Lock átállt vagy mi? És Juliet elmondta Jacknek a terhességes dolgoot, esetleg ő is benne van?

Ha jól vettem ki a hszedből ezt sem értetted.

).megjött,áttoltam telóba,meg is hallgattam,király!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem nem így lesz!
valaki nyírja ki őket