Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyik eredeti szigetlakó sem öregszik, szerintem . Lehetett látni egy jelenetben egy barna hajú csajszit aki egy régebben játszódó jelnetben (Ben kiskorában az faterjával a szigetre érkezik) Dharmánál kavart (gondolom beépített emberük volt) , most meg a szigetlakók között van. Illetve valszeg szigetlakó lehetett és a Dharmások között volt. Az sem öregedett. Azt láttátok, hogy az egyik szigetlakó sorsolta ki a lottó számokat Hurley-nek?
-
attisx
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ezt honnan veszed? Tudtommal a jövőhéten csak egy rész lesz. Aztán egy hét szünet és az azt követő héten lesz a 13+1-es dupla rész...
-
bagyulajuve
addikt
már kevesebb, mint 1 hét és sok minden kiderül (remélem)
3 órányi Lost, már alig várom
-
1010
őstag
mintha szigetlakókat a születésük óta figyelnék
lehet tényleg kiválasztottak
-
1010
őstag
azért ne feldjuk ben egy gyilkos.a forma aki pedig locke ot meglátogatta gyerekkorában ugyanaz mint aki bennel beszélt amikor elgázosította a dharmásokat
és azóta nem öregedett
-
Másik kedvenc jelenetem;

Sawyer Hurley-nek mikor eltűnt a piája mert Charlie-val leitatták Desmond-ot:
" Oké, Te és a hobbit, de ki volt a harmadik? "
Hát ezen hatalmasat röhögtem! -
válasz
üzenetére
Nekem is ez a jelenet jött be legjobban. A rendező is észrevehette, mert nem igazán szoktak néhány másodpercnél többet szánni az ilyenekre. Gondolom forgatás közben "élőben" láthatott valami hasonlót, mert tényleg nem jellemző a sorozatra az ilyesmi. Olvastam, hogy Michael Emerson (Ben) nagy arc, és a szerepével ellentétben az életben nagy mókamester.
-
törölt tag
Jo volt az Ep11 , kicsit rovidebbnek is tunt mint a tobbi...
***Spoilerz***
********************************************************************************************************
Megint lesz par erdekes dolog, remelem nem vezetik el vmi tok nem relevans sztori szalon az esemenyeket...
- Frank ledobta a telo-radio-miniradar-t
amit Jack ugyertelmezett ,h kovetniuk kellene ...azonban Keamy valsz legyilkolassza oket ,ha oda mennek ...meg meg is kimelik egy kis gyaloglastol
.
- Egesz vegig azt vartam mikor talaljak meg Locke-ek a kabint erre kivan bent?
Claire meg a halott faterja ,aki mellesleg Jack halott faterja is, aki mellesleg Jacob helyett adja az utasitasokat...wtf?
- Locke-nak szar gyerek kora volt
- move the island ? na ez erdekes lesz ,de van egy tippem : lesz vmi Dharma divajsz ami pont erre keszult ,hogy odebbvigye a szigetet ...vedekezo mechanizmus na ...
ennel sokkal egyszerubb lenne ,ha Jacob lathatatlanna varazsolja a szigetet , nem?
Ha Keamy-ek mar ott repkednek akkor egyalt mi ertelme elmozgatni a szigetet ...hacsak nem teleport lesz...
elvegre azert ment Locke a kabinhoz ,hogy megtudja mikent vedheti meg a szigetet...bar ez lehet ,hogy vmi nagyobb csapasra utalt mint Keamy kommandoja
.
szal erdekes lesz.
******************************************************************************************************** -
keIdor
titán
Hát ez jó rész volt.
sp
Kiváncsi leszek mit értett azon, hogy "vigyük arrébb a szigetet"...
-
VladimirR
nagyúr
ti melyik sorozatot nezitek?
egy ideje egyertelmu, hogy valami nincs rendben az idovel a sziget korul, nezzuk peldaul a hajorol kilott raketakat, melyek tobb ora kesessel erkeztek meg, vagy pl hogy desmond milyen idoorvenybe keveredett
a dokirol meg mar az elozo reszben lehetett tudni, hogy "ido elott" kerult a szigetrea ficko pedig elmondta, hogy nem o jackob, csak kepviseli (vagy hogyan fogalmazott pontosan)
-
válasz
eastsider
üzenetére
Izgi volt!
-------------------------------- SPOILER !!! ----------------------------------------
Szerintem nem ő Jacob! Meg van valami kavarás az idővel is.
Azt mondják, hogy a 4 évad záró lesz a sorozat készítés legnagyobb durranása!
A LOSTSPOILER.ORG-on érdekes dolgok vannak....
-
eastsider
nagyúr
ez nem volt gyenge

sp: hh a szigetre előbb kivetett a doktort a víz, minthogy megölték volna?
az báramlatok pont arra vitték, h a szigetre jutott v wtf? de hogy 
claire & jack apja a megtestesült Jacob?

-
Ma lesz a 4/11!

-
attisx
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
"- hogy kerult claire apja a szigetre?
- hogyhogy szigeten kivul is latni hullakat (jack apja)"SPOILER veszély?!
Lost - Orchid Orientation Video
Lehet, hogy meg sem halt (legalábbis nem az eredeti), sőt lehet végig ott volt a szigeten. Egyébként ez lehet a magyarázata a tunéziai jegesmaci csontváznak is, ill. sokminden másnak is...
Amúgy, ugye tudod, hogy Claire apja = Jack apja...
-
-
-
VladimirR
nagyúr
idohuzo resz? hat, nem hinnem
cserebe kaptunk valaszokat? szokas szerint nem
viszont megint kaptunk jopar erdekes kerdest, mint pl (spoiler jon):
- hogy kerult claire apja a szigetre?
- hogyhogy szigeten kivul is latni hullakat (jack apja)
- a fekete no (bernard felesege) felvetese is erdekes, hogy-hogy jack megbetegedett, mikor a szigeten mindenki meggyogyul? -
1010
őstag
arra kíváncsi leszek hogy mennyi dő allat épül fel
a műtétbőlde vicc volt az egész
nyilt hasüregi műtétet egy szigeten
senkin nem volt szájkötő
a két csaj ott lobogtatta a halyát
jacken ruha voltés a belső varratokat vajon hogy készítették?
biztos volt olyan sepciális fonalde ha valaki tt orvos akkor elmondhatná hogy ez tényleg lehetséges-e
-
Dylen
senior tag
SP
Jajj, nem igaz hogy sawyer nem jön haza
pedig tudvalevő, hogy Katenek ő az igazi szerelme

Remélem a következő rész jobb lesz!
-
1010
őstag
SP
jaaaj de tudtam hogy jack nek féregnyulvány gyulladása lesz
valahogy megéreztem -
Dylen
senior tag
-
attisx
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
Jaja. A lostspoilers.org és a lost.hu fóruma nekem is a törzshelyeimé váltak az elmúlt pár hétben. Az utóbbi helyről egyébként ajánlom mindenki (aki nem csak nézi a Lostot) figyelmébe a karit nevű fórumozó eszmefuttatásait. Az apró részletek összeillesztésével, illetve némi fantáziával rendkívül elgondolkodtató teóriákat képes felállítani. Az egyik kedvencem: Elküldve: Pént. Dec. 21, 2007 6:53 pm (kb. lap közepén)

VladimirR: Az alien teória se rossz...

-
VladimirR
nagyúr
respoiler
fejlodik benne az alijen
szerinted miert csak 6-an jutnak ki a szigetrol? a tobbit mind lemeszaroljak, z arcukra ugranak, megfertozik oket, majd kitornek a mellkasukbol
a fekete fust igazabol az alien kiralyno, csak mindig hulye szogbol mutatjak, ezert tunik fustnek, ben igazi neve meg bishop, s a ceg (melynek widmore a feje) megbizasabol folytat kiserleteket, probaljak kitenyeszteni a lenyeket, hogy utana harcaszati celokra hasznaljakvagy valami ilyesmi
-
Dylen
senior tag
Spoiler
Én arra lennék kíváncsi mi a baja Jacknek!
-
Én is, különben a kardomba dőlök.

Meg ha itt lenne elöttem az elkövetkező részek forgatókönyve, akkor is végigizgulnám a sorozatot. Szoktam a LOST spoiler-t olvasni, de az sem szokta elvenni a kedvem, sőt annál inkább várom a fejleményeket. A LOST.hu-n mekkora találgatások mentek a második évad közben! Tiszta para volt a hattyú állomás, hogy az micsoda... -
Arra én is kíváncsi leszek. Gondolom a negyedik évad végére lefalcolnak a szigetről, az ötödik évadban megint összejön a "csapat" és a továbbiakban azon tépik magukat, hogy visszajussanak a szigetre. Aztán a nyolcadik évadban Jack felébred a reptéri váróban, hogy másnaposan álmodta az egészet

-
attisx
addikt
Te jóóó ég! Mi lesz itt még közel 40 rész alatt?!

-
1010
őstag
SP
hát az új rész is fordulatos voltmeg elhet hogy ben ölette emg siad feleségét hogy magához állitsa
elmosolyodott mikor szétváltakremélem következő részben megtudjuk végre jackob történetét és hogy kicsoda micsoda
-
Dylen
senior tag
s04e09

-
VladimirR
nagyúr
miaza "rules"?
-
Motion_Blur
félisten
Holnap új rész

Pomipnak boldog névnapot

-
eastsider
nagyúr
és ezt: lost funny song
-
Dashes
őstag
Remélem még nem volt LINK .

-
Lortech
addikt
El. Angolos szakdogámhoz, arról, hogy hogyan ábrázolják a fekete, az ázsiai és a latino karaktereket a sorozatban

mod: a francba... Dylen voltam.
-
Dylen
senior tag
Aki tudja hogy Hurley melyik részben mondja azt, hogy szerinte Jin utálja őt, mert nem fogadta el a tengeri sünt, és ezért pikkel rá, az írja meg nekem!!! köszi
-
Jégkokó
veterán
Csak nekem tünt fel, hogy szinte az összes hang megváltozott a filmbe

-
Dylen
senior tag
Hali!
Keresek a sorozatban olyan jeleneteket vagy bármilyen megjelenő motívumot, ami valamilyen szinten multikulturalizmusra utal.
Egy példa: Locke és Walt, a fehér! férfi és a fekete! fiú egy backgammon nevű játékkal játszanak, aminek színei szintén a fehér! és a fekete!.
Másra most nem emlékszem, de ha bárkinek bármi eszébejut ezzel kapcsolatban, az infót privátban szívesen venném! Köszönöm! -
Hogy bírom ki 24-éig???
-
PazsitZ
addikt
-
Lortech
addikt
Tehát szerinted ha 60 fps egy film, akkor fele addig tart és kétszer olyan gyorsan megy az idő a filmben, mint ugyanaz a film 30fps-ben . Hát ok, meggyőztél.
FPS nem SPF.. gondolkozz egy picit. Hasonlítsd össze ugyanannak a filmnek az eltérő fps-hez tartozó időcímkés feliratait. Vagy csinálj egy frame rate _transzformációt_ (nem avi header átírást) mondjuk felére vagy duplájára, és láss "csodát", hogy a lejátszási idő állandó lesz, hang sáv hossza állandó lesz, a hang és kép szinkronban lesz. Dehát ez triviális. -
Végignyomtam, jó volt, jó parás.

-
Lortech
addikt
Csakhát az FPS-nek semmi köze ahhoz, hogy milyen gyors egy film (értsd: hosszú, időben, nem a megjelenítési gyorsaság). Ez már a definícióból adódik, mivel az állandó, egységnyi idő alatti képkockák számát jelenti. Filmeknél az idő mindig állandó, az hogy hány fps-t jelenítesz meg egységnyi idő alatt, az ettől független. Hang hossza is nyilván állandó, mivel ezzel nem lehet úgy trükközni mint képnél.
Ahhoz tudnám hasonlítani, hogy attól, hogy 300 fps-t produkál a videokártyád, nem lesznek gyorsabbak a történések a játékban, mintha 50fps-sel játszanál. (bugos játékoktól eltekintve
)(Lortech voltam. )
-
Sziasztok!
Tök véletlen találtam rá erre a topic-ra. ( nvidiás-t kerestem)
Most játszom a Via Domus-al, egészen eltalálták, jól átjön az 1-2 évad fílingje, csupán az a probléma, hogy elég gyorsan végigjátszható. (bár még nem vagyok a végén, csupán időben a második évad végéig tart a játék, és sejtem, hogy nincsen már sok) Ajánlom még a nagy LOST fun-oknak is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, pedig jó lett volna

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jót mulattam rajta!