Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
- Microsoft Rewards
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
potzike
csendes tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Nekem is pont a Jurassic Park ugrott be, amikor halottuk a lépteit annak a vminek.

-
onlysony
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
láttad h medve volt?

ami megette, vagyis megkostólta a pilótát?
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
lehet hogy a maci csak játék babának nézte az embert, amig mozog addig játszik vele
amikor már nem mozog ott hagyja a fán.
ennél a macinál nagyon leragadtatok, mackómániások.
-
onlysony
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
bazz
miket ki nem találtok
mindenestere izgis lesz jah és én nagyon sajnáltam szegény pilótát,meg ahogy kinézett azon a fa tetején

-
[pod]Diablo
őstag
válasz
onlysony
üzenetére
hát nem,de milesz ha a végén mikor jön értük a mentőcsapat és elindulnak akkor kiderül hogy egy hologramm az egész és valójában a Mars-ra tartanak néhány tudós ufóval együtt,hogy megvizsgálják őket,és az agyuk alalpján eldöntik hogy érdemes lesz-e lerombolni a földet vagy túl primitívek az emberek ahoz hogy ránk pocsékolják az idejüket.
[Szerkesztve] -
onlysony
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
volt ezenkívül 2 másik feltételezés is inkább nem másoltam be hatalmas baromságnak tartottam,bár ez se kutya

-
nRu3
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
a filmekben nagyon sok olyan jelenet lesz a szereplökröl ki mit csinált ezelöt hogy felült a gépre, mivel 48 tulélő van abol 15-röl szól a fiilm amig azokat szép kiss adagokban bemutatják, addig meg mennek a részek és a történet a szigeten.és ez igy szépen elnyulik, bonyolodik.
-
ArGab
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Dehogynem

Még szinte semmi sem volt. Majd a 3.-4. rész után kezdenek el az igazán érdekes dolgok történni. De sokminden a visszaemlékezésekben fog történni, ahol rengeteg dolog fog kiderülni a főszereplőkről.
De azt még nekem is nehéz elképzelni, úgy hogy láttam mind a 25 részt, hogyan fogják majd folytatni. -
onlysony
aktív tag
Hát ez nagyon érdekes:
Az Entertainment Weekly 2004. december 3-i száma további teóriákat is közöl: egy katasztrófa elpusztította az egész emberiséget, csak a szigetlakók maradtak életben; a repülőgép földönkívüliek űrhajójával ütközött, és ők azok, akik megfigyelik az embereket; az egész történet nem más, mint az egyetlen túlélő (valószínűleg Jack) álma. Az utóbbi kettőt a stáb tagjai és a szereplők közül is többen meglehetősen valószínűtlen megoldásnak tartják. -
Viktor77
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Sok embernek kell életben maradnia, mivel már forgatják a 2. évadot.
Egyet nem értek, nem fér a fejembe.
Mit tudnak ennyi részig húzni, mi minden történhet velük, ami minimum 2 évadra elég? Egyszerűen nem történhet ennyi minden egy szigeten. -
AMD Power
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Szerintem is sokan megfognak halni!
Szerintem ilyen 6-7-n max ha túl élik. -
nRu3
addikt
-
onlysony
aktív tag
Honnan lehet részeket letölteni?

-
AMD Power
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
A ''katona'' biztos szereplő lesz a sorozatba tuti , hogy jó ideig nem fog meghalni.
-
AMD Power
titán
Aki látta már a sorozatot vagy több részt az inkább csak olvasgasson!

-
[pod]Diablo
őstag
én már gondolom kiaz aki megtudja(mondjuk ne nehéz kitalálni)
-
[pod]Diablo
őstag
aha
-
nRu3
addikt
Holnap nézem a 8-dik részt a 12-böl
ami nálunk a 10-en valahányadik lesz
-
Achill3uS
nagyúr
-
Viktor77
titán
Még valami.
Ha valaki elárul valamit, írja már oda, hogy SPOILER. Ezeket a hsz-eket nem olvasnám el, mert érdekel mi fog történni. -
onlysony
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Látszik nem figyeltél
a Kutya a ''Fekete kissrácé'' mert nála volt a póráz meg kereste is! De az volt a fura h az elején is kileste a csávót meg amikor mentek akkor is kinézett a bokor mögül...szal furi oan mintha az a Tudós csaj aki 7 hónapja a szigeten van --hopp most ezzel elárultam egy titkot
- megbütykölte volna azta kutyát
vagy nemtudom furika... -
Viktor77
titán
Gyerekek!
Miért kell mindent kritizálni? Nekem nagyon bejött az első rész, élveztem. Haver látta az egész sorozatot, Ő szólt, hogy nézzem, mert brutál jó. Megnéztem, tetszett. Ha csak a hibákat nézném, nem élvezném.
Mondjatok csak egy sorozatot a TV2-n és az RTL-en ami jobb ennél (a Csillagkapun kivül). -
--TIKI--
tag
a filbe mik azok a fehér medvék???

-
busman
veterán
Gondoltam,hogy mindenkinek tetszeni fog...amúgy szeptember 21. a folytatás dátuma..
-
[pod]Diablo
őstag
én még arra leszek kiványcsi hogy ki az a csodatévő hapek aki ott gyogyítgat mindenkit.Lehet hogy valami titkosügynük és a hapi azért mondta hogy ő a bünöző mert ő terorista aki rádásul biztos valami katonai multal rendelkezik és az ügynököt utánna küldték hogy figyelje meg tevékenykedéseit,de ekkor jött az a baki hogy lezuhantak.

-
Jégkokó
veterán
Gondolom a medvék valami villámlással kerültek a szigetre

És el voltak ásva ott a lépegetőik,már több millió évvel ezelött.És a végén amikor már a totális győzelemnél járnak egyszerűen, mind meghal,mert belélegeztek valamit
-
vili13
őstag
Egy dolgot nem teljesen értettem: miféle hi-tech cucc lehet, ami 16 évig meghibásodás nélkül (!) ismételget egy segélykérést, és mi látja el energiával?!
-
Aleks
csendes tag
A szinkronban jókora bakik vannak. Egy jó poént el is intéztek vele.
Amikor a dagi kérdezi az arabot hogy milyen egységben volt az öbölháborúban. Azt válaszolja köztársasági őr, köztársasági gárdista helyett. (A köztársasági gárda Szaddam házi elit alakulata volt). gyk iraki oldalon harcolt
-
Zenty
őstag
Első rész nem valami nagyszám a többi lesz jóh ahogy bonyolodik a sorozat! Szoval itt nem reálisan kell gondolkodni ,mert lesz egy kis fantasztik is benne
!Meg direkt nem árulnak el semmit... csak hangyányian haladnak előre
Nah de nemondom el egyébként az axn-en már fullra levetiteték az egészet remélem jön a második évad x aktás filingü lett az utsó rész
!
[Szerkesztve] -
BandiT
őstag
én tudom ám, hogy ki volt a rab...meg a lépegető-fadöntő...na nem mondok semmit!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.:InnoMan:.
senior tag
Lost Magyar Rajongói oldal:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
onlysony
aktív tag
Nekem aza kutyais furi volt benne! 2x is leskelődött

-
Dodge_Dealer
tag
Ezt a sztrorivonalat már megkell tapsolnom
:

-
.:InnoMan:.
senior tag
Jó kis sorozat!

Üdv:
.:InnoMan:. -
AsusBoy
senior tag
Az Fasza volt amikor Volt a telcsin térelő és Francia csaj mondogatott:Hogy megölte vmi az összes embereket és csak ő maradt azt SISTERGÉS
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És 16éve ismételte a RádióFrekvenci
vagy mi a fene 
De szerintem nem tud kidönteni egy Jegesmaci Ilyen Pálmákat ha, nem Dinok vagyis JurrasicPark akkor LostPark
mert ha jegesmaci megél egy Déli szigeten akkor lehetnek Nagyra Nőt rozmárok vagy a fene ki tudja má kicsit nekem zavarosnak tünt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gergello
addikt
ez minden pénteken lesz? akkor 22 hét? nemár
-
bullseye
addikt
hogy leragadt mindenki a maciknál

egy medve aminek a rohamától kidőlnek a fák, és be tud harapni egy fa tetején lévő repülőbe - szóvak az valszeg nem baki, hanem direkt van ott. (amúgyis a medve csak teddyben meg gyerekműsorban cuki és barátságos, élőben ha rossz napja van 2-3 másodperc alatt felszecskáz)
a sorozat elméletileg 25 részes, de utolsó két rész elméletileg egyben szezonzáró, úgyhogy még 22 adás -
Andie
őstag
Akkor miért nem találják a ciprusi gép blackboxát a mai napig?

Én úgy tudtam, hogy a bb csak rögzit mindent (hang, adatok, stb), aztán csendben várja, hogy megtalálják, és ami megmaradt benne (extrém hőt az sem bir), azt visszajácca.
De majd megkérdem uncsitesóm, ő pilóta az AirBerlinnél... -
Tobika1
senior tag
na én maeste már nemfogok aludni

-
Jégkokó
veterán
És az lenne még a vicces ha kiderülne hogy ez a sziget a jurassic park 3. elfelejtett szigete ahol óriás ős medvéket tenyésztettek,

-
Tobika1
senior tag
Üdv! Valaki mondja már meg, hogy mi döntögette a fákat a fílmben? mi üldözte öket? Légyszi!! addig nemtudok elaludni

-
nRu3
addikt
Pörgö búgó turbina ,az tényleg baki ha egyszer leszakadt a szárnyrol akkor honnan kapja még a kerozint,
Fekete doboz jeleket ad, a fekete doboz amint aszt észleli hogy baj történt a gépel akkor segéj hívó jelzést ad automatikusan pl: ennek a jeladonak köszönhetöen találják meg a tengerek mélyén.
Arab csóka azért ért a rédiokhoz meg a technikához kodokhoz és hasonló dolgokhoz mert arab asszem iraki valatótiszt -
Jégkokó
veterán
én amikor a fickónál fegyver volt és azt mondta hogy ő volt a rab a gépen.És mutatták a csajt, akkor azt hittem hogy mindenki elképzeli azt , hogy mi van ha ő vot vagy let volna a rab a gépen

-
Mazka05
őstag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Jah nekem is van egy ilyen halvány sejtésem!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amikor már nem mozog ott hagyja a fán.

Szerintem ilyen 6-7-n max ha túl élik.
Érdekes lenne....!