Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Sztem a Jack faterja csak egy látomás volt.Bár nem mernék erre se megesküdni, mert már láttunk lovat, jegesmedvét is a szigeten

[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
A Lostba egyáltalán lesz, az 1.évadban történt eseményekre magyarázat?
Arra értem, hogy mi lett Jack apjájának a holttestével, mi is valójában a ''biztonsági rendszer'', meg hasonló, mind eddig még relytéjek. 10-en valahány részből áll a 2. évad, és már nincs hátra olyan túl sok, és kíváncsi vagyok, hogy hogyan tömörítik bele a dolgokat a hátra lévő részekbe. -
Jégkokó
veterán
-
nRu3
addikt
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy a mai rész miért volt angol az axn en?Meg miért volt megint egy visszamlékezős rész, hiszen most a 10. rész lenne ami nem éppen erről kéne hogy szoljon
-
ArGab
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hát, megint nem sok minden történt. Remélem az évad végére majd felpörög egy kicsit.
-
bagyulajuve
addikt
Na megnéztem a 2x16. részt, elég gyengusz volt, bár a vége azért érdekes volt, kiváncsi vok vajon mi lesz Sayid-ékkal.
-
nRu3
addikt
Köszönjük a helyesírási helyreigazitást
mindenki úgy ír ahogy akar nem helyes írási versenyen vagyunk 
-
Jégkokó
veterán
Nagyon lesűlyedt a topic bár nem értem miért

-
Jégkokó
veterán
Egyébbként azt lehet tudni, hogy a gépet miért nem lehet a számok beviteléán kívűl másra használni, vagy ez kiderül majd a következő részekből?
-
nRu3
addikt
A mai 9. részben kiderült hogy a szigeten már lehet chat-elni igyaz még kezdetleges technikai hátérel de alakul,, lesz ez még jobb is

-
--
újonc
Hali.
nemtudjátok mikor lehet letölteni a 2.évad 16.részét ?
válaszokat előre is thx -
nRu3
addikt
Most utána olvasgatam az axn-n, és aprilis végén a 14. részt lehet nézni
a májusra kiváncsi leszek mitt fognak mutatni vagy kihagyás lesz 
-
deedee
őstag
az első évad már megvan,a másodikból meg 14 rész figyel a gépen...Még egy részt sem láttam belőlük...Majd valamikor a napokban tartok egy maratoni lost hetet és megnézem egyszerre ...
Feltéve hogy nem unok bele már az első pár epizódba..... 
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként az tényleg igaz, hogy az 50 első randi is ugyan ott azon a szigeten játszódik, ahol a lost is?

-
Troy.
addikt
vki tudja, hogy a 1. évad 3.részébeen milyen zene megy?

-
Winner_hun
félisten
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ha visszanyomom TV-re első osztály
és nem zavar az rtl meg a 12-es karika
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
híjjj, jó homályos lett..
-
Winner_hun
félisten
Yeah
[link] jó lesz ez
-
bagyulajuve
addikt
Ezt nem gondolhatják komolyan 6 évad
, a nép tudni akarja mi f*sz van. 5 év múlva már 32 éves leszek vazz.
Mondjuk nem hasonlítanám a Rém rendeshez, vagy a Vészhelyzethez, mert azoknak minden része egy teljest alkot (általában), de itt nem erről van szó. Inkáb a Twin Peaks-hez hasonlítanám, amiből 2 szezon készült. Bár a Stargate-t is sokáig nyújtják, egy ideig azt is egyfolytában néztem, utána csak hébe-hóba, és most már egyáltalán nem. Asszem a Losttal is így lesz. Akkor legalább minden héten lenne egy új rész, de nem most is 3 hét kimarad, a f***om ki van ezekkel.
[Szerkesztve] -
Jarod1
veterán
aZ RTL fogja adni egyáltalán a 2. évadot?

-
Troy.
addikt
megvan az első évad !
9 giga

-
nRu3
addikt
Végülis a Vészhelyzet is menyi deje megy és hol a vége?, persze az más jelegü sorozat.
-
corlagon
senior tag
-
Jégkokó
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Régen én is igy gondoltam, amikor nem néztem meg egy csomó részt, meg hülyeségnek tartottam az aláröhögéseket.De mára minden poénon jókat tudok nevetni

-
Achill3uS
nagyúr
na még mindig tart a szünet vazz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nRu3
addikt
Valahogy ezt a szinésznőt alapba nem kedvelem akármelyik filmbe szerepel, a szemei is roszul álnak ésaz öszes szerepben ilyen bekébzelt önbiráskodo csajt játszik.
-
Jégkokó
veterán
Na a tegnapi rész elég jó volt ahogy megkötözték saidot.Meg ahogy arrol a csajról volt szó, meg hogy rendőr volt és miért szerelték le, meg, hogy simán kivégezte azt a fickót aki rálőtt akkor.

-
szicsu
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
az nem mentség
-
szicsu
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Hát igen, csak kicsit gyilkos
-
ArGab
őstag
Ez egy plusz, külön beiktatott, töténetbe nem kapcsolódó epizód. Amolyan dokumentumfilmszerűen összefoglalja az eddig történteket, no meg tovább nyújtja a rendes adást egy héttel.
Itt láthatod a teljes epizódlistát: [link]
mod: és azért szerepel ezzel a számmal (egyébként rosszul), mert ekkortájt adták le.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Anélkül, hogy bármit is elárulnátok a részek tartalmából pldjatok fel nekem egy kis gubancot.
Így vannak nálam a részek:
02x01 Man of Science, Man of Faith
.
.
.
02x12 Fire + Water
02x13 The Long Con
02x14 One of Them
02x15 Maternity Leave
Viszont. Most láttam egy olyat, hogy 02x13 Revelations (special)
Ez kicsit bekavart, mi ez a revelations rész? Másnál is láttam, de ott nem 13-asnak volt bejelölve, igazából az érdekel, hogy letöltsem-e és ha igen melyik rész után jön.
Bocs ha már szó volt róla a topicban de azt nem olvasom spoilerveszély miatt.(majd csak akkor nézem meg a második évadot ha meg lesz mind) -
LOTR
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
én is akarnék sok mindent

-
LOTR
addikt
válasz
Jégkokó
üzenetére
miért nem lehetett megtudni semmit a gép hátsó részében lévőkről?
Eko-s rész volt már, Michelle Rodriguez-es is, a többi meg egyenlőre nem fontos szereplő
aztán elég kevesen is maradtak ahhoz, hogy ne legyen miről csinálni a részeket
a sorozat meg jól megy, sok minden kell a következő évad(ok)hoz is
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Egyébbként még kb csak 10 rész lehet hátra a második évadból.És még nagyomn sok minden nem derült ki.Meg a gép hátsó részében lévőkről se lehetett semmit se megtudni.De azt nem értem, hogy azokra miért vadásztak rögtön a többiek?A másikakra meg szinte egyálltalán nem

-
szicsu
őstag
nekem is most sikerült végre megnéznem

és rájöttem ebből a részből ,hogy a sziketen az ''Ők'' Túdósok, akik nem tudják , hogy vége van a hidegháborúnak vagy valami ilyesmi.
Mert amit talált kate a szekrényekben a ruhákat az csak a dzsungeles cucuk, de valamit ütyködnek a laborokban, hiszen a gyerekek kellenek nekik, de vajon miért?
Henry meg elkezdte az aknamunkát.Eddig sem volt nagy összetertásacsoportban, de mostantól mi lesz... -
LOTR
addikt
válasz
Jégkokó
üzenetére
nem, nem volt róla szó, Claire rész volt (nagyjából), ''kiderül''-szerintem ezzel semmi fontosat nem árulok el a történetből-, hogy mi történt az alatt a 2 hét alatt amikor még terhes volt és elrabolták, majd nem emlékezett semmire, és az ''Others''-ről is kiderül még vmi (habár csak nagyon sejtelmesen), de nem akarok elárulni semmit
nekem tetszett a rész, de a 16. sztem még jobb lesz (az utolsó fél perc utal rá, hogy miért
) -
Jégkokó
veterán
Egyébbként az elég vicces volt, hogy mielött lezuhant volna a gép mutatták a szigetet az előző részben és elég csendélet vot, és hirtelen lezuhant egy gép és füst meg hullák mindenhol.
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként kiderűlt már, hogy mi lett a 15. részben, hogy lejárt az idő, mert a 14. rész ezzel ért véget
-
-
Jégkokó
veterán
Na most néztem meg a 7. részt a 2.évadból az axn en.És elég furcsa, hogy a másik csapat szinte írtotta a többieket, mint a hangyákat, míg a másik része a gépnek meg összesen csak eggyet csinált ki.De ugyan azt a technikát használták mint az eathon csinálta, hogy beépültek közéjük

-
Jégkokó
veterán
Valaki tudja, hogy mikor van az Axn en az ismétlés?Mert tegnap jócskán a végére értem be a szobába

-
szicsu
őstag
van már felirat a 2x15-höz?
mert angolul nem sokat értek belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

talán anyira friss a rész hogy a szinkronra nem volt idő, de ha a köv részek is feliratosak lesznek ,akkor lehet hogy igazam lehett
Feltéve hogy nem unok bele már az első pár epizódba.....
, a nép tudni akarja mi f*sz van. 5 év múlva már 32 éves leszek vazz.
második évadból mennyi részt adtak le? mennyi szinkronos? thx

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://a.abc.com/primetime/lost/images/gallery/215/ep215_15_240x360.jpg)