Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
végre holnap jön a következő rész
,kiványcsi vagyok hogy itt kiderül-e hogy mi is az a nagy benga állat ami mozgatta a fákat -
LOTR
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
nézz vissza pár hszt, asszem 300 körül van egy link egy lost fan clubra, ott leírnak mindent, én is ezt kérdeztem
mod: ej a jó szívem
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Bade
tag
Szevasztok!Olyan linkre lenne szükségem,ahonnan le tudom szedni az első két részt.(lehetőleg ne torrent)Előre is köszi!
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki megtudja mondani hogy mi volt az előző részbe?Mert nem tudtam megnézni
.
Előre is köszi -
piqla
őstag
sziasztok
bocs de faradt vagyok h vegigolvassam a bizonytalan valaszert
szoval: mi a sorozat vege? ugysem fogom nezni..
vki szanjon meg legyszi
-
nRu3
addikt
De durva ez a sorozat végre valamitt kezdenék összerakni fejben mi hogy lehet , hirtelen más verzió elmélet müködik kb18. rész ,most már kiváncsi vagyok mi lesz a vége
-
mityku
aktív tag
Úgy tűnik még is csak terroristák voltak a gépen!

A fegyverek úgy kerültek fel, hogy a reptéren sztrájkoltak a biztonságiak + áramkmaradás is volt a csomagátvilágító részlegnél és így vihették fel!!!!
VAGY!!!! A csomag szállítók csempészték fel a cuccost a gépre! Más ötletem nincs!
De az is lehet, hogy a Fegyencjárat c filmbeli eset jön elő, hogy ott is mondták, hogy lőfegyver nem lehet a fedélzeten (csak a pilótafülkében egy pisztoly), aztán mégis kiderült, hogy egy egész arzenél van a rakodótérben! 
-
Shalala
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
nagyon jo angol nyelvel, mindegyik szereplonek mas a kiejtese pl Charlie teljesen britt akcentusban, Sayid) meg ugy eros arab beutessel. Tenyleg erdemes angolul (is) megnezni.
Nemtudom eszrevettetek-e, de Sawyer minden reszben mashogy hivja Sayid-ot pl Abdul
Az a jo az egeszben hogy maguk a szineszek se tudjak hoyg fog folytatodni a sorozat.
Mindig csak az aktualis resz elott, es csak a sajat szoveguket kapjak meg.
Nemreg jelent meg egy cikk amiben ok talalgatjak, hogy mi folyhat a szigeten, hogyan elhettek tul egy ilyen katasztrofat. -
neduddki
nagyúr
HI!
Na gyuvo heten hazasetelataom a projectort es kisse ragyorsitok:- )))
Es leeht hogy neg az eredeti hanggal kisse korektebb is lesz az elmeny:- ))) /lasd a Joey, SG tapasztalatok: - ((((/
Pedig enm vagyok egy nagy tv sorozat rajngo de eddig tenyleg nem rossz:- )))
udv
neduddki -
mityku
aktív tag
Én is nézem a sorozatot, nagyon megfogott!

Vannak benne jó dumák (add aldzsazirának +hasonlók)
Az előzetes alapján tényleg jó lesz a köv. rész, mikor locke mondja, hogy vadászni fognak és felnyitnak egy táskát ami tele van késekkel!
-
Harrylles
aktív tag
Huhh, azon egy kicsit megijedtem amikor felnyitotta szemét hirtelen. várható volt mégis meglepett....

-
PhilBrick
őstag
Nincs tévém, de a marketing engem is elkapott. Hamár mindenki erről beszél, gondoltam megnézem én is. Egy nap alatt túl vagyok az első szezonon. Jó volt, de nagyon húzzák néha.
A szörnyre nekem a nanobotos válasz tetszik. Szeplőske tuti nő, nagyon bejön.
A kedvenc poénom viszont az első részben volt:
- Harcoltam az Öböl-háborúban.
-Tényleg? Légierő, Hadsereg?
- Köztársasági Gárda.
-
AMD Power
titán
Ez a mostani rész nem volt egy nagy szám szerintem!

-
busman
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
Húha...

-
duracell89
senior tag
Srácok biztos ez a beszélgetés az itteni jövőtök szempontjábol jó nektek?
Oké, hogy törvényes akármit letölteni magadnak, de ez nyilvános fórum.
[Szerkesztve] -
Ati9500
senior tag
vszeg felavatom a chellomat jövő héten kötik be!!!

-
busman
veterán
Próbáld innen:
-
Ati9500
senior tag
küldje el nekem vki mailben a letöltő oldalt... thx!!
-
ArGab
őstag
-
nRu3
addikt
válasz
Achill3uS
üzenetére
Néhányan megtudták hogy a helyes csaj volt a rab a gépen , magához tért a zsaru és azt kérte hogy nem akkar szenvedni és löjék le inkább , slojer megis tete de ahelyet hogy fejbe lötte volna inkább tüdön igy még fájdalmasan halt meg buborékolt a tüdeje

Ati9500 volt egy hely ahonan lelehetett de már megszünt.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
A jó büdös ********** életbe gyerekek.. nm értem haza a Lost-ra

valaki lenne olyan kedves leírni mailban mi történt nagyvonalakban?
-
Ati9500
senior tag
most vót a retek klubbon, nekem tecccik, szerintem

ja amúgy nem nézek tv-t de ez bejön, slaiders volt amit legutóbb néztem (sorozat) -
Vangelis
félisten
Ez mi a fene ...?? Eltüntek, gondolom hogy valmi filme..de megint ilyen felkapot valami?
-
Bibby
addikt
Na azért ez a tüdőlövéses balhé tetszett...

-
Ati9500
senior tag
Srácok, aki látta már ezt, mondja már meg milyen szörnyek nyírják ki az embereket..
thx -
nRu3
addikt
'' ad aldzsazirának - de az egy tévé csatorna'' ilyen dumát

-
Balli
őstag
Vazz nincs nálunk semmilyen adás nem tudom nézni

-
Shalala
senior tag
Tudjatok mikortol kezdik adni a masodik evadot? Most ertem a vegere az elso evadnak.
Eleg durva volt az utolso resz, kivancsi vagyok hogy folytatjak. -
Viktor77
titán
A #329-ben lévő hírdetést töröltem.
-
nRu3
addikt
Enyire ne legyetek rákatanva erre a csajra ,ugysem fogjátok meghúzni.
-
ZCoyote
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Akkor mégegy
-
ZCoyote
őstag
Tessék parancsolni:
A kis kedvencem
-
ArGab
őstag
Most, hogy öcsém visszajött, a napokban vele végignéztem még egyszer a múlt heti rész. Sokan mondták, hogy hogyan lehet, hogy a hajtómű a szárnyról leszakadva jár, ha jól emlékszem. Alaposabban megnézve a géptörzs fejjel lefelé állt, kicsit megdőlve, és a hajtómű ''sértetlenül'' rajta maradt az egyik szárnyon. Az lehetett a megkavaró, hogy a másik hajtómű helyét szépen lehetett látni a gép másik felén.
A másik, hogy nagyon sokan leragadtatok a jegesmedvéknél, pedig egy ilyen macinak elég nehéz lehet a fa tetején kihúzni a pilótát, vagy éppen egy másik fa tetején otthagyni.
De ha jegesmaci, akkor az feltűnt valakinek, hogy Walt (a kissrác) éppen olvasott egy spanyol nyelvű képregényt, pontosabban egy jegesmedve képét nézegette benne?
Szóval az izgalmak és kérdések folytatódnak ma. De remélem azzal még nem teszem tönkre az estét, ha azt megmondom, hogy a mai rész Kateről fog szólni, a rabról.
[Szerkesztve] -
molnigee
aktív tag
Itt megtalálod: Bővebben: link
-
LOTR
addikt
vki írja már le légyszi az első rész részletes tartalmát, mert nem hiszem, hogy mostanában fogják ismételni, és nem tudtam megnézni, de nagyon érdekelne
köszi -
Achill3uS
nagyúr
Holnap LOST yee
már most várom.. ez a csaj vajon mit fog még csinálni 
-
joe69
senior tag
a 8.resz nagyon komoly amikor sawyertol probaljak a gyogyszert visszaszerezni

-
Grass
aktív tag
hány évad van?
-
Harrylles
aktív tag
nekem nagyn tetszett az 1. rész..A fán az a holttest...
De..sztem itt hsz-ek elején lehetne figyelmeztetni az embereket, hogy olyat ír, ami lesz majd a részekben. Így nem merek beleolvasni a topicba, mert nem akarom megtudni, hogy mi lesz.. 
-
gery03
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hehe nagyon off, de nem hallhattad kit szavaztak ki a bigbrader 3-ból, mert nem volt olyan.

-
LOTR
addikt
engem nagyon érdekel a sorozat, és mivel nem voltam otthon pénteken beállítottam a videómat, de olyan áramszünet volt, hogy még 1 percet sem vett fel belőle, esetleg vki felvette, és lehetőség nyílna rá, hogy szeptember közepe fele letöltsem róla?
-
AMD Power
titán
Öszintén szólva kicsit várom már Pénteket. Kíváncsi vagyok mi lesz a folyt..!

-
VIKIBO
újonc
Ha tudjátok hány részes lesz a Lost kérlek írjátok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,kiványcsi vagyok hogy itt kiderül-e hogy mi is az a nagy benga állat ami mozgatta a fákat

.

De az is lehet, hogy a Fegyencjárat c filmbeli eset jön elő, hogy ott is mondták, hogy lőfegyver nem lehet a fedélzeten (csak a pilótafülkében egy pisztoly), aztán mégis kiderült, hogy egy egész arzenél van a rakodótérben!