- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Kalandor #957 üzenetére
Az oldalon valóban nincs, de létezik egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, amiben ez egy működő funkció.
-
-
válasz
Kalandor #936 üzenetére
Ez abszolút rendben van és nekem is így logikus. Tegnap ki lett moderálva innen két hozzászólásom, aminek annyi volt a bűne, hogy nem felelt meg a blogíró elképzelésének (ennek miértjébe most nem mennék bele, megírtam neki privátban). Emiatt kérdeztem rá a dologra, itt valami akkor megcsúszott.
-
-
válasz
Kalandor #882 üzenetére
Megvan mi volt a hiba. Cím meg volt adva, csak nem a szöveg legelejére volt beszúrva, hanem volt előtte szövegrész. (Azt gondoltam, hogy a Page tag zárja az oldalt)
Más: mi az oldal szélessége? A lehető legszélesebb képet szeretném beszúrni, ami még elfér nagyítás nélkül.
-
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Kalandor #783 üzenetére
Ezzel a 4-5-ik bekezdéssel kapcsolatban volna kérdésem. Másfél hónapja, mikor az első komolyabb írásomat beküldtem, az össze lett fogva egy nagyobb csokorba, majd úgy egy hét elteltével ki is került. Néhány napig voltak címlapon kábé az írások, az enyém a véletlenek folytán az utolsó volt a sorban, talán két hétig is látni lehetett. Amit nem értek, az az ütemezés mikéntje. Miért kell két hetet várni, amíg tíz-tizenkét cikk összejön, miközben egy-két hetes cikkek 'porosodnak' már a címlapon? Ezek pedig mikor ki vannak így zúdítva, csak pár napokig vannak kint, mert ugye kell a hely a többinek. Most e sorok írása közben is nagyjából ez a helyzet, 10 napos a legfrissebb írás a címoldalon, pedig 11 cikk be van már adva, elvileg a nagy részük már a korrektúrán is túl van. Nekem mint cikkírónak speciel előnyös volt a fent ecsetelt utolsó hely miatt, de furcsállom a dolgot ennek ellenére (előtte nem nagyon figyeltem a Logout-ot). Vagy nem ugyanazt értjük egyenletesség alatt, vagy ez valami szezonális jelenség? Nem értek hozzá, csak azért kérdezem.
-
Dyingsoul
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Kalandor #629 üzenetére
Úgy néz ki, akkor ez lesz, mert sok infó ez egy oldalra, főleg úgy, hogy folyamatosan bővül.
-
flash-
veterán
válasz
Kalandor #620 üzenetére
megnyitom ezt pl
nekem azt írja jobboldalt a már kedvencek alatt hogy az oldal nem menthető el..(#619) hozzászólásomban volt egy ötlet is.vélemény?
-
LonGleY
veterán
válasz
Kalandor #588 üzenetére
Nem, nem tudtam beleírni egy napig. Bármelyik másikba tudtam, ebbe nem. Reméltem, hogy nem lámának nézés lesz belőle, hiszen még írtam az 503-as hibakódot is.
A másik hiba is éppen ugyanilyen volt. Bármelyik privátomat meg tudtam nyitni, csak egyet nem. És próbáltam vagy 4 böngészőt (Opera, Chrome, Firefox, Opera Mobile, mindenhol ugyanazzal a végeredménnyel).
Most kirpbóáltam, és végre nem szállt el az oldal hibával, mikor az Android topikba írtam.. De ha megint előfordul, akkor screenshottal jövök.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
Kalandor #563 üzenetére
És (ahogy a másik topikban is kértem) ilyen esetekben nem lehetne megoldani, hogy ne hibát dobjon? Hanem pl. közölhetné hogy bocs, ennek az oldalnak nincs mobil verziója, esetleg mellé rakhatna egy linket a teljes oldalhoz. Vagy ha csak egyszerűen szó nélkül bedobná a teljes oldalt az is jobb lenne mint a mostani megoldás.
-
dragonfx
veterán
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kalandor #462 üzenetére
aham akkor tehát akkor lesz sorkizárt a sor, hogyha teleírom az adott sort?! ennek mi az értelme?
és tényleg
a dupláért elnézést, pedig most desktopról vagyok -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Kalandor #432 üzenetére
Nem a címet módosítanám, hanem a tartalomban lenne változás. Pár adat már érvényét vesztette a cikk írása óta(hülye fejemmel csak most jutott eszembe, hogy frissíteni kellene).
Gyakorlatilag az elején a 3. bekezdéstől egészen addig a mondatig bezárólag, hogy "itt a PH!-n, ahol bátran kérdezhet.”" terjedő részt törölni kellene, és a helyére be kellene copyzni a kezdő írásomnak ugyanezen részét.
Valamint a végén van egy színkód, a #CDC5AF, amit át kellene írni #B4B6B1-re.
-
bela85
aktív tag
válasz
Kalandor #426 üzenetére
Nos tudom, akkor már eladta.. de nem feltétlen.. mert lehet hogy nem tudta eladni, és törli a hirdetést, hogy ne legyen duplán fenn, és felteszi újra...
Meg pl amit már 1 hónapja hirdetnek és kedvencekbe teszek, ha időközbe mégis eladja, akkor jó lenne ha kívül lehetne látni, és nem rákattintani, megnézni újra a hirdetést...Na de ezek szerint ez az én egyéni szoc. problémám.. szóval ilyen fejlesztés nem várható..
-
bela85
aktív tag
válasz
Kalandor #422 üzenetére
Arra gondolok, hogy ha felveszünk a kedvencek közé egy oldalt.. az ugye megjelenik itt oldalt, és ha ahhoz érkezik hozzászólás, azt jelzi ez az új funkció..
De ha ezt a hirdetést időközbe törlik, azt nem jelzi,...Én speciel nem nézem mindennap a kedvencekbe tett hirdetést, főleg ha valamit csak azért tesz el az ember, hogy ne feleltse el, hogy hol talál jó árut.. gondolok itt egy két tag által már évek óta hirdetett termékére (bazár jelleggel) hogy mindig van nekik készleten a termék (pl.: USB to 220V adapter stb)
Na de most ha időközbe ezt a hirdetését mégis törölné a tag, azt nem látom.. csak mikor újra rákattintok a kedvencekhez és megnézem a hirdetést.. és felül az fogad hogy cím áthúzva, lejárt hirdetés..Erre gondoltam, hogy ezt is lehetne valahogy jelezni.
remélem érted mire gondolok...
-
föccer
nagyúr
válasz
Kalandor #422 üzenetére
Ha jól értem, akkor arra, hogy ha egy hírdetéshez tartozó topikba írunk és az megjelenik az itt szoltam hozzá listában, akkor valahogy jelezni lehetne, hogy az adott aprót érvénytelenítette valaki. Pl ki lehetne venni onnan, vagy mint ahogy a törölt topikok vannak jelölve, egy áthúzás jelezné, hogy az a téma zárva/törölve lett.
üdv, föccer
-
lapa
veterán
válasz
Kalandor #145 üzenetére
amíg meg nem kérdeztem, hogy a rákba sikerült neked?
egyébként a fentiek mellett on: szeretném, ha a privát bejegyzéseknek ugyanúgy lenne előzményezési lehetősége, lévén a privát gondolatok se összefüggéstelenek.
[OFF]btw az mitől függ, hogy mik jelennek meg választható előzményként? az még OK, hogy rendszeresen revizionálom a cikkeimet az egyes verziófrissítéseknél, de most láttam, hogy nem tudom kiválasztani egy korábbi, szintén publikus írásomat. lehet ennek az az oka, hogy csak pár perccel előtte pipáltam be a korábbi írásnál aaz újabbal egyező kategóriát? mindegy várok holnapig...[OFF]
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor #104 üzenetére
Az más volt. Nagyon más.
1) logout akkor még tán fejben sem létezett
2) saját blogoszféra sem volt -ha lett volna, oda írom.
3) mod kérésére történt már a nyitása is
4) piros betűs kiemelés sem volt.Naszóval azért sem hasonlítok egy 2004es topikot , egy 2007es , egészen más stílusú íráshoz.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Youtube Prémium és ChatGPT
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest