- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Valóban, ezt csak elfelejtettem, köszi!
(Amúgy ez az új felületen is megvan)
Ámbár, ez csak akkor működik, ha van már hozzászólás. Mondjuk ez azért elég sok írást lefed.De az lenne a tuti, hogy ha a bejegyzésem megírásakor be lehetne állítani, hogy az első hozzászólásról kapj értesítést. Vagy nem is kellene külön bekapcsolni, hanem az első kommentről automatikusan kapnád az értesítést.
A fent említett emailes értesítést pedig ki lehetne egészíteni az új felületen a kis harang ikonnál lévő értesítésekkel.
Tudom, tudom, sokat akarok, de ezek olyan jó kis kényelmes fícsörök lennének.És ha már írok. Van arról valami infó, hogy a Logout mikor kerül át az új formátumba? Tudom, hogy sokan nem szeretik az új felületet, de pl az új fórum design sokkal jobban használható, mit a régi. Szerintem.
És bízom benne, hogy az új cikk szerkesztő is hoz némi újítást (pl. behúzás lehetősége a bekezdés elején? Esetleg hasábok, táblázat? Mindez természetesen csak alapszinten, nem kell Word szintű részletesség. Na? Na?)
-
-
- Ha egy bejegyzés publikus, van-e lehetőség annak utólagos karbantartására? Azt látom, hogy Cikk esetében lehetséges.
Igen.- Bejegyzésben megvalósítható-e valahogy az oldalakra tördelés?
Nem.- Ha egy cikket Publikálok, megoldható-e hogy az ne kerüljön ki a címlapra?
Igen, de akkor csak te magad fogod látni, más nem. (nem kell az elkészültet bepipálni)
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest