- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
Maxtreme #2964 üzenetére
Pedig de, változna valamelyest egy jobb kábel hatására.
Viszont nem mindegy, milyet vesz az ember, nem mindig a drágább a jobb egy adott rendszerhez. A gyári kábelektől ne várjunk sokat. Ezzel persze senkit nem akarok rábeszélni arra, hogy váltsa le a jelenlegi (gyári) madzagjait, mert egy ténylegesen jobb kábel nem 2 Ft, illetve kérdéses az is, kinek mennyit ér meg ez az egész egy ilyen rendszerhez.
Összességében olcsó rendszereknél is tud érezhető pluszt hozzáadni egy jó/jobb kábel, akár jack, akár RCA, akár hálózati, stb. kábelekről beszélünk. -
underattack
csendes tag
válasz
Maxtreme #2225 üzenetére
@Zoey25:
Nem akarok ezen nagyon tovább csámcsogni, de egy használt műszaki cikk piaci értéke szerintem igenis 50-60% között van az új árhoz képest, egy 60-70% közötti árat az indokolhat, ha mondjuk még több hónapig garanciás a cucc. Én ennyiért vettem és adtam is számos esetben már kütyüket. De körül is néztem és novemberben 45-ért ment el egy olx-en, most meg 50-ért.
Egyébként csak filmezni akarok rajta és most már biztos vagyok benne, hogy újat veszek, ha veszek.@Mindenki:
Nem akartam senkinek sem felkavarni az érzelmi világát, vagy degradálni a drágán vett kütyüjének az értékét, de ti nyilván nem is akarjátok eladni a rendszereteket, csupán sértő volt számotokra az általam reálisnak tartott ár.
Ezért elnézést kérek, nem akartam megsérteni senkit, bár továbbra is azt gondolom, hogy a piac (OLX-en lehet keresgélni) is alátámasztotta az induló ajánlatomat. Nyilván volt ebben egy alkutartalék, mert Magyarországon vagyunk. Ha valaki rám írt volna egy 50eFt-os ajánlattal, elgondolkodom...@Maxtreme:
Dehogy téptem, nincs rá szükségem.Csak arra reagáltam, hogy ha Zoey25 vesz még két ugyanilyen rendszert a meglévő mellé azon az áron, akkor hova jut. Eleve a felvetésnek sincs semmi értelme, így az erre reagáló poszt is ilyen kis fura lett, remélem azért nagyon nem kavartalak fel ezzel.
@aram01 és Xtremlor:
A rendes házimozit szintén Zoey25-nek írtam a felvetésére, miszerint inkább vesz még két ilyen rendszert. Ha kiszámolod, akkor (az újat 70-re írtam, ebből 2db az 140eFt + még a meglévője érjen mondjuk 50-et, akkor az összesen 190eFt, erre írtam, hogy akkor inkább házimozi). Ezt továbbra is tartom. Egy arcam avr 250 vagy 280 ca. 90eFt használtan, hozzá egy alsó középkategóriás mondjuk Jamo vagy Magnat sub 40-50 és ha ehhez 50-ért vesz egy akármilyen 5.0 szettet, akár ennyiért már újan is, akkor ez a cucc garantáltan nagyobbat fog szólni a Logitechnél. Csakhát 2,5X annyiba is került, és nem olyan kompakt / design-os ráadásul több helyet is foglal. A szempontjait mindenkinek magának kell meghatározni.Nekem nagyon tetszik design-ra ez a Logitech, a vélemények meg iszonyatosan megoszlanak a minőségéről. Nem fogom megtudni, hogy érdemes-e filmezésre megvenni, míg bele nem vágok, de hát kockázat nélkül nincs nyereség sem.
Max ha nem tetszik meghirdetem itt 70-ért garival, aztán meglátjuk, hogy akkor mit mondtok majd az árra... -
Flyte33
tag
válasz
Maxtreme #2181 üzenetére
Nekem Tv-re van csatlakoztatva optikai kabellel es ilyennel http://www.emag.hu/hama-audio-optikai-kabel-odt-csatlakozo-toslink-0-75-m-42971/pd/E4DXTBBBM/ ha atallitom 5.1-re akkor elossza a hangokat de nem olyan szep de csak ha pl.valami musort nezek a kabeltv-n keresztul,de inkabb pendrive-ra szoktam szedni HD filmeket es akkor atallitom 5.1-re es igy eleg szepen megy.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Maxtreme #2115 üzenetére
Ma beszéltem Logival, NAGYON RENDESEK voltak. Előzetesen elfogadták a reklamációmat! Habár az ügyintéző hölgy még nem látott követési számot a rendszerben.
Remélem ez mihamarabb megtörténik, akkor lesz biztos!Nem véletlen, hogy szinte minden perifériám Logi.
NAGY RESPECT LOGITECH!
-
poli27
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest