Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ramachandra

    tag

    válasz tajcsi #12040 üzenetére

    Egy dolog, hogy mit írnak a fórumokon, egy másik meg amit mondanak akiknek van módosított Z5500-uk. Kb. 70 euróba került mind a kettőjüknek az alkatrész, ami persze lehetett volna kevesebb, csak nem az volt a fő szempont és nyilván nem árt egy tuningolt hangkártya is, hogy ne csak kitűnő minőségbe élvezze a gépzajt az ember. Az egyikük az eredeti hangszórókat használja jelenleg is, de van két JBL is neki amit kipróbáltunk a rendszerrel és határozottan jobb. Ami az újabb generációs Logitech hangszórórendszereit illeti egyre siralmasabb képet mutat ha belenézel mit rejtenek a fedél alatt, mert pontosan az ellenkező irányba halad a "fejlesztés" mit ami az előrelépéshez kellene, gondolom a papíron minden ok, csak hát a kedves vevő sem botfülű.
    Ami a munkadíj részét illeti teljesen egyetértek, mert azért eltöltöttem velük kis időt és mindig van rizikó SMD alkatrészek között forró pákával játszani. A sok erősítő panelt kedvtelésből vettem, mert pénzért egyszerűbb ha dolgozok. Ha esetleg érdekel privátba folytathatjuk.

    Szinte kizárólag fejhallgatót használok ezért hangszórókban nem vagyok otthon és valószínű legjobb lenne ott venni használtan ahol meg is tudod hallgatni őket. Tudom más kategória pl. autós hangszórókat hallgattam olyan boltban ahol ki van pakolva belőlük egy egész falnyi és az egyik szembetűnő dolog volt, hogy menyire másképp pozicionálnak hangokat, vagy az áruk nem mindig fedi a képességüket. Abban az esetben nem a JBL márka volt számomra a nyerő.

    हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे हरे

Új hozzászólás Aktív témák