Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
Valério #5694 üzenetére
Teljesen igazad van. Mivel nincs már elállási jogom és van bennem annyi morális tartás, hogy így nem adom el, nem tudom mit kezdjek vele. Legalább a szatok is fából lennének, így mehetne az egész a tűzbe
. A pontosság kedvéért megjegyezném, hogy az S750-es is ugyanennyire ócska. A "szar" Geniusommal 3 év alatt semmi probléma nem volt. Ezzel fél év alatt vagy 4-5 biztosíték, háttérvilágítás, 1 erősítő elhalálozott. Nem is beszélve a "mélyről", ami csak nagy hangerőnél élvezhető.
Legalább már 15-20! embert számoltam össze akinek már volt komolyabb problémája ezzel a csodamasinával. Lassan azok kerülnek kisebbségbe, akiknek hibátlan a rendszerük.
*izé Ajánlom, hogy nézz el a Genius topikba és nézd meg a hozzászólásaimat, a Geniusról szinte csak jókat írok, mert az egy jó 5.1 volt. Az hogy az utóbbi időben ennyire leromlott a minőség az eléggé lehangoló. Velem nem lehet lenyeletni a békát, ami szar az szar. Nem ezért adtam ki 70000 Ft-ot, hogy ezt kapjam. Szerintem sokan mások is hasonlóan gondolkodnak. El sem tudod képzelni, már mennyi embernek adtam a Logitech ügyfélszolgálat telefonszámát privátban is.
-
törölt tag
válasz
Valério #4997 üzenetére
Viszont a Logitech neve alatt lehet, hogy megvalósult, hmmm?
Logitech Z-680.fox4:
Persze, hogy tudnánk, de előtte olvasd el a topic első hozzászólását! Amúgy üdv a klubban, s gratula a cucchoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest