Új hozzászólás Aktív témák
-
ludasmatyi
tag
Szerintem kicsit lapozgasd a topikot sokan írják véleményüket!Van akinek grízesen szól van akinek a mély nem akar szólni vagy pl. nálam meg az a hiba hogy túl jó már a szomszédok is anyáznak pedig csak 3 napja van meg.Ez a rendszer nem csak hangosan hanem tisztán is szól!Mint megtudtam a PID is számít állítólag nem mindegy melyik szériát fogod ki!Szerintem Játékost kérdezd vagy Balika911-et ők értenek ehhez.
-
Játékos
addikt
Nekem roppant egyszerű volt a választás, mivel csak coax kimenet van az Audigy-n is, meg az alaplapin is. Egyébként nem próbáltam, de eddig úgy tudtam, hogy optikai jelátvitel az valamivel gyengébb, mint a coaxális. Ismétlem: nem próbáltam. (Egyébként, ha van is, nem valószínű, hogy nagy különbségekről beszélünk...)
Valami olyasmi rémlik, hogy összefüggésben van a hosszával, ezt mondták, de nekem gyanús, mivel digitális jelről vagyon szó, az meg nem szennyeződik úgy, mint az analóg...Akkor: Adjon Isten!
-
Kis zöld izé
senior tag
Valószínűleg azért nem kapsz rá választ,mert nincs értelme a kérdésednek.Ha csak egy szimpla sztereó kimenettel rendelkező hangkártyád van akkor a Matrix gomb megnyomásával felkeveri a hangot 2.1-ről 5.1-re.Ez lényegében csak annyi,hogy mindegyik hangfalad szólni fog.Szóval nem értem,hogy mit is akarsz a driverrel kezdeni!?
Adott egy sztereó kimenet valamint egy sztereó 3,5-es jack kábel és a hangfalszett.Ehez nem kell különösebb driver,csak az éppen adott hangkártya szimpla drivere.A többit megoldja a hangszett.Érted??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged