Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Nos, ha a méLYhangokat maxra állítod, nem csodálom, hogy keveselled a magasakat.
Bár azt nem tudom megérteni, hogy ZENÉhez miért kell felnyomni a méLYeket. ZENÉhez szvsz nem kell. A tc tc bumm bumm izékhez lehet, hogy ez kell, de akkor ne csodálkozz, hogy kevésnek érzed a magasakat.
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Ez baromság... épp, hogy a mélyből kell mdig visszvenni, mert már elnyomja a magasakat
Nem tudom, te hogy használod a mélyet, de szerintem ilyen problémája még senkinek sem volt...szerintem meg amúgy is néha csak úgy üvölt a sok magas, és teszek még rá mélyet, bár ez zenétől függ
Amúgy bármelyik lejátszónak van EQ szabályzója, ott nyomhatsz rá magasat, csak hogy a kérdésedre is válaszljak! -
ati2
őstag
A beépitett DSP effekteket jobb, ha elfejeted elég gázosan szólnak.
Ha zenét akarsz halgatni akkor ezek a lehetőségeid vannak:
- Stereo x2 (talán ezt a legkönnyebb kezelni, és jól is szól, én ezt használom leginkább)
- Audigy2+ -nál CMSS2 (jól szól, de az EAX-os játékok alatt a térhangzásnak lőttek, és macerás ki/be kapcsolni)
- Winamp alatt használhatsz egy csomó ingyenes paraméterezhető DSP plugint -
Vertigo
aktív tag
Hali!
Szerintem, ha tenyleg csak valamilyen lapra inegralt sztereo hangkarid van (azok meg a mostani integraltakhoz kepest is nagyon szereny minoseget produkaltak), ahhoz vetek ilyen hangrendszert venni, az ido elorehaladtaval meg valoszinuleg jon ki ujabb, szebb, jobb, olcsobb hangrendszer is, szoval ha nem surgos varjal vele...
...hatha addigra lesz valami jo hangkartyad, vagy valami jo digi kimenetes asztali eszkozod, melyre ra tudod kotni, es rendesen tudod elvezni a minoseget, na meg ugy is most meg nagy valoszinuseggel hibas szeria van a boltokban.
Amugy sima sztereo jelet szepen fel tud keverni a z-5500, foleg ha meg prologic is bele van kodolva (akkor egesz jo terhangzas ki tud jonni, pl. filmeknel)...
[Szerkesztve] -
Tillu
tag
namost 2,1-es hangkártya nincs....
milyen alaplapod van? van ugye 3 jack hüvely rajta. abból elvileg a zöld színű a kimenet, ide kell kötni a hangfalat, a többi bemenetek. Viszont van olyan hangkari, amelyikben ezek a portok szabadon konfigurálhatóak, tehát, akár le tudják adni a 5,1 (3*2 csatorna) jelét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest