- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Két új Meizu mutatkozott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
válasz
Deluxe00 #818 üzenetére
Jajj a satokrol szokjal mar le, 80-100Hz -es vagassal nem jut torzitast okozo freki rajuk, a sub vagasanal van a kutya elasva, hogy a 150es vagassal 20-30Hz el feljebbtolod a melynyomodaltal kiadott frekvenciatartomanyt, evvel kinyirva a ~30-~50 -es tartomanyt, melyet egy meg ennel is sokkal gagyibb szett melynyomoja is lazan hoz, magyaran leertekeled a hangszorodat, a mely also reszet kinyirod, a kozepalso tartomanyt meg feleroseited...
De ha ez tetszik, akkor nem szoltam.
u.i.
majdnem mindenfele zenet hallgatok, pont ezert kell nekem hogy mar 20Hz -tol halljak (tudom speckoban 35Hz t-ol dolgozik elvileg, de az egy adott hangnyomasra vonatkozik, de kihallatszik szepen a 20Hz is mar)... Technot igen, csipem, de nem avval tesztelem, mert az elektronikus hangszerek tulzottan sterilek, nem is szolnak jol ilyen rendszeren mar... Inkabb Jazz -el, latinnal, klasszikus rock -val probalkozom... 1 Kis audiophil Mike Oldfieldet is probalgattam, de az sem igazi, leven nem analog a hangszereles...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest