- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djtooomi #3587 üzenetére
csak nehogy ugy jarj mint en
Miota az eszemet tudom ,ha jon a vihar kihuzok minden elektromos keszuleket .
a mult nyaron viszont egy este nagyon belemerultem a jatekba.. jott a vihar ..mondtam magamba ,hogy jo most az 1x nem fogok felkelni a gep elol . folytatom, le van sz..rva a villamlas . Nos... 1x csak kurva nagy durranas ,majd lefordultam a szekrol .. hopp monitor elsotetul. Egy villam eltalalta az villanypoznat ami az utcankban van . es hat a tobbletenergia ugye szepen atfutott a halozaton, hiaba van nekem tulfeszvedos aljazatba kotve a gep.. szart se er egy ekkora tulfesz ellen )
kihuztam mindent .de mar gondolhatod ..keso volt.
Vihar utan megneztem mivan . proci ,alaplap . ram, VGA . hdd game over. egyedul a tapegyseg ( ez a legviccesebb.. ) es a monitor elte tul
TV es hazimozim is meghalt.
Es nem en vagyok az egyetlen akinek tonkrebaszta a villam a cuccait.Ezert javaslom neked es mindenki masnak is,hogy MINDIG huzz ki mindent ha jon a vihar ...eleg 1x elfelejteni tuti akkor fogod beszopni...
Es nem eleg csak lekapcsolni az elosztot..nem er semmit villam ellen . siman atut 5 centit is az a kurva nagy energia amivel egy villam okozta tulfesz megerkezik a konnektorod vegebe
( elosztoban meg kikapcsolt uzemmodban ennel joval kevesebb a tavolsag.. nem tudom sajnos jobban megfogalmazni ezert lerajzolom : kb igy ertem
bekapcsolt uzemmodnal a vezetek : -----------> , kikapcsolt : ------ I ---------->hosszu lett ez a hsz igy fel1 korul
na lepek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged