Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

Egyébként az s750-nnek szerintem igazából 1 baja van: az hogy 7.1es :
    Egyrészt,mert az 5.1 sem olyan nagyon elterjedt, és a jobb cuccoknak is szép kíhívás a stereot(tökéletesen) teresíteni. na most ez 7.1re szerintem képtelenség.Alig -alig van 7.1es film(jó ha 2-t láttam) és amúgyis 8 hangszórót isszonyat nehéz elhelyezni. max ha van egy 30nm-es, üres nappalid, egy fotellel a közepén.Ha lenne egy s550 aminek egy kicsit újragondolnák a designját, akkor már komoly csata dúlna. de így csak a z5500as, normális gondolkodásúak vitáznak az s750es fröcsögő kockákkal, akik minden nap elolvassák hogy hányféle 7.1es dolby szabvány van, és azt fröcsögik, hogy azon milyen szépen domborít(ana).
    de igazából az s750 egy nem létező kategóriába lett illesztve:
    van aki igényes, nem szeretne 200-300ezret költeni hangcuccra, és élvezni akarja a zenét. az vesz egy z5500at+x-fi-t és letölt/másoltat hozzá jó kis lossless meg dts zenéket,dvdket. a 96/24es dts részét a loginak pl alig használja ki valami.
    És itt az s750. drága alpacumó+dekóder+/hangkártya. és nem tudja kihasználni az illető. még a legigényesebb előadő is csak sima 5.1es hanggal adja ki a dvd-it(ami még a loginak is alacsony minőség) és aki s750et vesz az nem akar 6-8 ezres dvdkuriózumok után keresni amin 7.1 hang van.
    Viszont aki már akar rá költeni, az nem egy ilyen vacakon fogja hallgatni, hanem egy 200-300 ezres cuccon.

Nem tudom mennyire érthető a teóriám. :))

Új hozzászólás Aktív témák