- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Két új Meizu mutatkozott be
- iPhone topik
- Órákon is elveszi a Google Asszisztens munkáját a Gemini
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricshard444 #11734 üzenetére
Hát nekem ez így nem hangzik túl jónak... nagyon fura hangja van az eddigihez képest. Amint mondtam olyan, mintha egy sima Mono eszköz lenne. Nem mondod, hogy az a természetes, hogy a beszéd csak 1-etlen hangszóróból jön?
Pedig nekem ez így nem igazán tetszik, mert semmi tér hangzás nincs benne. De szerintem valójában is ezzel van igazán bajom, hanem azzal, hogy el vannak tolódva az arányok!
Értsd: Amit leírtam a Center-ből jön csak a beszéd és a többiből csak a a többi hang DE sokkal halkabban. Túl halk a többi hang a beszédhez képest. Alig hallatszanak a környezeti hangok, pedig azok 4 hangszóróból jönnek a beszéd meg csak 1ből (a centerből). Ha feltekerem a hangerőt, akkor meg rendesen hallatszanak a környezeti hangok, de akkor meg a Centerből már szó szerint ORDÍT a sima beszéd is. Szóval ezzel van a bajom, hogy el van tolódva az arány, ami 6 Channel Jack-es megoldásnál hibátlanul el volt találva szerintem mind a filmek mind a játékok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest