- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
válasz
vaakuum #1118 üzenetére
Én még soha nem cseréltem, igaz csak olcsóbb A4Tech egereim voltak eddig, de azok is bírták pár évig. Mire a kapcsoló tönkrement, az egér is elkopott, jobbnak láttam lecserélni. A G100s-ről meg pont azt mondta a Logitech, hogy 20 millió kattintást kibír, hát nem hiszem, hogy már annyit használtam volna. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb baja, csak bosszantó, hogy sokkal kevesebbet bírt mint egy olcsó egér, pedig a többszörösébe került.
-
Jofi81
őstag
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum #1071 üzenetére
Tegnap feltűnt, hogy a patkány jobb gombja is furán viselkedik, és a mouseclicktester szerint jó volt a megérzésem. Mivel múltkor 2 kapcsolót vettem, ma át is forrasztottam azt is. Hála az égnek, ez a kapcsoló meg alapból szutyok, mert bár nem annyira durván, de az új kapcsolóval is dupláz-tripláz néha.
Még jó, hogy munkaidő után semmilyen alkatrészboltba nem lehet odaérni zárás előtt. Nyomorult 100 forintos alkatrész. -
Velocity
aktív tag
válasz
vaakuum #1071 üzenetére
a műszaki cikkek tervezésekor egyáltalán nem szempont, hogy otthon szét tudd szedni. Mondjuk Performance MX-hez lehet kapni Logtechnél gyári talpakat 600 Ft-ért ingyen szállítással.
http://www.logitech.com/hu-hu/promotions/4872esetleg utánakérdezhetsz, hátha van a tiedhez is, csak itt nincs listázva
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum #1070 üzenetére
Nu, megszereltem a patkányt, Logitech szervíz sufni módon. Innen a messzi banánköztársaságból is üdvözlöm a tervezőmérnököket. A szendvicspanelt nem szedtem szét végül, hanem hozzáfértem oldalról. Az ónszippantás helyett egyszerűen átmelegítettem a lábat, és kitoltam fölfelé a műanyag házból (kiolvadt belőle), úgysem használható már semmire. A forrszemről meg utána a páka simán levette az ónt. Az új kapcsolót is viszonylag könnyű volt belerakni, oldalról elég volt ahhoz is hozzáférni, hogy ráolvadjon az ón. Mondjuk én többet raktam rá, mint a gyári, de remélem, hogy nem is kell bontani a következő pár évben újra. Utána meg ki tudja mi lesz...
Azért viszont egy nagy büdös pofont ki lehetne osztani a tervezőknek, hogy az egeret összefogó csavarokat nem tudták a teflontalpakon kívülre rakni, vagy legalább annyi eszük lehetett volna, hogy a teflontalpon hagynak szerelési lyukat, hogy ne kelljen azt is mindig lerángatni, ha valamiért bele kell nyúlni a jószágba. Szerintem az alkalmankénti lerángatás sem tesz jót a ragasztós rögzítésnek. Mondjuk dobozban tároltam őket egy napig, hogy ne porosodjon, szöszölődjön be a ragasztós felület, de hát egy minimális odafigyeléssel... mondjuk tény, hogy az nem passzol a fogyasztói társadalom gondolkodásmódba. Elég kár, hogy itt is visszaköszön -
poli27
veterán
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum #1061 üzenetére
Megdöbbenve látom youtubos videókon, hogy az én egeremben a szalagkábel mellett van egy narancsárgás-vöröses színű külön vezeték is, ami a szalagkábellel párhuzamosan van beforrasztva, tehát nem tudom forrasztás nélkül szétszedni az egér alját sem a tetejétől
. Pedig bliszteres, original csomagban vettem annó. Lehet ez valami kézzel feljavított, újracsomagolt változat volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest