- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Lenne egy kis problémám. A munkahelyemen új gépem lett. Egy K260 vezeték nélküli szettet használok, ami eddig tökéletesen működött. Az új gép viszont nem hajlandó felismerni, konkrétan semmi nem történik, ha bedugoma vevőt. Az összes portban próbáltam, amik egyébként működnek, mert most is USB-s billentyűzet és egér van rádugva. A Connect Utility sem érzékel semmit. Tehát nem az van, hogy próbálkozik, aztán kiírja, hogy nem sikerült felismerni, hanem olyan, mintha tényleg nem is lenne bedugva. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
-
Jofi81
őstag
Ma reggelre megszűnt működni a munkahelyi MK 250 egér és billentyűzet, ami szombaton még jó volt. Lehet, hogy a vevőegység adta meg magát?
-
Jofi81
őstag
válasz
vaakuum #1118 üzenetére
Én még soha nem cseréltem, igaz csak olcsóbb A4Tech egereim voltak eddig, de azok is bírták pár évig. Mire a kapcsoló tönkrement, az egér is elkopott, jobbnak láttam lecserélni. A G100s-ről meg pont azt mondta a Logitech, hogy 20 millió kattintást kibír, hát nem hiszem, hogy már annyit használtam volna. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb baja, csak bosszantó, hogy sokkal kevesebbet bírt mint egy olcsó egér, pedig a többszörösébe került.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Van egy G100s egerem, ami még nincs egy éves, garancia viszont sajnos nincs rá, mert az ebayen vettem, Koreából. Mostanában azt vettem észre, hogy a bal gombot csak akkor érzékeli, ha erősebben lenyomom. Hangra és érzetre semmi különbség nincs a normál és az erős lenyomás között, ugyanúgy kattan, csak nem történik semmi, ha gyengén nyomom. Tudok ezen segíteni házilag?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged