- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #251 üzenetére
Na, ezt írtam én is korábban, mikor kérdezted. Ugyanilyen lett nekem is az egér, bár nekem a vezetékkel nem volt ilyen problémám. Azóta is jól működik még, akkor jól éreztem, hogy picit nehezebb klikkelni.
hhx
valószínű neked is kicserélik akkor a mikrokapcsolókat, nekem is hasonló problémám volt és így javították.
-
-
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #243 üzenetére
Nekem kiírták. Nem biztos, hogy pontosan írom, de talán nekem így alakult:"Kézbesítve" "Javítva" majd "Elküldve" lett.
Nekem a kézbesítővel csak annyi gond volt, hogy teljesen felkészületlen voltam. Pénteken késő délután hívott, hogy jönne érte, nekem nem volt alkalmas, nem voltam otthon. Megbeszéltük a szombatot 14-15 órát, mert munkanap volt neki. Kb 17 óra körül rá kellett csörögnöm, mert csak nem hozta és utána már jött is. Állítása szerint véletlenül betett engem hétfőre.
Aztán mikor hozta a javítottat kb 2 hét múlva, akkor megint csak nem tudtam mikor hozza és már a ház előtt csengetett, de akkor otthon voltam. -
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #225 üzenetére
Dec. 15-én adtam oda a futárnak (szombat munkanap volt) és tegnap dec. 27-én hozta meg a g400-amat.
A héten volt ugye 3 nap munkaszüneti nap is, úgy nézd. Ha jól emlékszek 20. körül jelezték a fixit oldalon, hogy javították majd tán másnap, hogy "elküldve".Viszont most, mikor hozta a futár, nem tudtam semmit, hogy mikor hozza, nem is hívtak, hanem a ház előtt csengetett. Tehát eléggé résen kell lenni sajnos.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #191 üzenetére
garanciajegy egy lap, amit kapsz a termékhez. Én kaptam, de nekem nincs rajta garancia jegyszám, csak bizonylat szám, én azt írtam rá, de nem tudom. Ha nem találsz olyat, vagy nincs akkor N/A-t kell írni.
P/N az vmi cikk szám, nekm az egér alján rajta van.Remélem minél hamarabb reagálnak, vagy legalább megírják, ha vmi nem jó nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest