Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #251 üzenetére
Na, ezt írtam én is korábban, mikor kérdezted. Ugyanilyen lett nekem is az egér, bár nekem a vezetékkel nem volt ilyen problémám. Azóta is jól működik még, akkor jól éreztem, hogy picit nehezebb klikkelni.
hhx
valószínű neked is kicserélik akkor a mikrokapcsolókat, nekem is hasonló problémám volt és így javították.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #243 üzenetére
Nekem kiírták. Nem biztos, hogy pontosan írom, de talán nekem így alakult:"Kézbesítve" "Javítva" majd "Elküldve" lett.
Nekem a kézbesítővel csak annyi gond volt, hogy teljesen felkészületlen voltam. Pénteken késő délután hívott, hogy jönne érte, nekem nem volt alkalmas, nem voltam otthon. Megbeszéltük a szombatot 14-15 órát, mert munkanap volt neki. Kb 17 óra körül rá kellett csörögnöm, mert csak nem hozta és utána már jött is. Állítása szerint véletlenül betett engem hétfőre.
Aztán mikor hozta a javítottat kb 2 hét múlva, akkor megint csak nem tudtam mikor hozza és már a ház előtt csengetett, de akkor otthon voltam. -
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #225 üzenetére
Dec. 15-én adtam oda a futárnak (szombat munkanap volt) és tegnap dec. 27-én hozta meg a g400-amat.
A héten volt ugye 3 nap munkaszüneti nap is, úgy nézd. Ha jól emlékszek 20. körül jelezték a fixit oldalon, hogy javították majd tán másnap, hogy "elküldve".Viszont most, mikor hozta a futár, nem tudtam semmit, hogy mikor hozza, nem is hívtak, hanem a ház előtt csengetett. Tehát eléggé résen kell lenni sajnos.
-
szimcsi
senior tag
Fixit oldalán írja ezt, hogy "nyomonkövetheti a csomagot ha rákattint a követési számra! "
Egyszerűen nem találom azt mire kéne rákattintani, sehol semmi követési szám nincs írva. Állapotom jelenleg "kézbesítve".
Valaki nem tudja? köszönöm -
szimcsi
senior tag
válasz
Lajtorja #195 üzenetére
Lehet nem érne semmit, de én írnék a logitechnek emailt emiatt a helyedben. (szerintem reagálnának rá) Főleg ha ez garancián belüli javítás akkor eléggé kifogásolható szerintem.
Még a fixit előtt írtam a logitechnek, a problémámról, reméltem, hátha kicserélik és kihagyhatjuk a fixitet. De nem
Korábbi logitech szervizeléshez képest gondoltam, hogy ez a fixit nem lesz olyan jó, de hogy ekkora lenne a visszaesés, azt nem reméltem. Én is attól félek, hogy mikrokapcsoló csere lesz nálam is vagy vmi hasonló. -
szimcsi
senior tag
most látom, hogy a fixit oldalon, ha bejelentkezek, akkor ott látom az rma részleteimet, adatokat. csak mert én email értesítést vártam.
viszont akkor azt kérdezném, hogy értesítenek, hogy mikor jönnek érte vagy egyszer csak betoppan vki érte? -
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #191 üzenetére
garanciajegy egy lap, amit kapsz a termékhez. Én kaptam, de nekem nincs rajta garancia jegyszám, csak bizonylat szám, én azt írtam rá, de nem tudom. Ha nem találsz olyat, vagy nincs akkor N/A-t kell írni.
P/N az vmi cikk szám, nekm az egér alján rajta van.Remélem minél hamarabb reagálnak, vagy legalább megírják, ha vmi nem jó nálam.
-
szimcsi
senior tag
Helló
Általában mennyi idő után reagálnak a http://rma.fixit-service.com/ tól?
Beregisztráltam, elküldtem az igénylést, tehát itt tartok. Kb 24 órája. -
szimcsi
senior tag
sziasztok.
2-3 hónapos G400as egerem mintha kezdene hibásodni. Ha szeretnék a garanciás cserével élni akkor először kihez kell fordulnom? Üzlethez, ahol vettem, vagy egyenesen a logitech-hez?
z5500-as hangfalam ügyében pár éve már volt garanciális cserém és akkor a logitechet hívtam, csak nem emlékszem, hogy az üzlet, ahol a hangfalat vettem az ajánlotta e, mindegy. Tehát kinél intézzem? köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged