- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Aktív témák
-
abakusz
csendes tag
Végülis adtak ki az MX3100-asból magyar nyelvű billentyűzetes verziót?
-
törölt tag
Nem igazán értek a dologhoz, de Google ezt dobta:
Bővebben: link
Nem biztos, hogy ez a legjobb, az sem, hogy ez a legfrissebb, de azért linkelem, s természetesen csak saját felelősségedre használd!
Nem értem ezeket a gamereket... -
ocsi19
senior tag
HELP ME!
Van egy Logitech MX310-es egerem(USB-n használom), elivileg meg lehet variálni, hogy 1000MHz-et támogassa az USB, de jelenleg az 500-at használja... -
törölt tag
válasz
#72042496 #88 üzenetére
Hát, azt hiszem, mégsem lesz MX3100-am:
A Bluetooth-os DiNovo mindig is a szívem csücske volt, viszont nem járt hozzá, ''csak'' MX900-as egér.
Erre tessék: Bővebben: link
Gyűjthetek tovább... -
Razor1
aktív tag
megsúgom, senki. egyedül a logitech media keyboard amit külön lehet kapni Bővebben: link
-
B_Nonesz
csendes tag
Na az lenne az ötletem, hogy ilyet lehet össze rakni is.
Mondjuk vesz az ember egy 1000 egeret 14000
plusz egy ilyen billentyűzetet, amit már láttam sok helyen csak az a baj, hogy vezetékesen, ami nekem nem lenne gond.
És árban ugyan ott vagy plusz magyar, nem angol kiosztású a billentyűzet.
Én ezzel bőven megelégednék.
Na akkor ki tud találni hozzá billentyűzetet olyat, amit az lx700 szetthez adnak vezetékkel, vagy nélkül? -
itibi
csendes tag
Itt korábban szidta valaki az LX700-as szettet...
Nekem tavaly december óta ez van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
A billentyűkkel és a szoftverrel sincs semmi baj, nagyon pöpec kis kütyü...
Az egyetlen problémám vele, hogy a Del-Insert-Home-End-PGUp-PGDown teljesen máshogy van, mint annak lennie kéne. Hamar megszoktam, akkor vagyok gondban, ha máshol kell programoznom...
Nem tudom, miért jó ez, talán egy ekkora cég megteheti, hogy csakazért is máshogy csinálja, mint a többiek?
Meg mostanában csinál néha olyat az egér, hogy amikor leveszem a töltőről, világít a led, mintha töltés közben lenne, ha visszarakom és újra leveszem, akkor elalszik...
De ezért csak nem viszem vissza... -
B_Nonesz
csendes tag
Na ez lesz hun gombokkal?
Nekem nagyon tetszik! Főleg az 1000-es egér miatt! -
tuleon
tag
Hali
Ha nem csinálnak magyart a 3100 ból, akkor veszek egy LX 700 billt, meg majd késöbb egy G7 egeret -
törölt tag
-
Razor1
aktív tag
na megsasoltam a cuccot a saturnban, jól összetapogattam mindet ahogy illik... végülis a billentyűzet ugyanaz, és az lx700-as egere se rossz, de azért az mx1000-es egér jobban tetszik + a kék szín is jobban menne az asztalomhoz
viszont az eladó azt mondta úgy tudja itt címkézik át a billentyűket, bár ettől még nem biztos h így is van... -
Razor1
aktív tag
up
-
Razor1
aktív tag
végül beszélt vki a logitech-el h lesz-e magyar kiosztású 3100-es?
-
Balli
őstag
válasz
#72042496 #70 üzenetére
Köszi, s köszi az infot is végül is a Saturnban vettem meg
Műshol nem is talűltam készleten, a rendelés meg heteket vesz igénybe szval THx.
Nekem is ilyen kombom volt. SAFEWAY volt az opticai egerem márkája, jópáréve hogy vettükk még anno ezer valahányszáz FT-ért- de már szinte teljesen használhatatlan volt
Szval ez most jó nagy ugrás volt kombótéren -
Balli
őstag
Nem, nem az, állitolag nem is lesz. Munkahelyemen is angol kiosztásúval küldöm, ugyhogy én már megszoktam, nekem nem gond.
Egyébként hihetetlen ez a szettMég mindig nem tudtam megemészteni noname bill+ noname 500Ft-os egér után, főleg ugy hogy az sokszor nem igazűn akarta azt csinűlni amit én akatam
-
Balli
őstag
Nos, megvettem végre, s iszonyat király ez a szett
Saturnban vettem, s az elég érdekes volt, hogy először a Mammutban néztem ott 35k-ért árulták átmentem az Europrak-i Sat-ba s végül ott vettem meg 30-ért
Nem mondom nem olcsó buli, de tényleg nagyon profi ez a cucc -
aDM|RaL^
őstag
radio gaga radio gugu...
-
Razor1
aktív tag
Amúgy most én is beparáztam LX700 vásárlás előtt, úgyh egyelőre várok mi lesz. LX500-ról van vkinek tapasztalata? Ez azért kellemesebb árban van, csak még ebből sem láttam magyart sehol.
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
A munkahelyemen is angol kiosztású bill. van, én már megszogtam a használatát, így biztos hogy nem ragaszgatnám rá az ékezetes betűket. Bár azt nem bánnám ha előrukkolnának egy magyar kiosztású szettel.
Köszi a linket sajna én sem találtam olcsóbban, az e-connectben volt még 29k-ért de most nem üzemelnek. Senki nem tud 32-nél olcsóbban? Minden fillér számít
Egyébként Kka köszi a linket- azt megtudom nézni, de a főoldalát nemLehet hogy csak itt a munkahelyen nem engedi nem tudom. Igy megmondanád az elérhetőségüket/ vagy bárki más akinek bejön! Cím, telszám, emal-cím érdekelne, köszönöm előre is!
-
Kka
csendes tag
Ezt találtam:Bővebben: link
Olcsóbban nem nagyon van.
Egyébként matricát ragasztasz rá? Engem csak ez tart vissza. Én soha nem használtam angol kiosztású bill.-t ugyhogy valami kell rá, hogy eligazodjak. Az ilyen gagyi parírmatrica meg nem illik egy 30000Ft-os bill.-re Ha van valami jó ötleted azt szívesen fogadom. -
Balli
őstag
Én feladom ezt a magyar billentyűzettel hátha lesz dolgot, veszek egy angol kiosztású bill-lel rendelkező mx3100-et, nekem az is jó bőven a munkahelyen is angol kiosztású van, nekem már meg van szokva.
De hol tudok most venni? Amiket én láttam a neten azoknak 32k és a fölött volt az áruk. Varázspálcánál nem láttom hogy árulnának, e-connect most meg pillanatnyilag nem üzemel.
Szval lszi valaki aki tudja hol lehet kapni 30e alatt vagy környékén az irja már meg. Az lenne a legjobb ha nem postai uton kapnam, hanem itt Bp. szemelyesen meg lehetne nezni/ helyben megvenni. Koszi -
Kka
csendes tag
Ja és ha valakinek van valami ötlete, hogy miért nem érdemes megvenni ezt a billt. Konkrétan innen:Bővebben: link
az írja le, mert nekem ez bejön. Ha 1-2 héten belül nem találok valami jobbat, akkor megveszem ezt. Ja a garinak még nem jártam utána, az még meghiúsithatja a dolgot -
Kka
csendes tag
Eddig ''istenítettem'' a Logitechet, soha rosszat nem hallottan róla. Most viszont egy kicsit megváltozott a véleményem. Remélem feleslegesen.
Egyébként tudja valaki, hogy pontosan mi is a különbség a francia és a magyar kiosztás között?
Amit én tudok/gondolok:
- Nincsenek felfestve az ékezetes betűk, vagy valami más francia marhaság van a helyükön.
- 1 vagy 2 gombbal kevesebb van rajta egyesek szerint, bár megszámoltam a képen azon ugyan annyi gomb van mint az enyémen (elég rossz ötlet, de jobb nem jutott eszembe).
A betűket még csak fel lehetne ragasztgatni valahogyan, de az milyen tré, hogy egy fullos billentyűzeten altgr156-tal (vagy mennyi a kódja) kell hosszúí-t írni.Ha egy gomb hiányzik az még csak hagyján (úgy még talán +venném) de valakitől azt hallottam, hogy 2. Az már sok.
Van ötletetek vagy esetleg tapasztalatotok arról, hogy milyen matricák vannak a piacon a bill.-ekre? Valami olyanra gondolok, ami nem kopik le egy hónap aktív használat után.
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Nekem az egyik barátom tulajdonos a CHS-ben és mondta, hogy a Logi 2005-től igen szemét lett... Elég dúrva módon változtattak a garnacián és ez nem csak nálunk érezhető hanem a nagykerekben is... Tehát lehet innentől sokminden 3 év garis lesz... Az 5 év az csak egy kezdeti szoktatás volt...
-
Kka
csendes tag
Hát nekem ez elég furcsa. Az LX 3100 asnál tényleg 3 év a gar. De megnéztem az LX700ast és a 3000-est, azoknál meg 5 év garit írnak. Lehet, hogy a lézeres egér miatt van a 3 év.
Megnéztem a logitech.com-on is ott is ennyit írnak mindegyikre, úgyhogy valószínűleg nem csak elírás. -
Mic ACE
aktív tag
''Hároméves korlátozott jótállás a hardverre.''
Pontosan ezt írja a Logitech a 3100-asra. Egyébként több új terméküknél is ez a szitu. Lehet, hogy tényleg gyengébb minőséget kezdtek el gyártani, és ezért visszavettek a jótállásból is? Vagy csak az új termékek ''teszt idejére'' vettek vissza belőle? Akár hogy is, ez nem jó jel, persze még mindig jobb, mint más cégeknél, ahol még ennyi sincs. -
redstar
csendes tag
Hogy melyik csomagba mi kerül azt nem tudom, de azt is el tudom képzelni, hogy a gyártósorról legördülő tökéletes darabok mennek a nyugati piacra a pedig még épp jók mehetnek keletre. (Nem ez lenne az első eset.) Azért legközelebb ha Bécsben járok akkor megnézem hogy ott is hasonló gondok vannak-e.
Persze lehet, hogy tényleg csak valami hibás szériáról van szó. Csak kíváncsiságból, még pár helyen biztos kipróbálom.
Amúgy még mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért nem próbáltam ki előtte, annak elmondom, hogy ezt megtettem. A gond csak az hogy mint általában mindenki állva és kb a következő szöveget begépelve ''jhsa duiahe uewazh ruihawoxhfiuaw hxalx hfajzsp''. Ez alapján elég jónak tűnt. Csak hát más az amikor dokumentációt kell írni, vagy épp programozni.
És hogy miért nem hallani rosszat a boltokban? Talán azért mert végül én sem vittem vissza. Miért? Mert az asszonynak nagyon megtetszett a Tesco gazdaságos billentyűzet után. Mint a narkó, gyors függést képes kialakítaniŐ nem gépel annyit, és a külső sokkal fontosabb tényező. Az más kérdés, hogy nekem mennyire volt jó üzlet
Most használok tovább egy 3 éves 1500Ft-os Chicony billentyűzetet egy alap MS optikai egérrel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kka
csendes tag
A Logitech 5 év garanciát vállal a termékeire, csak néhány kisker nem. Egyébként még azok között is akad olyan amelyik 5 évet vállal.
Ugyhogy érdemes megnézni mielőtt valaki megveszi. Nem mindegy hogy 1 év vagy 5.
Abban amit mondasz lehet valami. De ha tényleg az LX700asokba rakják a rosszabb billentyűket (csak mert az párezer forinttal olcsóbb, mint a 3100as), nagyot csalódok Logitechékben.
SZVSZ egy ilyen cég nem engedhet meg magának ekkora baklövést. Az ő termékeikért azért fizet az embet 10x annyit mint egy gagyi cuccért, mert azt gondolja, hogy a minőséget meg kell fizetni. Ha viszont egyszer csalódik...
legközelebb a Logitechéknek már ''felesleges'' lessz billentyűzetet gyártani.
Persze azért nem, de a következő széria eladási statisztikáiban tuti megjelenne. Én legalábbis nem fogok venni logitech bill.-t azokután amit redstar elmondott tehát 1 vásárlótól elestek (a másik pedíg redstar, ha sikerül pénzre váltania a bill.-ét).
Remélem ez csak egy hibás széria. Logitechhez megy 1000 panaszlevél, megnézik a bill.-eket, beigazolódik hogy gond van néhány téren és kijavítják a hibákat. Sajnos manapság sok piacradobott termékkel van ez így. Pl.: Nokia. Az elsőszériás telefonok mindíg tele vannak mindenféle apró hibával. Visszaviszed, aztán szó nélkül kicserélik. Magyarul, ingyen tesztelsz nekik. Erre más cégek igen komoly pénzeket áldoznak.
A baj az, hogy az LX700as nem mostanában jelent meg, kvázi ha akarták volna már rég kijavítják az esetleges hibákat.
[Szerkesztve] -
Mic ACE
aktív tag
Hát ezek rossz hírek. Nem lehet, hogy az LX700-asokba a gyengébbre sikeredett billentyűzeteket nyomják (ismerős üzletpolitika lenne), vagy hogy hibás sorozatról van szó? Kíváncsi lennék azért a 3100-as billyentyűzetére, mégha elvileg egy és ugyanaz. Ami pedig a garit illeti, lehet, hogy a MM 1 év garit ad, de a Logitech 3-at, tehát ha direkt az ő szervizükbe viszed, akkor tudtommal 3 évig javítaniuk kell függetlenül a MM-tól. Vagy tévedek?
-
Kka
csendes tag
Köszönöm a hasznos infót Redstar!
Elég lehengoló, hogy egy kb. 10000 FT-os billentyűzet ilyeneket csinál. Ezek után nincs kedvem megvenni. Lehet az lesz, hogy veszek egy MX1000-es egeret, mert az nagyon bejön, meg veszek mellé egy 3000Ft-os gagyi multimédiás billenyűzetet, mert ha abban csalódni kell az nem olyan nagy gond, mint ha az ember kiad érte 10000et.
Arra még kiváncsi lennék, hogy visszaadták-e az árát? -
redstar
csendes tag
Hello Kka!
Az MM-ben vettem (Volt ajándékutalványom), de a gari itt csak egy év és drága is.
A space akadozás: Ha nem a középső részen és nem jó szögből nyomod meg a space-t, akkor az átlagos erő kb 3-4 szerese kell hozzá. Mivel az összes billentyű nagyon puhán jár ezért elég idegesítő - legalábbis számomra - hogy a space lenyomásához minden 3-5. alkalommal más erő kell.
A következő nálam gyakori helyzetekben mindig előjön (Lehet, hogy csak nekem van nagyon rossz méretű kezem
1. Jobb kéz kisujj->delete majd hüvelykujj->space
2. Balkéz középső ujj->esc mad hüvejkujj->space.
Szóval lehet, hogy papíron nagyon ergonómikus a kialakítás, de a gyakorlat kicsit más.
Más apróság, hogy nem minden speciális gombot lehet átdefiniálni. Hiába a mediacenter vezérlők, ha a logitech saját progija nálam néha el sem indul, vagy ha igen akkor is lassan. De ha el is indul egy film a seek gombok nem csinálnak semmit és ezeket még csak át sem lehet definiálni.
Az is előfordult már, hogy a gépet suspend módból felébresztve az egér nem volt hajlandó megmozdulni többet. Csak az újraindítás segített.
[Szerkesztve] -
Kka
csendes tag
Oóóóó!!
Épp ma vettem volna egy LX700-ast, csak tegnap elvitték az AMP ből az utolsót, ugyhogy hétfőre halasztottam, de még jó hogy ezt elolvastam. Az általad leírtak alapján, már lehet hogy gondolkozom az MX3100 ason. Bár a bill. abban is ugyan az.
Pontosan mit értesz azalatt, hogy a space akadozik??
Ja még azt akartam kérdezni, hogy hol vetted, mennyiért és hogy hány év garit adnak rá ott? (Én az AMP Computers-ben néztem, ott 21125 ért adják 3 év garival.)
MX3100-ast lehet már kapni magyar bill.-el?
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
-
redstar
csendes tag
Hello mindenkinek!
Nem akrok ünneprontó lenni, de épp a minap vettem egy LX700-ast és holnap megyek visszakérni a pénzem
Egér:
Az egér elvileg jobb a 3100-ban. Ez rá is fér mert az LX700-ban lévő szerintem kicsit nehéz és a felületre is elég érzékeny. Nálam néha remeg a kurzor, vagy épp el is mászik ha nincs alatta egy fehér papírlap. (MS optikai egeret használtam eddig, azzal semmi gond nem volt.)
Billentyűzet:
A billentyűzetnél pedig a space eléggé akadozik ha nem pont középen ütöm le. Kipróbáltam pár másikat és mindenhol ez a gond, szóval nem én fogtam ki valami gyári hibásat. Ez elég zavaró tud lenni. A másik, hogy ha más billentyűzetet is használsz pl. munkahely akkor elég nehéz lesz hozzászokni, hogy a Home/End/Delete más kiosztásban van. Elég sok melléütést produkálok vele. Persze, ha csak ezt használnám, akkor más lenne.
A NumLock és CapsLock ledek nincsenek, csak a jeladón, és még sorolhatnék pár apróságot.
Rádióadóvevő:
Talán itt nem találtam problémát az elmúlt 2 napban. Igaz, hogy 50cm-en belül van.
És hogy valami pozitívat is írjak:
Jól mutat az asztalon egy LCD monitor előtt.
Kb ennyit így gyorsan, remélem visszakapom a pénzem.
[Szerkesztve] -
Mic ACE
aktív tag
Én sem találtam, csak ezt, bár gondolom ez nektek is megvan:
Hungary & South Eastern European Countries
Logitech Sales Office in Hungary
Vamhaz krt. 10. 1/13
H-1053 Budapest
+36 1 48 506 48 Trade Sales Enquires
+41 (0)21-863 54 00 Product Information - English
+41 (0)21-863 54 01 Technical Help - English
+36 177 74 853 Technical Help - Hungarian -
KriszBoy
senior tag
Én se találok e.mail-t pedig már én is írni akartam! Nem tudo mvan e érteleme vátórni rá? Gondolkodjak el vmi máson? De mi van még ami magyar és vezetéknélküli... És most csak komolyakra gondolok! Szerintem semmi!
-
Balli
őstag
Eskuszom nem talalom az e-mail cimuket
Valaki meg tudna adni, s akkor rakerdeznek. Engem is erdekel a tema -
L3zl13
nagyúr
Nekem annó azt mondták, hogy nem terveznek magyart...
De hátha azóta meggondolták. -
KriszBoy
senior tag
megőrülök? Vmi hír......
-
KriszBoy
senior tag
Vki tud már vmit a magyarról? Lesz egyáltalán? Bár nem lenne nehéz dolga a Loginak, mert a billből már van magyar az egér meg jó nekem ha csak angolul tud!
-
Balli
őstag
A magyar bill-et kiosztású szettról még semmi hir? Lesz egyáltalán?
-
Mic ACE
aktív tag
Nekem nagyon bejön ez a komplett, akár az MX3000 is. Nekem mindig is problémáim voltak a madzagokkal, mert a billantyűzetet állandóan rakosgatom, az egér farka pedig mindig beleakad valamibe, és ez miatt (is) pontatlan. A kérdés csak, hogy melyik lesz a kettő közül, ha vásárlásra adom a fejem. Az MX1000-es egérnél sokat hallottam, a felemeled-késik problémáról, és én relatíve sokat emelgetem az egerem, meg hobbiból FPS-ezgetek is, de HC player nem vagyok. Mégis a szívem ez az egér/bill. kombinációhoz húz, hert az egér nekem sokkal ergonomikusabb, meg amúgy állítólag gyorsab is, precízebb is (vektorgrafikánál nagyon számít!). Szerencsére az 1000-es topikjában már olyant is olvastam, hogy az újabb egerek már nem csinálják ezt a bugot. Engem az érdekel, hogy ha valaki vett 3100-ast, akkor írja meg, hogy az egér késik-e, ha felemeli, majd gyorsan oldalra húzva teszi vissza az asztalra?
-
kezdő
senior tag
Na még mindig semmi info?
Nehogymár angol MX3100at vagy vezetékes cuccot keljen vennem
Ha pl. veszek egy MX518-as egeret ahoz milyen jófajta bill megy? Mert az olyan snasz sztem ha egy 20E Ft-s egér mellé 500Ft-s bill. van
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Sziasztok, az MM-ben láttam az LX-es szettett kirakva a polcra, igy volt idom megnezni a bill-t. A bill. magyar volt, de hogy hogyan volt raragasztva a betuk, szamok! Hat eleg gagyi volt, mintha én otthon házilag ragaszgattam volna rájuk
-
kezdő
senior tag
Ez engem is angyon érdekelne!
Komolyan mondom nemvágom mi tart eddig 1-2 gomb ''átfestésén'' +1-2 hozzáadásán.
Remélem azért kihozzák magyarul is.
Ha nem akkor Logitech egy életre elássa megát nálam... -
Balli
őstag
Esetleg valakinek nincs veletlenul a magyar kiosztasu bill. kapcsolatban infoja.
Mikor lehet majd kapni, vagy egyaltalan kiadjak-e magyar bill kiosztassal?
[Szerkesztve] -
válasz
#72042496 #19 üzenetére
Az MX3000-es is egy kombó az LX700-hoz való bill. (ez van az MX3100-ben is) az MX 700-as újratölthető opt. egérrel. Csak a bill. külön nem lehet kapni. Külön bill. -nek a Logitech MediaPlay létezik (nem tom boltban lehet-e már kapni), de ez (nem) kicsivel kevesebbet tud.
Érdemes felmenni a www.logitech.hu -ra, mert ott ezek mind le vannak írva.
Mellesleg angol kiosztású MX3100 br. 29300-ért a www.e-connect.hu-n!
(alkatrészek/billentyűzet/logitech) -
törölt tag
Pedig a honlap szerint az MX 3000 is egy bill. + egér kombó:
A billentyűzet külön nem kapható, ám pl. az LX 700-hoz is ugyanezt adják.
[Szerkesztve] -
kezdő
senior tag
Hi!
Valaki nemvágja ez mikor lesz magyar kiosztásúban, vagy hogy legálisan mikor kerül a boltok polcaira? -
-Jackson-
őstag
hát nemtom. egy gamer-t ez nemgyőz meg
. igazából csak annyiban fogott meg, hogy az msn-hez vannak állapot-gombjai
. egyébként jódarabig eléglesz a mostanim, eddigi csúcsmodellje a logitechnek
szerk.: és az 500hz-re húzott usb-s csatlakozást nemfogják még jódarabig beérni a wireless cuccok. ps/2-n ezis sípol néha
[Szerkesztve] -
-
Beszéltem 1 Logitech-es emberrel az irodából még régebben és megtudtam, hogy
a DiNovo-t pl. azért nem nyomták ki magyar kiosztással, mert sztük nem lett volna elég nagy kereslet itt. Továbbá még a magyar kiosztású bill. -eket sem itt címkézik, tehát van rá esély, hogy bár a gombok egy az egyben megegyeznek az LX700-aséval nem fognak összepattintanni magyar MX3100-et sem (sem MX3000-et).
Egyébként magyart én is vennék, ha már lenne; akár 40000-ig is.
(Lehet veszek egy magyar LX700-at is meg egy UK MX3100 et is és egyszerűen kicserélem a gombokat; azt, hogy melyik gombjelhez melyik karakter/funkció tartozik úgy is a Windos kezeli. Érdekel valakit egy eladó angol LX700-as?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Senkit nem mozgat?
-
KriszBoy
senior tag
Már egy ideje várok rá, csakúgy mint mások...
Már keresem a helyeket ahol fellelhető...
(Bár szerintem ez még nem magyar kiosztású)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest