Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
redstar
csendes tag
Hello mindenkinek!
Nem akrok ünneprontó lenni, de épp a minap vettem egy LX700-ast és holnap megyek visszakérni a pénzem
Egér:
Az egér elvileg jobb a 3100-ban. Ez rá is fér mert az LX700-ban lévő szerintem kicsit nehéz és a felületre is elég érzékeny. Nálam néha remeg a kurzor, vagy épp el is mászik ha nincs alatta egy fehér papírlap. (MS optikai egeret használtam eddig, azzal semmi gond nem volt.)
Billentyűzet:
A billentyűzetnél pedig a space eléggé akadozik ha nem pont középen ütöm le. Kipróbáltam pár másikat és mindenhol ez a gond, szóval nem én fogtam ki valami gyári hibásat. Ez elég zavaró tud lenni. A másik, hogy ha más billentyűzetet is használsz pl. munkahely akkor elég nehéz lesz hozzászokni, hogy a Home/End/Delete más kiosztásban van. Elég sok melléütést produkálok vele. Persze, ha csak ezt használnám, akkor más lenne.
A NumLock és CapsLock ledek nincsenek, csak a jeladón, és még sorolhatnék pár apróságot.
Rádióadóvevő:
Talán itt nem találtam problémát az elmúlt 2 napban. Igaz, hogy 50cm-en belül van.
És hogy valami pozitívat is írjak:
Jól mutat az asztalon egy LCD monitor előtt.
Kb ennyit így gyorsan, remélem visszakapom a pénzem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Képregény topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest