Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
redstar
csendes tag
Hello mindenkinek!
Nem akrok ünneprontó lenni, de épp a minap vettem egy LX700-ast és holnap megyek visszakérni a pénzem
Egér:
Az egér elvileg jobb a 3100-ban. Ez rá is fér mert az LX700-ban lévő szerintem kicsit nehéz és a felületre is elég érzékeny. Nálam néha remeg a kurzor, vagy épp el is mászik ha nincs alatta egy fehér papírlap. (MS optikai egeret használtam eddig, azzal semmi gond nem volt.)
Billentyűzet:
A billentyűzetnél pedig a space eléggé akadozik ha nem pont középen ütöm le. Kipróbáltam pár másikat és mindenhol ez a gond, szóval nem én fogtam ki valami gyári hibásat. Ez elég zavaró tud lenni. A másik, hogy ha más billentyűzetet is használsz pl. munkahely akkor elég nehéz lesz hozzászokni, hogy a Home/End/Delete más kiosztásban van. Elég sok melléütést produkálok vele. Persze, ha csak ezt használnám, akkor más lenne.
A NumLock és CapsLock ledek nincsenek, csak a jeladón, és még sorolhatnék pár apróságot.
Rádióadóvevő:
Talán itt nem találtam problémát az elmúlt 2 napban. Igaz, hogy 50cm-en belül van.
És hogy valami pozitívat is írjak:
Jól mutat az asztalon egy LCD monitor előtt.
Kb ennyit így gyorsan, remélem visszakapom a pénzem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest