Hirdetés
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
redstar
csendes tag
Hogy melyik csomagba mi kerül azt nem tudom, de azt is el tudom képzelni, hogy a gyártósorról legördülő tökéletes darabok mennek a nyugati piacra a pedig még épp jók mehetnek keletre. (Nem ez lenne az első eset.) Azért legközelebb ha Bécsben járok akkor megnézem hogy ott is hasonló gondok vannak-e.
Persze lehet, hogy tényleg csak valami hibás szériáról van szó. Csak kíváncsiságból, még pár helyen biztos kipróbálom.
Amúgy még mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért nem próbáltam ki előtte, annak elmondom, hogy ezt megtettem. A gond csak az hogy mint általában mindenki állva és kb a következő szöveget begépelve ''jhsa duiahe uewazh ruihawoxhfiuaw hxalx hfajzsp''. Ez alapján elég jónak tűnt. Csak hát más az amikor dokumentációt kell írni, vagy épp programozni.
És hogy miért nem hallani rosszat a boltokban? Talán azért mert végül én sem vittem vissza. Miért? Mert az asszonynak nagyon megtetszett a Tesco gazdaságos billentyűzet után. Mint a narkó, gyors függést képes kialakítani
Ő nem gépel annyit, és a külső sokkal fontosabb tényező. Az más kérdés, hogy nekem mennyire volt jó üzlet 
Most használok tovább egy 3 éves 1500Ft-os Chicony billentyűzetet egy alap MS optikai egérrel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ő nem gépel annyit, és a külső sokkal fontosabb tényező. Az más kérdés, hogy nekem mennyire volt jó üzlet