- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
No_Oname01
csendes tag
EQ köszönöm szépen a kimerítő választ! Ezekszerint ideális az elején egy 200Ft-os textil pad is, mert ha most beruházok egy ilyen rágcsálóra nem lessz rögtön kp-m, hogy vegyek egy 5k HUF-os egérpadot alá. Nekem nem okoz gondot a vezeték nagy asztalom van elfér.
Jah majd a boltba kibontatom és ha lötyög akkor kérek másikat.
-
whYz
őstag
hát azért ilyen lötyögésért nem vittem volna vissza
1. magadtól is megtudod csinálni csak egy kis ész kell hozzá
2. mit tudnának vele csinálni?kb azt amit csináltak de ez már előre látható volt
3. 1hónapot meg se ér ez az egészén is igy jártam ikarival h lötyögött a gombja megkérdeztem mit tudnak vele csinálni de nem volt konkrét választ igy várható lett volna az eredmény... most viszont már teljesen megőrült az egér igy nyugod szívvel viszem vissza és várható h kicserélik
-
Gh057
csendes tag
Megkaptad az egeret? Mondjuk amit leírtál kotyogást az nálam is feltűnt, leginkább ott érezhető, hogy a precision markolatnál a visszafele gombot nyomogatva nem kotyog, de az XL markolatnál van egy nagyon pici hézag, és ezért üres állásban a "levegőben lóg", nem érintkezik folyamatosan a gombbal. Tehát ha megnyomom, először odakoppan az egér oldalához, majd utána nyomódik be a gomb. Nem kell nagy valamire gondolni, igazán minimális a kotyogás, de érezhető, és ezek szerint nem csak egyedi probléma lesz. Mondjuk a Logi tervezi, hogy további markolatokat készítene a G9-hez, talán ott még pontosabbak lesznek.
A gomb ezen hibáját két réteg Scotch Magic Tape-pel orvosoltam.
A markolat maradék kotyogását meg csak akkor érezni, ha hirtelen felemeli az ember az asztalról, bár amikor elemelkedik semmit nem befolyásol, szerencsére az asztalon atomstabil. Lehet kár volt visszaküldened az egeret, mert szerintem nem sok mindent tudnak neki csinálni, és űgy tűnik a markolatcsere után is ugyanez lesz a helyzet.
-
HSM
félisten
Sztem majd megnézik mi a baja, ha csak a borítás rossz, kapsz újat, ha az egér borítástartó része rossz, akkor kapsz egy új "egérbelsőt", ha leszarják az egészet, kapsz egy komplett új szettet...
Esetleg az egér belsejét tudják javítani (új műanyagborítás, vagy a felfogató pöcök cseréje). Sztem ezek a variációk vannak. -
HSM
félisten
Hi!
Az xl markolat jobbra-balra nekem atomstabil, fel-le max egy millimétert mozdul, kizárólag erőteljes, célirányos fizikai ráhatásra. A kisebb nincs most nálam, h csekkoljam, de úgy emlékszem az is stabil volt... (elég kritikus vagyok az ilyen cuccokkal, sztem biztos feltűnt volna, ha "szar".... mert vagy két órát használtam azt is....)
Sztem nyugodtan vidd vissza gariba... A logitech elég normális gari ügyben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest