Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Interceptor #165 üzenetére
a vezetékeseknél ritka a késés, de érdemes megnézni hogy mennyin megy az usb frissítés, mause rate checker el, 500 Hz már frankó az 1000 még sokkal jobb, bár ott már nem érzékelsz különbséget, de jó érzés ha bírja az egér, ez csak a jobb típusok sajátja, de valószínű hogy nem ártana spórolni egy új pocokra
-
EQ
tag
válasz
Interceptor #156 üzenetére
Szia!
Kb 1 éve használom az egeret 90%-ba WoW-ra, ami 4+4óra raidet jelent heti 5x. A középső gombot kicsit nehezen lehet kattintani, ezért azt nem is bindeltem be, a jobbra-balra(görgő)-t használom. Ezekkel is van néha, hogy nem hajtódik végre amit szeretnék csinálni, különösen ha nem elég erősen toltam ki jobbra vagy balra. A Hüvelykujjnál lévö gombok közül én csak közelebbit használom mert a távolabbit, ha el akarom érni akkor az egész tenyeremet kell mozgatnom, mert nem elég hosszú az ujjam és erre lusta vagyok.
Egyébként megvagyok elégedve az egérrel, a sok gomb miatt sztem mindenképpen jó választás WoW-ra.Üdv.: EQ
-
whYz
őstag
válasz
Interceptor #156 üzenetére
hát wowra maximálisan
de wowra kb minden gamer egér tökéletesen használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest