- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Kemeny necro! Melyik lett ennek az egernek az utodja? Sok eve ezt haznalom de ugy nez ki lassan tenyleg beadja a derekt, a kerek van hogy egyaltalan nem porog. Szetszedes es tisztitas nemigen valtoztatott rajta, azt hiszem egyszeruen eljart felette az ido. Viszont ugy megszoktam hogy jo lenne egy nagyon hasonlora valtani ha van.
-
mrkorooo
aktív tag
Nincs valakinek mechanikai hibás g9e?
-
Renewables
újonc
Sziasztok!!
Eladó Új Logitech G5 gamer egér! Dobozban!
Állítható súlybetét: A játéknak megfelelően akár 36 grammnyi súllyal is testreszabható az egér súly- és egyensúly-eloszlása
Állítható érzékenység: Ily módon képpontnyi pontosságú célzásra és gyors navigációra egyaránt használhatja az egeret.Ár: 20 ezer Ft.
-
bigsee
addikt
Kis kitérő - kb. 1,5 évig Razer DA 3.5G volt - visszaszereztem a G9-emet, és ugyanúgy tetszik, mint előtte. Jobb, mint a Razer!!!
-
kuk@c
tag
válasz
Superleggera #374 üzenetére
Csak ajánlani tudom Én is...
Már jó pár éve nyúzok egy G9-est, elég sokat játszok is, tökéletes egér...
@
-
Superleggera
tag
Sziasztok!
Van valakinek g9x egere? Jók a tapasztalatai vele kapcsolatban? Jó játékra? Sokan ezt ajánlották. Ha nem jó miért nem jó?
Köszönöm!( bocs a sok kérdésért)
-
S. Szabi
őstag
Hát, nem mostanában volt az utolsó hsz!
Na, ha valakit még esetleg érdekel, most a Logitech Webshop-ban igen jó áron lehet új talpakat rendelni az egérhez, 600 Ft egy csomag, és INGYEN kihozzák! Nekem csütörtökön érkezik pár.
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Feltettem az egerem driverét és az egér igencsak máshogy közlekedik a kijelzőn mint amit eddig megszoktam.
Ez bekapcsolja (vagy netán ki) a szoftveres egérgyorsítást?
Tehát ez a normál és így kell használni, majd megszokom? -
Zsimborgo
csendes tag
Sziasztok.
Valakinek valami tapasztalata van ezzel az egérrel kapcsolatban:
SAITEK Cyborg R.A.T. 7
Azt olvastam,hogy elég jó,de azért szoftveresen van egy kis gyermekbetegsége de az orvosolható. Illetve nagyobb kezűeknek nem ajánlott,bár ezt a képekről amit látok az egérről erősen kétlek..Illetve hogy még nehéz.
Kérlek segítsetek milyen-melyik egeret válasszam(elsősorban fps-sel játszom azon belül is a megjelenő BF3-hoz venném a rágcsálot. )
Vagy Logitech ??????? -
proScout
tag
Üdv
van egy g9 es egerem viszont ugy vettem hogy a teflontalpak 0ba koptak
hol tudok hozzá venni?
melyik bolt árul g9hez mert sajnos nemnagyon találtam.Köszönöm
-
batt
aktív tag
Valaki segítsen!Van egy G9x-em amit 8 hónapja egy razer mantis speed egér padon használtam és egyik pillanatról a másikra nem megy rajta! (akad és szinte alig mozdul meg kurzor! )Az asztalon meg simán működik! De én ezt nem értem reggel még jó volt estére meg használhatatlan!Mind ha valami történt volna valami a lézerrel!Nem koszosa pad és nem került szősz a lézer elé!Driver csere megvolt!Valakinek valami tipp?
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Logitech G500 am van, és szeretném makrózni.
Tudna nekem ebben segíteni valaki ?
Sajnos az egeremnek nincs külön topikja -
biggamer
veterán
válasz
teddy860310 #358 üzenetére
Hali.
A vége felé írtam le a történetemet, van telefonszám is, velül beszéljél : [link]
-
teddy860310
csendes tag
Sziasztok!
Én kb. 1.5 éve vettem a G9emet, és az alábbi jelenséget tapasztalom: bedug USBbe műxik 2 percig és utánna kikapcsol. Én kontakt hibára gyanakodok de lehet hogy belül adta meg magát. A pixelbe vettem ami ugye már megszűnt, hova forduljak. Bytheway nem vagyok benne biztos hogy megadta magát de firmware-t nem találok hozzá, lehet hogy csak ennyi a baja?
A válaszokat előre is köszönöm, Teddy
-
XZoli
aktív tag
Másfél éves használat után elhalálozott a G9 egerem, kábel hiba, a textil szét mállott rajta
A Logitech ügyfélszolgálata nagyon megértő volt, átérezték a gyászomat kaptam ezért egy új egeret
A legfontosabb G9 egyes részeit felajálanam akinek elveszett vagy eltörött a két markolat és a súly készletrül lenne szó érdeklődés PM-ben
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna,hogy böngészés közben a görgö jobbra-balra való kattintásával megyek előre-vissza és mindig 2 lapot ugrik, mit kell a set point-ban állítani,hogy csak 1-et ugorjon ?
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
megint én #354 üzenetére
G9X nekem nemkell
Ezt is 1600dpi-n használom, és tökéletes.Az mitől lehet, hogy csináltam profilt, de nem akar az egér a profilok közt váltogatni.
Beállítom a profilt meg minden, setpointba rányomok, hogy apply, megpróbál váltani, mert a led színt is próbálja váltani, de csak villog párat, és visszaáll az alap profilra. Próbáltam gombal állítani, úgy is hogy alkalmazás aktiválja, és set pointból is. Gombnál, nem történik semmi, csak visszaállítja az alap értéket, ha növeltem a dpi-n, alkalmazás indításánál, minden marad ahogy van, mintha semmi nem történne, set pointba ha beállítom, a kék led átvillan pirosra 3x 4x, és utána megint alap beállítás. Már rámásoltam egér memoriájára is a profilt. -
megint én
őstag
válasz
tejeskifly #353 üzenetére
De kapható a G9x, valaki kérdezte, DE NEM AJÁNLOM!!! Razer impertor a tutinyerő!!! Amúgy várjatok egy picit, tudok valamit amit ti még nem. És érdemes megvárni...
-
tejeskifly
aktív tag
Mától énis becsatlakoztam a g9 tulajok táborába
Elsőre nagyon tetszik az egér -
biggamer
veterán
válasz
magicgep.hu #351 üzenetére
Köszi, eddig úgy néz ki h rendeződik a dolog
: [link]
-
biggamer
veterán
Sziasztok.
Van egy Logitech Cordless Desktop MX3000 Laser együttesem, ebből az egér megadni készül magát.
Hallottam olyanról, h a cég meghibásodás esetén küld egy újat.
Érdeklődnék, h hány évig cserélik ki a eszközt.
Előre is köszi a választ.
-
juhig12
tag
csáó
kontaktos lett a g9-em ott, ahol bemegy az egérbe a kábel, sztetek meg lehet csinálni? találtam rá egy embert, csak félek nehogy összecsesszen nekem még valamit
köszi üdv
GÁbor
-
XZoli
aktív tag
hi
Segítsetek, hol lehet kapni teflon talpakat (Hyperglide) Magyarországon a Logitech G9 egér kisebbik markolatára
Üdv Zoli -
magicgep.hu
csendes tag
válasz
parker75 #344 üzenetére
Igen azért érdemes megnézni ezeket is, mert nem egyértelmű, hogy az egér miatt van az FPS csökkenés, hisz az fizikailag jól működik. A WIN7 alatt van sok driver, ami nem működik még megfelelően és tud ilyen hibákat produkálni ezért kell frissíteni őket. SZerintem az alaplapi frissítése meg fogja oldani.
-
parker75
tag
válasz
magicgep.hu #343 üzenetére
Köszi a választ!
Komolyan mondod , hogy ezeket a drivereket kellene frissíteni?
Soha nem szoktam az alaplapi drivert ! Kellene???
A ps2 -est nem tudom kipróbálni mert nincs!
A setpointot már felsem rakom ! Annélkül is megy.
Kicsit elvesztem benne! Nem tudom mik lennének azok a szükségtelen funkciók!
Végső elkeseredésemben most ezmiatt xp-re visszamentem jáccani!
De megnézem az alaplapi drivert--azon van a hálókártya is.
Mégegyszer köszi. -
magicgep.hu
csendes tag
válasz
parker75 #342 üzenetére
Jó lenne másik WIN7-es gépen is megnézni, mert szerintem ott valami driver lehet a gond, így megbizonyosodnál róla.
A következőket érdemes megnézni mindenképpen:
- hangkari vagy alaplapi driver frissítések a gyártó oldaláról. Csodát tudnak tenni sokszor.
- Hálókártya vagy alaplapi driver frissítés a gyártó oldaláról.
- Próbáld ki PS2 átalakítóval is (ha működik vele)
- Nézd meg a win7 egérbeállításokat.
- Setpointban kapcsold ki az összes "szükségtelen" funkciót.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
parker75
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem g500-al kapcsolatban!
Tudom, hogy nem idevág, de nem találtam másik topikot ahol feltehetném a kérdésem.
Meghát a logitech az logitech --hátha más is járt így és megtudta oldani!
Két rendszer van a gépemen (xp-win7) Xp alatt tökéletesen működik minden rendben van vele.
Viszont Win7 alatt játék közben 2-3 perc után leesik az fps-em 150-ről 40-re olyan mintha lagolnék ,nagyon zavaró!
Leszedtem a drivert és ugyanúgy csinálja ,sőt már sok mindent kipróbáltam az eredmény mindig ez a 30-40 fps.
Visszacseréltem a régi egeremre (usb-s microsoft) azzal semmi baj nincs ,minden normális.
Ugyanazon beállításokkal játszom xp-n is mint win7-en!
SetPoint 6.0 (legfrissebb) drivert raktam fel--azzal és nélküle is jelentkezik ez a probléma.
Szerintetek mi lehet a baj?
Ha leírom a hardvereket a gépből az segít-e?
Köszi -
lucky07
aktív tag
válasz
Adonimus #304 üzenetére
Szia!
Egyébként az egyik haveromnak is G5-je van,és ő is azt mondja hogy nem adná semmi pénzért.Ki próbálta az enyémet is mert nekem G9-em van,és még mindig ugyan azon van hogy az övé vhogy kézre állóbb.Sőt ezt a G ragaszkodást már több embernél is megfigyeltem,hát igen a G5-nek van vmi varázsa.Amit megértek,és tényleg vhogy másabb mert én is ki próbáltam az övét.
Mindegy nagy UP a G5-nek is -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is G9 egerem van és tényleg iszonyat jó.
Nem bántam meg hogy akkor megvettem amikor lehetőségem nyílt rá.
És akkor amikor vettem még mákom is volt mert pont akkor volt a legolcsóbb.
Hála isten nem használtan vettem hanem újonnan a hardverker-ből.
Tetszik hogy gyors, személyre szabható, esztétikus, legalábbis a számomra. -
magicgep.hu
csendes tag
Én exactmat-ot használok. Fém pad és azt vettem észre, hogy a teflon talp sokkal gyorsabban kopik és karcolódik, de kényelmesebb használni, mint a szövetet.
-
zack
nagyúr
válasz
Moretimer #335 üzenetére
Ha kemény PAD-ot akarsz akkor a legprofibb az IceMAT 2.0. Én is ezt használom, és pro játékosként tolom a Crysis Wars-ot.
Műanyag az hamar kopik, és annyival nem olcsóbb. Fémet vagy az üveget javaslom. Fém pad-ot még nem használtam, de az IceMAT-nál nem hinném hogy van jobb. Nagyon pontos, lézeres egerekhez is kiválló, hátránya mindösszesen annyi, hogy amíg át nem veszi a kezed melegét, addig hűvös. Ez kb. 2-3 perc. Hangosabb is, mint a műanyag padok, de valamit valamiért.
-
Moretimer
aktív tag
Uhh,ennyi tanáccsal nem tudok mit kezdeni,köszi!
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok!
Kezd elég idegesítő lenni nálam az a dolog,hogy az egerem érezhetően kicsit odatapad mozgatásnál.Ami nem számottevő,de mivel COD-ozom elég ha mm-eket ugrik/akad,és oda az egész feelingje a játéknak,mert felbosszant.
1 no name szövetpadon toltam,amit felváltott ultralakkozott asztallap,de a jelenség megmaradt.Most néztem a teflon talpait,és elég karcosnak látom,lehet cserélni kellene?
Esetleg vegyek 1 normális,keményebb padot? Árasszatok el tanácsaitokkal kollégák pls. -
donki
senior tag
válasz
Svájcinéger #327 üzenetére
Személy szerint én a G7 formájával jobban meg vagyok elégedve, tudom rajta pihentetni a tenyeremet, míg a G9x túlságosan kicsi, viszont kellemesebb tapintású. Ráadásul a G7-en eggyel több gomb van és vezeték nélküli, emiatt nehéz döntést hozni. (A több gombot úgy számolom, hogy a dpi váltó gombok hiába léteznek G9x-en is, lehetetlen kitapogatni használat közben, így funkciót is felesleges hozzájuk rendelni.)
-
Svájcinéger
őstag
válasz
magicgep.hu #329 üzenetére
A jobb klikk mintha túl könnyen működne már. Néha ki is hagy. Amúgy nagyon szeretem, és mikor a G7 topicban írtam, lett volna rá jelentkező egyből. Igazából félek, hogy lejár a garanciális idő és utána hal meg, a logit meg ismerem, hogy milyen korrekt. De
Mindenki ezt javasolja.
-
magicgep.hu
csendes tag
válasz
Svájcinéger #327 üzenetére
Szerintem, ha különösebb problémád nincs a G7-el, akkor tartsd meg. Ugyanis nem lehet beszerezni és használtban is elég keresett. Ráadásul a Logitechnek nincs még olyan vezetéknélküli gamer egerek, mint a G7 volt.
-
magicgep.hu
csendes tag
válasz
szabessz #326 üzenetére
Elsőre a színe, mert a G9 fekete a G9x szürke, egyébként a markolatok kompatibilisek.
Műszakilag, pedig a maximális felbontás a különbség elsősorban. 200-5000dpi állítható 200dpi lépésekben. Külön az X és az Y tengelyen. A G9 max felbontása 3200dpi. Szerintem az is bőven elegendő lehet. -
Svájcinéger
őstag
Hali ! Szerintetek érdemes legariztatnom a G7-et és egy G9-re váltani - elvileg fel szokták ajánlani. COD-ra kellene.
-
szabessz
tag
Mi a külömbség régi g9 és ez a új G9x között?
Meg éri +pénzt új G9x vagy ugyan olyan jó sima G9 -is? -
Haart
addikt
Azt kérdezném hogy nekem van egy logi wave billem és holnap remélhetőleg lesz egy g9x-em is. Namost a honlapon mindkét cuccnak külön verziójú setpointja van. Akkor ez most hogy van? Nem elég 1 progi a 2 cucc futtatásához? 2 külön setpointnak kell futnia vagy mi?
-
K.Tomee
csendes tag
Hali a Logitech Magyarországot nyugodtan elfelejtheted, mert nem tudnak vele kezdeni semmit. Ezt a számod hívd fel: +36 1 777 48 53 (azért a blokkra itt is szükség volna :S)
Ez a hotline vonala a Logitechnek, hátha tudnak tippet is adni...
Egyébként próbáld meg a resetelést úgy hogy alul a profilváltó gombot folyamatosan tartsd lenyomva és a bal gombbal klikkelj 5-öt vagy tizet nem emlékszem pontosan utánna engedd fel a gombokat. Egy próbát megér szerintem. -
redgold
tag
Sziasztok!
14 hónapos G9 egerem van/volt!
Tegnap egyik pillanatban még vitte az egérkurzort, a másikban már nem! Gombjai, kereke működik, ledek világítanak, állíthatóak...
Valahol elhagytam a számlát meg a garipapírját (költözködés közben talán).
Próbáljak kommunikálni a Logitech Magyarországi képviselőjével?
Köszi!
-
TazLeacher
nagyúr
Ha valaki esetleg tudna segíteni, keresnék a G9-esemhez XL markolatot. Most épp kifogyóban van a Logi is ebből, de még ez sem számít, mert ahogy láttam, nekik csak az az új fajta van (aminek "lukas" a közepe, és képet lehet oda rakni), nekem meg lehetőleg az első szériás kellene. Ha valakinek van eladó, vagy tudnak segíteni, megköszönném.
-
KDavid17
aktív tag
Esetleg valakit nem érdekelne egy alig használt g9?
-
Barney™
aktív tag
válasz
Black Dragon #313 üzenetére
G9x-re gondoltam, köszönöm a választ
-
Black Dragon
addikt
-
KDavid17
aktív tag
válasz
Black Dragon #308 üzenetére
elvileg a markolat is más, nem?
-
Barney™
aktív tag
válasz
Black Dragon #308 üzenetére
Tudsz adni esetleg vmi linket ahonnan jó áron beszerezhető??
-
KDavid17
aktív tag
válasz
Black Dragon #306 üzenetére
1 voks a g9x-re
-
Black Dragon
addikt
Lenne egy kérdésem.
Van egy G9 em, és szeretném lecserélni, a két lehetőség: Logitech G9X vagy Roccat kone? Nemtudok dönteni, nekem annyira nemjönnek be a nagy egerek mert nehéz mozgatni őket. Ezért A G9X mellett döntenék, de viszont a Roccat Konenál fasza a világítás meg a fogása se rossz, mondjuk nemsokat volt a kezem alatt. Ezért kérdezem én, melyik legyen???
-
Adonimus
senior tag
Szerintem kicsit csúnya az egér. Ez nem lenne gond, mert okos és pontos. Sajnos nem áll a kezemre
A G5 jobban adja, legalábbis a formája. De azért UP a G9-nek játszottam már vele nem semmi azért
-
twollah
nagyúr
Uj driver jott ki az egerhez.
Logitech SetPoint 5.20
Letoltes a gyarto oldalarol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest