- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
di-courage
csendes tag
Üdv!
Én is gondolkozom a G9en, és én is főleg a vezetéktől tartok. Nekem is már jó ideje cordless egerem van (logitech V400) és kicsit fura lenne megszokni(de azért itt lesz mellettem
)
Én azt csináltam, hogy fogtam egy vezetékes egeret, és azzal toltam párszor, hogy mégis, megtom-e szokni a vezetéket...Egész jól megbarátkoztam a vezetékkel,de azért itt lesz a kisegerem tartalékba
Szal, nem kell félni tőle, sztem,de ha veszel, akkor már olyan helyen vedd, ahol olcsobb.
Ahol min 17-18 kiloért adják. Többet én nem adnék ki érte... -
di-courage
csendes tag
Jó, hát a VX revo az egy másik kategória... azon tuti van pihentető mód is, mint pl az én V400-as laptop egeremnél is. Kicsit idegesítő... de amugy meg nem rossz kis egér, bár game-re tényleg nem alkalmas sztem. Ezért kéne egy G7es vagy egy G9es
Amugy meg nekem tetszik még az mx revo,de az meg iszonyat drága már
-
di-courage
csendes tag
Fuu Istenkirály vagy !
köszi mindent! Igy már elgondolkodik az ember...
Gondolkodtam azon, hogy vennék egy G7est. Mert jó a formája, állítható rajta a dpi, az aksis megoldás is viszonylag tetszik (bár tartok tőle egy kicsit). A legfontosabb az egészbe: gamer egér és cordless !
De sajnos sokan mondják, hogy kifekszik, meg hogy már nem is gyártják, szal kicsit elkeseredtem rajta :A G5 naon nem tetszik, mert ugyebár vezetékes, + 1 gombos a régi, az új meg... oké hogy +2 gombos, de az ronda kék szín... szeretem a kéket,de nem ennyire
És akkor el kezdtem nézelődni a G9-nél... mondom eléggé fura kinézete van, nekem nem jön be, meg minden. De mikor megláttam, hogy mennyit tud, akkor már azért elgondolkoztató.
Igazából nekem a legnagyobb problémám az a fránya vezeték, mert most is egy V400as laptop egérrel tolom és mindig változtatom az egér helyét (hol ide, hol oda teszem (azaz az asztal egyik sarkából a másikba, ahogy kényelmes fejemnek tetszik)).
Szal dilemmázok ide-oda...Te mit ajánlasz? Érdemes befektetnem egy G7be, vagy inkább a G9, és akkor küzködjek a vezetékkel?
UI: 16500ért tok G7et szerválni, 18000ért meg G9et!
-
di-courage
csendes tag
Egyetértek whYz-val/vel
Sztem nem olyan észrevehető a különbség a lézer és az optikai között (sztem), de az állítólagos logitech megbolondulás az benne van azért a levegőben (bár sztem ezeknél az egereknél már nem valószinű)
Én azt mondom, kinek mi a kényelmes, és milyen igényei vannak etéren, úgy válasszon egeret magának.
Nekem ami ideál, az egy G7-G9 turmix
cordless és 8 gombos
jah és legalább 2000 dpi...
-
di-courage
csendes tag
Hy all!
Vki tudna nekem segíteni olyanban, hogy megmérné hogy milyen hosszu és milyen széles a G9es egérke?
Valamint milyen vezetéke van (ugy értem, hogy a G5ösnek ilyen érdekes vezetéke van) és milyen hosszú!Thx!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest