- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
válasz
di-courage #86 üzenetére
Kicsit off, de nézzétek el:
Hát igen... Én is a vezetéknélküliség miatt vettem anno G7-et... Jó a formája, a tudása se elhanyagolható /6,4MP; 2100dpi/... Az akksik: intenzív használattal napi cserélgetés, persze akksik kizárólag gyorstöltés módban... Nem nagy dolog, pár mp a csere, de ha épp játék közben kell végrehajtani, akkor kicsit idegesítő...
Sokan nem tartják igazi gamer egérnek... /a cordless mivolta miatt/
Nekem az égvilágon semmi más bajom nem volt vele eddig az időpontig...Amit viszont furcsálok: Logitech levette a termékpalettájáról és nem is lett igazán alternatívája... Szal valószinűleg rájöttek valamire, ami miatt nem kreáltak cordless gamer utódot... Ezért is ajánlották fel cserére MX Revo-t, és a G9-et...
G9 mellett azért döntöttem, mert:
1., nem volt G7;
2., MX Revo-nak nem tetszik a nagy mérete, ill anyaga /kényelmesnek lehet hogy kényelmes, de izzadt tenyérrel szerintem igencsak csúszkál a kézben/;
3., G9: 3200dpi; nagyon jó anyagválasztás;
4., az alakja: képekről kissé furának látszik, de meg kell lesni! Más lesz a vélemény azonnal...Hát ha G9-et veszel, azzal fogsz küszködni amivel Én is: CIPŐFŰZŐ...
/már azon filózok, hogy veszek egy X sorozatú A4Tech egerentyűt, és haverral átrakatom a vezetékét a G9-re/Ajánlani mindkettőt tudom: nagyon meg voltam elégedve a G7-el, annak ellenére is hogy behalt 2 év után...
A G9-et még a cipőfűző ellenére is, mert jobb a fogása mint a G7-nek, ill. a tudása is nagyobb...Szal ha cordlessre vágysz nyugodtan vegyél G7-et, ha új dizájnra és technikára akkor G9... ;)
-
kuk@c
tag
válasz
di-courage #84 üzenetére
Szivesen...
Magasság:
érdes: 36mm
sima: 40mm /kicsit púposabb/Én az érdessel használom... Kegyetlen jól fekszik a kézben, szinte tapad a tenyérhez...
Csak az a fránya cipőfűző... Azzal még barátkoznom kell...G7:
2 éves volt, egyszer gépezés közben megállt... Szokás szerint kezdtem nézegetni hogy mi lehet, kihúztam az akksitöltőjéből az adóját, és hát ekkor meglepődtem: igen forró volt...
Az egérnek valszeg kutya baja, az adó nyekkent meg...
Egyébként minden elismerésem a Logitechnek a garanciális ügyintézés menete miatt: a bolti garancia már lejárt, felhívtam a mo.-i képviseletet, ahol bekérték a szokásos számokat+számla másolatot... Kérték hogy adjam fel Németországba a cuccos adó részét, és megígérték hogy megérkezésekor azonnal küldik a cserét, ezesetben G9-et... A telefonálgatás+postára adás múlthét pénteken volt... Akkor lepődtem meg, amikor tegnapelőtt csütörtökön a UPS futárával megérkezett a G9... Németországból... -
kuk@c
tag
válasz
di-courage #81 üzenetére
G7-em elhalálozása miatt a Logitech gariban cserét ajánlott.
MX Revolution és G9 között lehetett választani, több teszt végignyálazása után a G9 mellett voksoltam. /remélem nem bántam meg, 2 napja nyúzom még csak/
G7 után szokni kell... Legalábbis azt hogy vezetékes... Egyébként egy nagyon precíz és pontos egér, szinte beleolvad az ember kezébe...
A vezetéke lehetne vékonyabb, elég vaskos és nem tűnik igazán hajlékonynak... Akár egy kemény merev cipőfűző...
Ebben a kategóriában már elvárná az ember hogy olyan vezetéket alkalmazzanak, ami szinte észrevehetetlenül lóg a egérből ki...
Ezt most nem azért mondom mert idáig wireless egerem volt, hanem mert öcskös X718-as A4tech-én fényévekkel jobb kábel van...
A vezeték elég hosszú, kb. 2m lehet...Lemértem az egeret:
érdes műanyaggal: hosszra: 110mm, szélességre 72mm,
simával: hosszra: 105mm, szélességre: 77mm
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged