Keresés

Aktív témák

• rauschie

senior tag

válasz Remington #10 üzenetére

gomb koszolódik, de csak olyan szinten, h ujjammal letörlöm néha.
    bruttó 7200ért jutottam hozzá.

• rauschie

senior tag

válasz Remington #6 üzenetére

helló.
    fogását nekem szoknom kellett, ha megnézed a fotókat akkor láthatod, hogy a gombok nem fedik teljes szélességében az egeret, én eleinte sokszor arra a kis elválasztórészre nyomtam.
    most, h megszoktam nagyon kényelmes, hosszutávon is, a legjobb amit próbáltam az mx5..asok és a g5,7 urán, mert nekem annyira nem jön be a szimmetrikus forma.
    az optika.
    mx510től lett kölcsönözve, nekem bejütt nagyon.
    nem vagyok semmiben túl hc, de nekem nem csinált semmi galibát, halálpontos volt.
    én nem éreztem ez és a g5 közt semmit optikában, de én 'optikai paraszt vagyok', ez az első optikai egerem, bár már próbáltam copperheadet, mx518at, g5öt is.

számomra a legnagyobb probléma az volt, hogy a kábel eleinte ilyan merev, mint egy vasuti sin, de mostmár kicsit megdolgoztam és a hangszóró rápakolása után ez a kellemetlenség is megyszünni látszik.
    probléma volt még (nekem) a gombok fényes boritása, állandóan kapargatnom kell, mert az ujjamtól összedzsuvásodik, szinte bünnek éreztem eleinte hozzányulni.
    összesseégben 4/5ös értékelést adnék neki, ár/értéket is belekalkulálva, feltéve h nem 9ezerért vesszük, ahogy egyes helyeken láttam.

Aktív témák