- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
krbC
tag
2011 ben lehetséges még G1 et vásárolni ?
-
GAlli
tag
Boldog G1 tulajdonos lettem !
-
GAlli
tag
Szeretnék valahogy G1 hez jutni , új is használt is érdekelne, bármien tipp jól jönne hol lehet még kapni. Előre is kösz a segítséget.
-
Dealer
tag
Azthiszem tönkrement a G3-mam.... nem működik az dpi választó gombom
A kérdésem az lenne hogy dpi választó gomb nélkül hogy lehet DPI-t cserélni? -
tzimash
őstag
hi all!
én is beszálltam egy g3-mal. razer ch-t váltotta, 10 napig volt razerem, az istennek nem birtam megszokni, azelőtt majd 3 évig mx300-am volt, azt nagyon megszoktam, lehet ezért nem állt kézre a razer, ez a g3 meg nagyon hasonlít külsőre, fogásra az mx300-hoz, 1 óra használat után jobban bánok vele, mint a ch-del
setpoint-ot érdemes feltenni hozzá? láttam volt aki irta, hogy driver nélkül is nagyon állat. -
Hmmz
aktív tag
Nekem most G3-van már fél éve, az elején szokni kellett hogy ne nyomogassam véletlen az oldalán a gombokat, meg müanyag egérpad volt hozzá, úgy nagyon csúszott. De megszoktam és lecseréltem filc padra, most tökéletes, nekem nem ugrik az optika nagy rántásoknál sem, pedig aktivan (pro szinten?)FPS-ezek online..
Teljesen meg vagyok vele elégedve, de ha neked Razer volt elötte és megszoktad szerintem NE cseréld másra, ha 2 évig jó volt..
Razerre azt mondják hogy bazi nehéz megszokni, de nincs nála jobb haver ha régóta vagytok együtt..én ugyanazt vennék újraBár nem sose értette mire jó ez az 2000 DPI én nemigen látok különbséget...
-
Spirit
őstag
Na sziasztok,így karácsony előtt egy nappal. Mindenkinek kellemes ünnepeket!
Alig egy órája minden látható ok nélkül megállt az egérmutatóm, majd belepillantva a lézerbe láttam,hogy sokkal halványabb,mint szokottt, rá pár percre rá az is megszűnt. Elhalálozot a 2 éves Razer Copperhead-em
Már most egér vásárlásán töröm a fejem. A razer-el abszolút meg voltam elégedve, de a tartósságát tekintve nevetséges.Kopnak a gombjai, a háta, merevedik a kábele, tönkrement a dióda. Apámnak Diamondback-je van, az is halálközeli állapotban van(ki-be kapcsolgat). Tehát Razer kilőve. Microsoftot elvből nem veszek, marad hát a Logitech,mert gamer egér kell. Régebben volt Mx700-asom, a kedvesemnek mx510-ese, amik tartósak, pontosak, de nem jön be a formájuk, nekem túl magasak..tehát a G5-ös is kiesett. Mit gondoltok a G3-ról? Kinézetre túlságosan puritán, már-már filléres egér érzetét kelti, de technikailag milyen szerintetek? Akinek van összehasonlítási alapja, írhatna pár sort az eszmefuttatásomról
-
_Atesz
addikt
Szia!
Olyan problémám lenne a meglévő G3 egeremmel, hogy a windows indulása után nem mozog a kurzor, viszont miután kihúzom és újra visszadugom az USB csatiját, felismeri a windows és műxik. Eléggé idegesítő ki-be húzogatni, nem tudod/tudjátok, hogy mi lehet az oka ennek?
-
Seizm0
csendes tag
Mire jó a report rate? Nem tapasztalok különbséget akármennyire állítom.
-
Hmmz
aktív tag
Van egy G3-as eladó ha kell valakinek. Irjatok privit. Szinte új
-
DroneZ^
őstag
hááát, én sosem raktam drivereket, nekem ez a feeling 1.1a val jött elő, olyannyira h egy kis sötétebb foltot látok ami kis kör alaku arra rántok, fel se fogom h mi volt csak 1-2 golyos fejeseket adok vele, hihetetlen, fel se fogom de ott volt 1 fragem, nagyon könnyü mogatni tenyér alatt az egeret, de olykor kontra is lehet, mert mikor kicsiket kell mozgatni, remeg a kezem...
[Szerkesztve] -
ZolDog
tag
Hello mindenki!
A napokban cseréltem újra a majd' két éves vindózomat...és hát Logitech drivert még nem látott a gépem, de mivel anélkül is kipróbáltam a G3-at, úgy gondolom, hogy nem is fog! A vindóz felismerte, és még a mouserate-t sem kellett elővenni.
Olyan szinten brutális ez az egér a logitech drivere nélkül, hogy azt nem is akartam elhinni elsőre. Ellenfél feltűnik, húzom az egeret, lövök, ellenfél fekszik. Pont oda lő, ahova az agyammal célba akarom juttatni a golyót! De olyasmi érzés volt, mint mikor a turbós kocsiban nyom az ember egy padlógázt. Fülig ér tőle a szája.
Fantörpikus!
Hogy eddig erre miért nem jöttem rá? -
nahat
tag
-
DroneZ^
őstag
g1-et vennék sürgősen akinek van, azonnal irjon! köszönöm!!!!
-
nahat
tag
Tyűha, nem is lehet kapni. Ha tudtok boltot szívesen veszem. Árlistában szerepel, de nincs belőle sehol.
-
nahat
tag
Mit jelent, illetve miben nyilvánul meg, hogy ennek az egérnek 12 bit sávszélesség van feltüntetve az adatlapján, mx518 meg asszem g5-nek meg 15 bit. A többi adattal még csak-csak kezdek valamit, de ezt nem tudom értelmezni.
Köszönöm szépen -
rauschie
senior tag
de laaama vagyokk....most esett csak le hogy a s&s szójáték
-
lajo
senior tag
Konkrétan itt [link] a legalsóról van szó.
-
lajo
senior tag
Megvan! Tegnap rendeltem, ma egykor megjött. Benne van a steelpad sands ilyen tappancsok az egér aljára . Pfú mekkora király!
-
lajo
senior tag
-
lajo
senior tag
Felhívtam a boltot, azt mondták 2 darab van. Neten gyorsan megrendeltem.
Nézd csak meg itt ( [link] ) a termék rövid leírásánál az alsó részt.
''8 gombos, + görgetőkerekes egér
Logitech MX optikai motor
Optikai követőrendszer
USB szabványú csatlakozó
Logitech MouseWare CD-ROM-on
Képfeldolgozás: 5, 8 megapixel/ másodperc
Felbontás: 800 DPI
Gyorsulás: 15G
Sebesség: 1 méter/másodperc
Ajándék steelpad S&S'' -
ZolDog
tag
Hali!
Húú, jó rég válaszoltál már. Sorry, hogy nem néztem be mostanság.
Szóval mindent kipróbáltam már: Logitech SetPoint/OS implementation-t, kicsi-közepes-nagy érzékenységet, game detection en/disabled, keep mouse speed/acceleration ON/OFF. És, néha működik, akkor olyan legyőzhetetlen érzésem van. Mert szinte mindig találok, mintha HW-es aim lenne az egérben, néha még én is meglepődök, hogy milyen jó húzottakat lehet vele lőni, máskor viszont húzom az egeret, de megy, ha meg jobban meghúzom, akkor elugrik :S
A bill. beállítása a NUMPAD+környékére korlátozódik, úgyhogy a kevés gombbal játszható játékokat preferálom. hehe Viszont a mozgás így sokkal jobb, mert pont egymás alatt vannak a billentyűk, és nem elcsúsztatva a felső/alsó sorhoz képest, mint a WASD-nél. -
rauschie
senior tag
sztem 6500ért simán g1.
akkor mx510 ha jobban bejön az ergonómiájuk, belülről ugyanaz mind2.
cordless egereket ennyiért nem ajánlanék, illetve nemtom mit adnak ennyiért vezeték nélkül, de sztem ennek g1lesz a vége
a legjobb cordless egerek nem hagynak ki de a logi g7 az nem 7ezer ft.
fogdoss meg egy mx510et meg egy g1et aztán amerre a szived húz. -
lajo
senior tag
Helló! Szarrá van az egerem, valami frankót szeretnék helyette. Az mx510 tetszett, mm-ba utolsó darab steelpaddal ki volt rakva 10ezerért de már szerintem nincs meg mert pár hete volt. A kínálatot nézve (meg az árakat ) még a g1 tetszik. Csak jót lehet olvasni róla. 6500ft ért szerintetek van jobb logitech? Az adatai az árához képest nekem túl jónak tűnnek.
Ja, meg még azt akartam h hogy lehet az h egykét logi cordless egérnek a dpi-ben jobb? Vagy azok szarabbak is mert kihagynak?
köszi (hétfő estig jó lenne a válasz) -
rauschie
senior tag
de vmit nemértek
ha valaki balkézzel fogja az egeret a billentyüzeten hogy navigál? -
rauschie
senior tag
setpoint driverben veged le a senset, vagy wondows alatt a vezérlőpulton , vagy belehet neki állitani elvileg 5 dpi értéket....rakj be neki vmi alacsonyat alulra....konkrétan miket próbáltál?
pad van alatta? a lézer állitólag a szövetet jobban bírja, bár személyes tapasztalatom nincs sajna. -
ZolDog
tag
Sziasztok!
Látom több embernek is volt A4tech golyósa. Nekem is az volt. Én igazából csak MOHAA+nagyon kicsi COD-ot játszottam. (BALKEZES VAGYOK)
A golyós egér után vettem egy MX310-est, amit kikészítettem, és így a jobb klikk, ami nálam a tűzgomb, picit elkopott. Ergo izombó kell nyomni, hogy menjen, ami nem annyira jó, ha adott pillanatban azon múlik egy kört/frag, stb.
Aztán vettem egy raptor gamin-et, ami könnyű, és gyors, és pontos, és vadállat jó, csak jobbkezes ergonómiával bír...továbbá annyira hozzászoktam az A4tech illetve az MX310 után a Totálkommander és böngésző használatakor a visszalépés gombhoz (amit az egéren a bal oldali kicsi gombra állítottam be, hogy a gaming egérrel nem boldogultam a normál közegben).
Azt odaadtam öcsémnek, neki elég a wordhöz, meg a böngészéshez...
Aztán lett egy újabb MX310-esem, na azzal ismét nagyon durva headeket lehetett osztani az egylövetű Mauserrel.Vissza is tért az életkedvem.
De anyámnak is összeraktam egy gépet, és pont akkor láttam a G1-et...na viszonylag jó árban volt, viszonylag jó tulajdonságokkal, meg is vettem...de kiderült, hogy nincs rajta plusz két gomb. Ez már zavart.
Visszavittem a bótba, kicserélték (bontatlan csomagolás) másra, mert nem volt G3-asuk. Ekkorra ugyanis már utánajártam, hogy a G3 az én egerem. Sok gombja van, kétkezes is, jó tulajdonságok, szép, és 13000-ért még annyira nem nagyon durva. Na jó, két hétig csak zsírosdeszkán, meg poshadt vízen élek, de kit izgat...
Szóval elhoztam, felraktam, kipróbáltam, azóta waroztam is vele jó párszor, de nem győzött meg. A menet közbeni felbontás állítás nem rossz, ha gyorsan akarok sniperről automata fegyverre váltani. A visszaléptetés/előreléptetés gombja a böngészőben, totálkommanderben szuperül működik, alig kell hozzáérni, és megy. (MX310-esé kicsit bonyásabb volt). Görgő jók, gombok faszák. Formája nem rossz, nem túl pici az egér. Ez fontos, hogy jól rá tudjak markolni, és teljes tenyérrel érezzem.
Viszont a pontossággal gondjaim vannak...Mauserrel a legélvezetesebb/rizikósabb játszani MOHAA-ban, és ezért pont azt szeretem. Ha felsőtestet/felette talál, akkor közelre, és távolra is elég egy lövés. Nincs szkópja, mint a snipernek, de az nem is kell. Viszont amilyen szitukban az MX310-zel gond nélkül lőttem a távoli pixeleket, vagy a húzottat közelre, azt a G3-mal nem tudom megcsinálni. Egyszerűen egy mikronnyi moccantásra az asztalon, a célkereszt 3-szor annyit mozdul el, mint az MX310. Bármilyen beállítás mellet. Ezt nem tudom, hogyan lehet kiküszöbölni. Ha van valakinek tanácsa, hogy mit lehetne csinálni, akkor pls help mí.
Legújabb driver van fent. 500Hz-en fut az egér. Smooth mouse be van kapcsolva.
Na én leírtam a véleményt, és UP-oltam egyet...
Uff -
hagen
csendes tag
Gondoltam, hogy nem lesz érthető. Szóval nekem eddig olyan egerem volt csak, aminél, ha görgeted a görgőt, akkor katt-katt-katt... kattog. Mondjuk minden kattanással 3 sort lejjebb megy az Excelben (bár asszem ez állítható). De nézegettem egereket, és volt olyan, aminél a görgő egyáltalán nem kattogott, csak forgott simán.
A kérdés az, hogy a G1 görgője milyen? Kattog, vagy nem kattog? -
hagen
csendes tag
Lehet hogy fura kérdés, de a G1 görgője kattogós vagy simán pörgős? Ugyanis gondolkozom egy ilyen egeren, és ahol láttam, ott nem lehet kipróbálni. És a kattogóst jobban szeretem.
Help. -
rauschie
senior tag
[link]hardverker webshop, itt csak 11500+fa, az előzőnél 11900 haha
-
rauschie
senior tag
egyszerüen megszorultam egy kicsit anyagilag.
dpi váltás 1-2 spec esetet leszámitva tök felesleges tényleg.
én g1nél pl akkor állitottam csak át a dpit amiko photoshopba egy nagyon bonyolult szart akartam körbevágni, akkor kicsit lassitottam rajta.
cs...nemtom én sokáig 1.6oztam de igazából nem tanultam meg soha normálisan jáccani.
ott összevissza rángatni kell bele a lövésba valami nagyon összetett féllogikus rendszer alapján úgy hogy heccsat legyen a vége, legalábbis az hótbiztos h nem elég simán fejre tartani, sourceba pl van h a csávó mögé kell lőni stb...
ahhoz h ezeket megtanuljam má nemvolt elég kedvem.
mindenesetre az tuti h mire dpi-t váltanál lelőnek...
amúgy ez a lendkerekes görgő az mx revolutionban elgondolkodtató, legalábbis a dpiváltásnál több értelme van, teccene is az az egér csak 1el több görgője van a kelleténél, meg sztem 2 kiló.
egyébként kegyetlen jól néz ki sztem.
mod: g3ra mennyi a sarc %ba? most 11+fa asszem.
[Szerkesztve] -
nahat
tag
Abszolút érthető voltál, de attól még butaságnak tűnik számomra. Mondjuk alapvetően a dpi váltás felelsleges feature szerintem. mx518-am van és kimerevítettem 1600-on. Azt sem látom be, hogy fps játékokban (egyedül CS-zni szoktam) lasabb sens kéne a távcsöves puskákhoz. Nem ebben látom a jövőt. Szerintem a lényeg, hogy pici, jó fogású egereket adjanak ki, bombabisztos optikával. Már akartam kérdezni, miért váltál meg a G1-től? Én sokáig gondolkodtam, hogy az 518-amat arra cserélem.
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
mmint csak 1 dpi váltó gomb van a g3on, de a g5ön asszem 5 értéket lehet megadni, de alapból is 3 van.
szal g5nél valahogy igy néz ki 800<>1600<>2000
g3nál meg vhogy 800>1600>2000>800...
és ugye még belehet tenni 2 értéket.
monnyuk ez egy mx518é, ugyanez van g5nél és g3nál is csak ott 2000 a felső érték.
remélem érthető voltam. -
Tibiajax
nagyúr
a pixel-ár elírás volt.most beszéltem a kislánnyal a pénztár mögül
''.csak októberben lesz.Az az ár pedig nem jó..kollégám elírta....'' hope end.
[Szerkesztve] -
-
RVN
tag
pixelben nincs g3, 2 hónap múlva lesz. azis érdekes, hogy máshol 10 fölött van az ára
-
Zozoo01
tag
Kicsit utánanéztem a dolognak, és nem elírás. Remélem...
Elvileg úton van a rágcsáló valós 5900Ft+ÁFA értékben.
reklámot nem csinálunk ugyan, de ez közérdek szerintem, úgyhogy itt a link:
[link] -
rauschie
senior tag
je, meg az enyém hóttuti h átlesz festve....
-
rauschie
senior tag
6+fa sztem kizárt.
4800ért láttam helyen g1et anno de elírás volt.
ha mégse elírás lécci oszt már mg velünk a hely mibenlétét
egyébként: az egér g5 optikájával rendelkezik, ami ugye az egyik ha nem a legjobb a piacon, csak ugye kényes a padra.
az ergonómiája meg vagy bejön, vagy nem, én pl a g1emet jobban bírtam mint a havre g5jét ien téren.
jelenleg csak az árs miatt nem rohanok a boltba, ahol láttam ott drágább mint a g5, de ha normalizálódik az ára tényleg csak melegen tudom ajánlani. -
Zozoo01
tag
Eddig csak jót olvastam G3-ról, és épp ilyet szeretnék venni. Hol találtál ilyen olcsón G3-at?
-
jack982
senior tag
Sziasztok!
Sikerült eladnom mx1000-t. Most van helyette egy 400 dpi-s csoda, de eléggé gyengusnak érzem. Szóval kéne egy jó kis egerentyű.
Egy Logitech G3-ra gondoltam, de eléggé új egér, most vezették be piacra.
Egy helyen láttam 5900 + afa ért, többi helyen brtto 13 körül mozog. Elég érdekes.
De szerintem 7ezer bruttot simán megér egy ilyen egér.
Szerintetek? Mivel új ezért biztos vannak még gyerekbetegségei. vagy nem? -
rauschie
senior tag
fel?
-
rauschie
senior tag
pixmania.hun 15 ezer párszázér vihető de sztem megy ez még lejjebb is(merthogy ennyiért g5 is akad)
-
rauschie
senior tag
teszt![link]
-
rauschie
senior tag
up
-
rauschie
senior tag
up
-
fabika
tag
hello
Én is egy g1-t néztem ki magamnak, de az érdekelne, hogy milyen egérpadon mükszik jól és melyiken rosszul?
[Szerkesztve] -
Tottu
senior tag
Tegnap meg is rendeltem egy G1-t
Hétfőn postázzák... Reménykedem hogy Szerdán már ki is próbálhatom
Eddig egy A4Tech egeret használtam (golyós), de a görgő kezdi magát megadni. Remélem azé a G1 jobb lesz 1 kicsivel -
FR33
aktív tag
Sok egér volt már kezeim között ...
Időrendi sorrendben :
ms 1.1 , mx 310 , ms 4.0 , ms 3.0 , mx 510 / 518 , razer , G1 ...
A g1 kitünö egér , könnyü, kicsi , kényelmes ...Szvsz jobb mint mx300 és mx 310 sokkal , a G3 -at pedig már nagyon várom. Ez az egér azoknak is jó akik hozzávannak szokva a kétkezes egérhez , legjobban mx300hoz hasonlit .
És hát pontos célzáshoz nem is kell más : könnyü legyen, kényelmes , nem pedig 3443 gombos vasdarab.
[Szerkesztve] -
Tottu
senior tag
cUP!
-
Tottu
senior tag
Most tervezek egy egeret venni, de nem tudok dönteni. Az első kinézett egerem egy MX310-es volt de annak a minimum ára 5500FT lenne amit betudok szerezni. (Nekem kell hozzá a pk, mert sajna nem BP.-i vagyok, és így már 6500FT-t lenne ami 1 kicsit sok már). Tegnap egy másik topikban ajánlották a G1-t (4800FT) ill. a G3-t.
Melyiket érdemes megvenni?A G3-nak kb mennyi lesz az ára? -
rauschie
senior tag
felfelé
-
rauschie
senior tag
válasz
kamikaze boci #30 üzenetére
köszönjük a tartalmas hozzászülást!
krait vanmár magyarba? -
kamikaze boci
őstag
Van azért:
[link]
G1: a jó öreg MX510-ből ismert s2020-as, ami jó kis chip volt a maga idejében, de nem lehet egy lapon említeni a 3070-essel. Jobb, mint egy IME4.0, egy A4 Tech SWOP80, de rosszabb (leaglábbis a szenzor szerint !), mint a Krait, az X-es A4 Tech-ek egy része stb. Mivel az S2020-as csak a Logié volt, egy optikai egér vagy a 3070-nel készült és akkor bizony ráírják a ''gamer'' szót, vagy nem, és akkor valamelyik gagyi távolkeleti szenzor hajtja (OM0) esetleg régi agilent, pl. a 2051-es. Amit ebből a nyakatekert mondatból ki akarok hozni: ha egy egér dobozán azt látod, hogy gamer egér, akkor jobb a G1-nél, ha nem akkor rosszabb (kivéve a gyevi bírót, és ismét mondom: szenzor szempontjából!).
Az MX518/ G3-mat meg ismerjük, klafa (nem láttam még hivatalosan G3-nak nevezni, de ez meg lehet hogy azért van, mert néha egeres oldalak helyett a szánit nézem, attól meg nem leszek okosabb).
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
naaa több aktivitást!
javaslatokat kérnék 1 normálisabb cimre!
ez vhogy nem jött össze... -
rauschie
senior tag
up
-
Kokkantas
senior tag
Az MX510-nek is a fényes brítása összeszedi a kezemről a koszt és takarítani kell, mert ha nem teszem akkor lehet látni hogy holvannak az ujjaim.
Nekem néha ''töri'' a kezemet az 510. Nemtom miért de néha negyon kényelmetlen. -
Remington
őstag
Amit írsz az elég biztató így lehet benevezek egyre. Én se vagyok túl hc, most is egy 400 dpi-s Samsunggal nyomulok de jó lenne már upgradelni.
Lenne még egy kérdésem: a gombjai ugye nem koszolódnak? Mert a mostaninak kicsit érdes a felülete és ha kicsit is koszos a kezem azonnal meglátszik rajta és nincs kedvem folyton takarítgatni.Amúgy mennyiért vetted?
-
kovsol
titán
G3 (518)
ilyet írtál az első hozzászólásban erről még nem hallottam -
rauschie
senior tag
helló.
fogását nekem szoknom kellett, ha megnézed a fotókat akkor láthatod, hogy a gombok nem fedik teljes szélességében az egeret, én eleinte sokszor arra a kis elválasztórészre nyomtam.
most, h megszoktam nagyon kényelmes, hosszutávon is, a legjobb amit próbáltam az mx5..asok és a g5,7 urán, mert nekem annyira nem jön be a szimmetrikus forma.
az optika.
mx510től lett kölcsönözve, nekem bejütt nagyon.
nem vagyok semmiben túl hc, de nekem nem csinált semmi galibát, halálpontos volt.
én nem éreztem ez és a g5 közt semmit optikában, de én 'optikai paraszt vagyok', ez az első optikai egerem, bár már próbáltam copperheadet, mx518at, g5öt is.
számomra a legnagyobb probléma az volt, hogy a kábel eleinte ilyan merev, mint egy vasuti sin, de mostmár kicsit megdolgoztam és a hangszóró rápakolása után ez a kellemetlenség is megyszünni látszik.
probléma volt még (nekem) a gombok fényes boritása, állandóan kapargatnom kell, mert az ujjamtól összedzsuvásodik, szinte bünnek éreztem eleinte hozzányulni.
összesseégben 4/5ös értékelést adnék neki, ár/értéket is belekalkulálva, feltéve h nem 9ezerért vesszük, ahogy egyes helyeken láttam. -
trassher
addikt
UP! a jó kis topiknak!
-
rauschie
senior tag
Hello mindenki!
Mivel eme két okos kis rágcsálónak még nem volt topikja kaptam az alkalmon és csináltam nekik.
tulajdonságaik:
G1:
4 gomb, 800dpis ledes optika, melyet az mx510ből külcsönöztek, max 15G gyorsulás, 12bit, alapból 125hzes usb frissitési frekvencia ami 250 hzen stabilan müködik, de 500on is elindul, 5,8 megapixel/sec képfeldolgozás, 80 gramm
teszt: [link]
G3:
6 gomb, 800-1600-2000dpis változtatható felbontású lézeres optika, max 20G gyorsulás, 16bit, 500hz frissitési frekvencia, 6,4 megapixel/sec képfeldolgozás.
teszt: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest