Aktív témák
-
_Atesz
addikt
Szia!
Olyan problémám lenne a meglévő G3 egeremmel, hogy a windows indulása után nem mozog a kurzor, viszont miután kihúzom és újra visszadugom az USB csatiját, felismeri a windows és műxik. Eléggé idegesítő ki-be húzogatni, nem tudod/tudjátok, hogy mi lehet az oka ennek?
-
lajo
senior tag
-
lajo
senior tag
Felhívtam a boltot, azt mondták 2 darab van. Neten gyorsan megrendeltem.
Nézd csak meg itt ( [link] ) a termék rövid leírásánál az alsó részt.
''8 gombos, + görgetőkerekes egér
Logitech MX optikai motor
Optikai követőrendszer
USB szabványú csatlakozó
Logitech MouseWare CD-ROM-on
Képfeldolgozás: 5, 8 megapixel/ másodperc
Felbontás: 800 DPI
Gyorsulás: 15G
Sebesség: 1 méter/másodperc
Ajándék steelpad S&S'' -
ZolDog
tag
Hali!
Húú, jó rég válaszoltál már. Sorry, hogy nem néztem be mostanság.
Szóval mindent kipróbáltam már: Logitech SetPoint/OS implementation-t, kicsi-közepes-nagy érzékenységet, game detection en/disabled, keep mouse speed/acceleration ON/OFF. És, néha működik, akkor olyan legyőzhetetlen érzésem van. Mert szinte mindig találok, mintha HW-es aim lenne az egérben, néha még én is meglepődök, hogy milyen jó húzottakat lehet vele lőni, máskor viszont húzom az egeret, de megy, ha meg jobban meghúzom, akkor elugrik :S
A bill. beállítása a NUMPAD+környékére korlátozódik, úgyhogy a kevés gombbal játszható játékokat preferálom. hehe Viszont a mozgás így sokkal jobb, mert pont egymás alatt vannak a billentyűk, és nem elcsúsztatva a felső/alsó sorhoz képest, mint a WASD-nél. -
hagen
csendes tag
Gondoltam, hogy nem lesz érthető. Szóval nekem eddig olyan egerem volt csak, aminél, ha görgeted a görgőt, akkor katt-katt-katt... kattog. Mondjuk minden kattanással 3 sort lejjebb megy az Excelben (bár asszem ez állítható). De nézegettem egereket, és volt olyan, aminél a görgő egyáltalán nem kattogott, csak forgott simán.
A kérdés az, hogy a G1 görgője milyen? Kattog, vagy nem kattog? -
nahat
tag
Abszolút érthető voltál, de attól még butaságnak tűnik számomra. Mondjuk alapvetően a dpi váltás felelsleges feature szerintem. mx518-am van és kimerevítettem 1600-on. Azt sem látom be, hogy fps játékokban (egyedül CS-zni szoktam) lasabb sens kéne a távcsöves puskákhoz. Nem ebben látom a jövőt. Szerintem a lényeg, hogy pici, jó fogású egereket adjanak ki, bombabisztos optikával. Már akartam kérdezni, miért váltál meg a G1-től? Én sokáig gondolkodtam, hogy az 518-amat arra cserélem.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Van azért:
[link]
G1: a jó öreg MX510-ből ismert s2020-as, ami jó kis chip volt a maga idejében, de nem lehet egy lapon említeni a 3070-essel. Jobb, mint egy IME4.0, egy A4 Tech SWOP80, de rosszabb (leaglábbis a szenzor szerint !), mint a Krait, az X-es A4 Tech-ek egy része stb. Mivel az S2020-as csak a Logié volt, egy optikai egér vagy a 3070-nel készült és akkor bizony ráírják a ''gamer'' szót, vagy nem, és akkor valamelyik gagyi távolkeleti szenzor hajtja (OM0) esetleg régi agilent, pl. a 2051-es. Amit ebből a nyakatekert mondatból ki akarok hozni: ha egy egér dobozán azt látod, hogy gamer egér, akkor jobb a G1-nél, ha nem akkor rosszabb (kivéve a gyevi bírót, és ismét mondom: szenzor szempontjából!).
Az MX518/ G3-mat meg ismerjük, klafa (nem láttam még hivatalosan G3-nak nevezni, de ez meg lehet hogy azért van, mert néha egeres oldalak helyett a szánit nézem, attól meg nem leszek okosabb).
[Szerkesztve] -
Remington
őstag
Amit írsz az elég biztató így lehet benevezek egyre. Én se vagyok túl hc, most is egy 400 dpi-s Samsunggal nyomulok de jó lenne már upgradelni.
Lenne még egy kérdésem: a gombjai ugye nem koszolódnak? Mert a mostaninak kicsit érdes a felülete és ha kicsit is koszos a kezem azonnal meglátszik rajta és nincs kedvem folyton takarítgatni.Amúgy mennyiért vetted?
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest