- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
Ragnar_ #4175 üzenetére
Egy érdekes, kicsit hétköznapi megközelítésű, de attól még egész precíz teszt különféle szűrőkről: [link] Konklúzió: a hiperszuper szűrők ellenállása kb. ugyanannyi, ellenben jóval kevésbé szűrnek. Persze ez csak egy teszt, jó lenne másokat is látni (sőt, én a metodikába is bele tudnék kötni egy picit, bár összességében korrekt).
Én is gondolkoztam direktszűrőn, de 1-2% észrevehetetlen pluszteljesítményért nem vagyok hajlandó kocákratenni az autóm motorját. -
ByB
addikt
válasz
Ragnar_ #4175 üzenetére
A full kipufogó tuninggal csak annyi probléma van, hogy egy adott motorhoz, adott be és kimenő levegő mennyiségre van szükség. És ha ezt az amúgy elég érzékeny rendszert megbolygatod és a folytás nem lesz tetsző a motor számára, akkor adódhatnak gondok. Nagy valószínűséggel egy korrekt minőségű sport kipufogórendszer nem fog problémát okozni, de először lehet érdemes csak egy hátsó dobbal kezdeni!
-
trassher
addikt
válasz
Ragnar_ #3569 üzenetére
Hát én még nem hallottam róla hogy bántaná a motort de a megnövekedett teljesítmény mindenképp jobban megviseli a motort. Amúhy ha veszel egyet semmi gondja nem lesz mert utcai kocsikhoz gyártják és a tervezők is gondolnak az ilyesmire. Sztem nyugodtan berakhatod, csak te jársz jobban.
-
szatocs
őstag
válasz
Ragnar_ #3527 üzenetére
Nekem sincs, de mikor uncsim akart, utánanéztem. Többen írtak rosszat, mint jót, és olyanokra panaszkodtak, hogy nem csinál semmit az erővel, nagyon koszosodik - kevesebb a motor élettartama is - és csak néhány esetben adott nagyobb szívóhangot. Meg kell oldani, hogy friss levegőt kapjon a rendszer. Szóval, én nem tennék az autómba, de másnak szíve joga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest