Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
máyköl
üzenetére
Pista ott cseszte el, hogy a rulettkerékben a kommenteket túl magára vette, arcoskodott a hozzászólókkal, az egész csak arról szólt, hogy mennyire tudja elverni a rengeteg lóvét, meg hogy ő mekkora istencsászár. nekem nem tetszett a stílusa, túl tökös akart lenni, vagyis azt akarta mutatni, a kritikát meg rosszul tűrte! a rulettkerék merci a leggyengébb volt mind közül, az audi a leghasználhatóbb cucc lesz, de Bandi ahogy előadja az átlagpolgárt, vagy tényleg ennyire nem ért hozzá, nem tudom, de vele lehet azonosulni leginkább, a stílusa tényleg riportreri!
-
diablo1984
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Bontott lökös?
-
diablo1984
veterán
Sziasztok! Valaki nem tud/nem látott valahol isuzu troopert bontani?98-01-ig tolt változathoz kellene az elejèhez cucc, mert az utolèrt traktor csúnyát tud pusztítani....
-
diablo1984
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
jó alfa? olyan van?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
diablo1984
veterán
normálisan így működik! lefagy a technika és tart egy kis szünetet, hogy a hűtőről lemenjen a dér és utána visszakapcsol és dolgozik tovább! mindez összesen pár mp, de így kell működnie! gondolom a kis motoron még érzik is erőben, mondhatni finoman ránt egyet ilyenkor a motor, de ez természetes!
-
diablo1984
veterán
válasz
tomiii.
üzenetére
nekem volt 96-os passat és 99es lagunám van most. a laguna kényelmesebb, a passat értéktartóbb, de jó már szinte nincs belőle. amúgy a passat kombi volt, jól pakolható, de külső-belső dizájnra fényévekkel elmaradt a renaulttól, annak a formája még mindig frissebbnek hat....
a passattól a laguna jobban fogyaszt pályás tempónál, a passat jobban gyorsult.... -
diablo1984
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
tárcsát kenni pasztával?

ha nyikorog zsírozzátok be, utána nem fog nyikorogni és kopni sem úgy fog.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
diablo1984
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
álló helyzetben 15,5V????az nagyon sok, asszem a generátor tölt tizennégy valamennyivel, de asszem kb 13,8 ha megáll az akkuban!érdemes lenne a generátorra is rámérni.
igen lemerült állapotban tovább kell tölteni, akkor nem árt töltőről, ha nem kocsikázol órákig!
-
diablo1984
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
igen, nem kell bele tölteni semmit sehová!jó töltőt napokig rajta hagyhatod, ha feltölt, akkor nem tölti túl. kicsit tud pezsegni az akku, de nem fortyogni!
-
diablo1984
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
ez gondozásmentes akku, ha meg akar halni akkor nem tudsz vele mit csinálni....
-
diablo1984
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
ezen sehogy, ha kiköpné a savat,akkor az oldalán lenne szuszogója és ott tudja....
-
diablo1984
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
jó, de a lada nem is veszi komolyan, azt, hogy amióta a nivát csinálják, már modernebb lett a világ, nem kell egy egész házat kitevő hely egy alapműveletes számológépnek.....
-
diablo1984
veterán
ha számít, nekem sem tetszik az űrkomp civic, a mostani wtcc-s más fogyaszthatóbb, de számomra még mindig extrém, ami a képen van, az kicsit jobb, de még így sem csúszik le fröccs nélkül! a mazda azért földre szálltabb dizájnú azzal nekem nincs bajom!
a mostani civic kombi változata is furcsa, de meg tudnám szokni(bár nem szép, de lehet szerelem nélkül is házasodni)

-
diablo1984
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
azok a pályák mentén elég elhagyatottak szoktak lenni, semmi kamera/kerítés/őrzés, én biztosra venném, ha valami autó ott dekkol pár éjszakát, azt megtalálják a szakértők!
(#41141) stickermajom: az lehet, lefagy a klíma, kompresszor lekapcsol, pár mp múlva újra bekapcsol. lehet a motor nem ránt, nálam pl ezt lehet érzékelni....
-
diablo1984
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
készre hajtogatják.....
-
diablo1984
veterán

dehogynem. itt keleten szerinted nem divat az autó? itt az a divat, hogy hitelre lakás, 0ft-ért suzuki, részletre ájfón 6, meg miegymás.... itt a takarón túl is van élet, ott(is) lehet nyújtózkodni....csak se az autóra nem telik, se szervízre, se gumira, semmire, de jól mutat a bank autója a ház előtt....
jah, hogy külföld? az más, úgy még talán kevés is....
-
diablo1984
veterán
válasz
Declare
üzenetére
már van euro6-os matrica is?
jó tudni, már kb 1 éve tervezem, hogy kellene a teherautóra venni matricát, de eddig semmi nem erőltette a dolgot, megállítani sem állítottak meg(kollégát mikor megállították, elkísérték a legközelebbi tüv-höz, hogy ott azonnal vegye meg). ez meg új verda, messziről látszik, hogy hegyilevegőt tol magából kifelé.... 
-
diablo1984
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
nem, németben a zöld unwelt az az euro4-től felfelét jelenti! ez euro3 az a sárga matricás, az euro 2 vagy alatta piros.....
ezt a magyar számozást szerintem ők nem úgy mérik, bár nem néztem mostanában a németből jött c vectrám német forgalmiját, de ha jól rémlik euro besorolás szerint van sorolva.... -
diablo1984
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
nyomás van itt is ott is!a kiegyenlítőnél előbb a levegőt nyomja ki, de utána jön a víz! és a levegő az mehet gőz is!
-
diablo1984
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
kiegyenlítő tartály, vagy a hűtő tetején lévő kupak is éppúgy a nyomás alatt lévő vízhez vezet, onnan is ki tudja nyomni a vizet, amivel leforrázza magát!
-
diablo1984
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
nekem is messze van attól az ártól, amennyit egy kocsiért kiadnék....
-
diablo1984
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
hát én is elolvastam az ide vonatkozó cikket és meglepődtem! de legalább annyira keveset eszik mint amennyit egy valamire való méretű merci motoros merci sosem fog(mondjuk a c osztályból)
-
diablo1984
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
nincs klíma?

kormányról ítélve nem egy leharcolt lom, saccra 250-300ezerre lőném a futását abból, még itt ott van rece, nálam 276 ezernél nézett így ki a passatban(bár abban valszeg 400ezer+ volt)
-
diablo1984
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
de nem tiszta benzinről volt szó, csak egy tartályos rossz helyre engedte a cuccost, de jellemzően nem üres tartályokra szoktak tölteni, mert üzemanyaghiány miatt nem szokott zárva lenni a kút, folyamatosan hordják a naftát, azért írom, hogy a koncentráció nem lehetett nagy, vagyis itt talán mégis, mert napvilágra került.... a kisebbek ki sem derülnek.....
-
diablo1984
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
ilyenkor azért nem üres tartályt tolnak tele, hanem még van benne, csak keveredik.... nem feltétlen okoz gondot, max lehet a nagynyomású szivattyút az elégtelen kenés miatt megfekteti dízelben, csak arra rájönni,hogy az épp attól lehet, mert 20-30%benzin(lehet még annyi sem) volt a dízelben nehéz, szagra nem érzik, színre nem látszik, állagra sem érződik, de a nagynyomásúnak elég, hogy besüljön.....
járt már így autós, a kis dci-k nagyon finnyásak az ilyenekre(is)
tresh: ja, a konszern cuccai is maguktól képesek ledobni a láncot, de francia dízeltől ritkán találni finnyásabbat. járt már így más kút is máskor is, csak azt nem verték nagy dobra. volt 1-2 nagynyomású halál és kész, a motor még túlélheti, max egyenetlenül jár ilyen koncentrációnál(nem full benzint tisztán tankolva, mert az nyekk)...
-
diablo1984
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a szerelő majd a helyén féktisztítóval lefújja és áttörli és annyi. azért van olajozva, hogy a dobozban ne rohadjon el!
-
diablo1984
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
eredet vizsga még a külföldi autókra nem kell?
-
diablo1984
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
corsát hozol végül?
-
diablo1984
veterán
fú, a gt86 szép autó, de ezzel szemben a gyári cuccal ha egy fekvőrendőrön átugratsz nem törnek el rajta a tákmányok. szép így is, ahogy összehozták, de mindenre toldaniuk kellett valamit(bezzeg a sárvédőn belülre még festékes sem kapott, jól is van az úgy.....). látszat autó, teljesen használhatatlan kiállítási darab.....
-
diablo1984
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
én a múltkor egy megan2 kombi hátsó ívére csodálkoztam rá, több helyen le volt pattogva a festék az élen, passz hogy miért, de ott jóféle horganyzott lemezt láttam, a rozsda sem fogta. a lagunám még nem ilyen, annak a hátsó ív alja és a küszöbvég találkozásánál csipás, ajtók, első sárvédő hibátlan, pedig 17 éves már a járgány és az osztrák hegyekből jött!
-
diablo1984
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
az első sárvédő az biztosan tákmány, azért ilyen, elvileg a rozsda is a szélről kezdi a sárvédőt rágni, mire 10cm-re elér a széléből már semmi sincs. ezt szerintem törték, kikalapálták+gitt+festés és 2-3 év eltelt és kivirágzott. sárvédő csere és jólvan. bár van azon még meló, ha valaki költene rá, olcsójánoséknál ezt a látható rozsdás részt 30 gurigáért megfújják eladás előtt, majd az új gazda meg örül neki 1-2 év múlva(vagy még annyi sem)....
-
diablo1984
veterán
nekem a dízel lagunában 72ah, ennyi volt a tdi passatban is, a c veki kombiban ami 1,9 cdti volt egy 100ah-t tettem, az fért bele maximum(túrista pack, hűtőt kellett volna vinnie, csak az asszony leszavazta így repültünk és a kocsi is)
most is van itthon egy 100ah exide, csak nem fér bele a lagunába, a yaris meg hibridnek minősülne ha elférne benne..... lehet el kellene adni már(a lagunában is nem régi az akku)....
-
diablo1984
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
a swift 1ben nem is akksi van, hanem laposelem! mikor havernak megláttam, hogy az 1,3asában valami 35ah volt bennt ilyen vékonypólusú valami, mondtam neki, hogy álló motornál ne hallgasson zenét nagyon, mert mire egy jól kevert mixnek a végére ér, mehet gyalog....

-
diablo1984
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
igen, de csak ősz óta van meg a verda és eddig a fékrendszert nem kellett megbontanom(fékolajat már ősszel megvettem) és most úgyis kellett a féket is megbontani, így megoldottam a dolgot, rá is fért, ki tudja mikori volt az a dzsuva benne, de a fék eredeti állapotából ítélve lehet 10 éves is lehetett(2012-ben jött be osztrákból a kocsi, itthon biztos senki nem nyúlt előttem a fékhez....)
(#38326) bandus: megelőlegezi a biztosító, de ha nem fizeted be időben és balesetezel, akkor fedezetlen maradsz!
-
diablo1984
veterán
válasz
bandus
üzenetére
nálam a címemre jött a kiválasztott olaj, erre nem lehet panaszom, max arra, hogy zárjegy nem volt rajta, mikor felhívtam őket, hogy WTF? azt mondták, hogy biztos leesett, tele van a raktár leesett zárjegyekkel, ha fontos nekem a zárjegyes olaj, akkor postázzam vissza és küldenek egy olyat, de nyugodjak meg, hogy eredeti..... annyira nem nyugodtam le mondjuk....
-
diablo1984
veterán
válasz
Teszla_
üzenetére
maga a v6 mint motor nem hallottam volna hogy hibaforrás lenne, de zabál, nem kicsit. laguna1-ben ritka madár a v6, 2es lagunában meg csak automatával létezik, az azért erőteljes problémaforrás is lehet.... laguna2 ph1re az elektromos zürök nagyon is jellemzőek, szopóroller is lehet belőle bőven! ezt érdemes szem előtt tartani.
-
diablo1984
veterán
válasz
Teszla_
üzenetére
benzines motornál az 1,6-osban gyújtótrafók szarhatnak be, valamint okoskerék van benne, vezérléscserekor húzósabb az ára. de a 2es lagunához képest ez elenyésző, igaz abban is ugyanaz a motor van. volt 2literes benzinesem is belőle, 8literből el lehetett vele járni, télen városban sem evett 10 fölött!
laguna1 ph2ben(mint ez) kerülni kell a fullra elektronikázott beszélgetős egységet, az egy hibaforrás, kolégámnak gondol egyet, pattog az óracsoport mutatói, elkezdi mondogatni a hibákat, utána 2 perc múlva rendbe jön. az enyém full alap, még fedélzeti sincs benne, nem is számítok elektromos gondra....
-
diablo1984
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
ha swift 2 a cél, akkor hajrá, csak jócskán meg kell pótolni egy jó példányért.....
(#38041) roberto211: nem vagyok elfogult, lényagében mindent cseréltem az enyémen, de azért eladni egy cliót és még rádobni 400ezret, hogy suzukija legyen, ami még minimum+100ezer mire a nevén lesz és minden olajat szűrőt szíjat lecserél és még műszakilag nem is költött akkor rá(fék/futómű, stb). annyival többet nem ér a suzuki, ha jó a clio, akkor hajtsa azt, hálás kis autó, bár hibái vannak az 1,5 dci-nek, de ebben nincs részecskeszűrő, sőt kettőstömegű sem, ha nem pancsolt gázolajat vesz és időben cserél szűrőket és olajat, akkor nem jellemző hogy lefossa a bokáját!
itt az én vasam, nem vagyok elfogult, de még nekem is tetszik:

-
diablo1984
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
írd le milyen vasad van, mennyire vagy velük elégedett, stb-stb.
kötetlen autós beszélgetések vannak itt, nem feltétlenül farokhosszúság verseny és ez tetszik!üdv itt!
nekem egy laguna1 1,9 dti van, már lassan mindent kicseréltem rajta múlt ősz óta(akkor vettem), komplett motorfelújítással kezdtem, első-hátsó futómű, fékek, gigabukó az autó, de lassan már tényleg minden új rajta, és akkor elérek a gödör aljára az 1millió+os lagunámmal.(épp tegnap cseréltem ki a turbót benne, ma meg a hátsó hidat). fogyija frankó, 80% városban öregurasan 5,6körül eszik....
van még egy yaris 1-es az asszonynak, az olajcserén kívül szinte semmit sem kíván, pár porvédőt cseréltem rajta, mert el voltak öregedve és hullot szét, valamint egy komplett ülésszettet, mert a vetető ülés el volt málva és nem találtam olyan mintájút. jó kis kocsi, 1.0 benzin, 4 henger, 7 alatt 100% városban kijön az asszony stílusában(kövérgáz, satufék, kövérgáz...), alattam már 5,2-őt is evett.....
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 kávégép
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)