Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
iZol92 #337770 üzenetére
Csak pislogok a hitelkamatokon öszintén szólva
Gondolom a nepperek nem túl jó kondíciókkal rendelkező szabadfelhasználásúval tudják adni. Annál valszeg jobb ajánlatot kapnál a saját bankodnál.
De ahogy a többiek is írják, inkább maradjon a mostani ha rendben van műszakilag és szerkezetileg, és gyűjtögess mellette. -
barnam_
nagyúr
válasz
iZol92 #337770 üzenetére
Ilyen drága hitel mellett én inkább takarékoskodnék, ha 2-3 év múlva lesz pénz. Viszont azt is számold, hogy a jelenlegi autó is kevesebbet ér 2-3 év múlva.
Ha a jelenlegi, 2011-es autóval nincs alapvetően gond, akkor nem ugrálnék. Akkor válts ha égeti a zsebedet a valós pénz, nem a hitel -
Micsurin
nagyúr
válasz
iZol92 #337770 üzenetére
Ha ez egy H Classic akkor az XER motoros lesz ha tippelhetek. Ha ez rendben van, motorikusan jó és a kasztni egyben van... én megtartanám. Ha csak nincs locsolhatóan pénzed nagyon rövid időn belül akkor inkább ezt tartanám rendben a hitelre szánt összeget meg befektetném pl SP500-ba vagy egyéb módon.
Felvenni azért hitelt, hogy legyen egy fiatalabb de ismeretlen használtautód nekem nagyon eh... főleg, hogy a K Astra azért nem lett akkora csoda. Beltérben szerintem óriásit lépett vissza a H és a J-hez képest a kocogós műanyagokkal.
-
válasz
iZol92 #335966 üzenetére
Volt valami városi legenda, hogy egy bácsi akarta eladni a swift-jét, amit újkorától használt, csak Ő vezette, sosem törte. Elvitték vizsgálatra és kiderült hogy egy ép elem nincs az autón, minden fújva volt, vagy cserélt, rossz minőségű.
Valószínű szegényt a szerviz sorozatosan átbaszta, és a jó elemek helyett a kötelező szerviznél egy bontott szart tettek fel neki, a jót meg eladták... -
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
iZol92 #321700 üzenetére
2 napja felsoroltam az idei hibalistámat. mind pillanatok alatt orvosolva is lett, nem hiszem hogy több tételből állna mint egy átlag 10 éves kocsinak.
Én szeretek bíbelődni vele.. főleg ha van szabadidőm.Nem mondtam hogy az átlagpógárnak akinek abból áll az élet hogy "meló, vacsora, kőbányai, hiradó, alvás, ismétel" és egy villanykörte kicserélésére is lusta, annak is ez való, mert nagyon nem.
Én meg azt utáltam amikor egy szakember fosul végzi a melóját, és az a vége hogy én nulla hozzáértéssel megcsináltam végül jobban, aztán inkább beletanulok csak hogy ne kelljen fél évet várni a szakemberre hogy kurvasok pénzért összedrótozza.
Általában azzal foglalkozom hogy mások öreg autóit állítom helyre, akkormár nehogy a sajátom karbantartása derogáljon. -
Blindmouse_
aktív tag
válasz
iZol92 #321682 üzenetére
A megannyi sztorira hogy mennyit van szervízben a kocsijuk, és mit nem tudnak megoldani rajta a mesterek.
Nyilván aki lefosott Fasztrával, meg furárkodós swifttel jár az nem a veteránimádat által van vezérelve.. ezek egy része tényleg csóró, egy része eldobós szarnak veszi.. aki meg azért vett öregszart mert ez volt a vágya annak az autóján azonnan látszik a forgalomban is.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
iZol92 #321672 üzenetére
Ebben az a szórakoztató, hogy az élet nem őket igazolja nagyon sok esetben.
De ha ők szeretnek szívni, tegyék.. nemfeladatoml meggyőznöm őket arról hogy nekik az nem jó..Amúgy általában én vagyok az akihez elhozzák a hasonlót, amikor már a "szakember" sem ért hozzá.
Hányszor volt már hogy jött ismerős hogy valami nem jó de: "profi ember rakta össze a vezérlést, miért lenne annak baja"? aztán én tettem utána rendesen helyre a vezérműszíjat, mert a profi elrakta egy foggal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Xbox Ultimate előfizetések
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest