- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
kisza25 #190048 üzenetére
Hm, abban nem ültem, de nem sokkal vagyok kisebb mint te, 175cm és most épp 85kg
, de 208ban(I) elő-hátul elférek simán, elvileg a Clio még egy picivel nagyobb (csomagtartóban legalábbis biztos, pedig ennek is nagyobb mint egy K Astrának).
Régebbi Dáciákat nem vettem volna, akkor kb az S-Cross volt nálam az igényességi minimum, bár pár dolog fáj rajta (meg főautónak kicsi nekünk).
De a Clio/új Sandero már vastagon igényesebb az S-Crossnál (anyagok, ülések, ablaktörlés, kapcsolók milyensége, helye, funkció), csomagtérborítás(!), műszerfal; és amennyire olvasom a hajtáslánc és futómű is legalább olyan jó lett.
Árban és méretben mondjuk a Vitarával van inkább párban, de az nekem az Ignis kulccsal, még szarabb anyagokkal, az iróasztal kábelátvezetőfedőjével a műszerfalon (vagy a harmadik óra, amik nincsenek egymással szinkronban), gyújtáslevéltem után menetközben megálló ablaktörlő (ami amúgy is még szárazon kezdi törölni a koszos ablakot), az új helyzetjelző sikeresen eltér színhőmérsékletben a főfényektől, meg, ...á, hagyjuk, ez még a japánoktól is igénytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1 humoros
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest