- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szoszo94 #189688 üzenetére
ON téma is legyen: a Krisalp HP3 saras úton is jól vizsgázott! Elrúgtam párszor miután kimásztam a dagonyázóból a földúton, ami fel volt ázva és egész jól betapadt ott már. Pedig azt hittem korcsolya lesz, de mivel kemény volt az út már és csak a felső réteg volt saras, így meglepő lendülettel gyorsult az autó. A telephelyre viszont AT gumi és Farkas AWD-je kellett volna
Köszi mindenkinek!
MasterMark: az előző hsz-ben linkeltem!
-
brumi1024
veterán
válasz
Szoszo94 #188476 üzenetére
Én az utolsó 10 centin buktam el, ott egy rövid ideig meredekebb a beton, majd van benne egy törés, azon átjutva sima ügy volt felfele. De csak elsőként, közvetlenül utánam édesapám is megpróbálta nagyobb lendülettel, ő egy autónyival korábban megállt kaparva.
Meglepetésemre párom is élvezte, pedig nem szokta szeretni mikor oldalra nézve lát előre
Qru: Igen, ezért jutottam én messzebb, teljesen szűzhavon mentem, de a törés a végén szivatós.
Lefele nem próbáltam volna meg, ahhoz túl szűk sok helyen, nincs hely hibázni. Az még egy dolog, hogy az autó sérül, de az egyik oldalon feljebb kerítések/kapuk vannak.
Az erdei szakasz tud meg meglepetéseket okozni, de ott valamennyire lejárták ma.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #188057 üzenetére
Akkor is viheted április 8-ig. Úgy is írhattam volna, hogy február 8. + 60 napig eltekintenek az okmányok lejártától. De ha ugye meghosszabbítják közben a veszélyhelyzetet (gondolom, majd pár nappal előtte eldöntik), akkor az új dátum + 60 nap lesz érvényben.
Nekem amúgy jan. 31-én jár le.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #182996 üzenetére
csak vdekezek a vírus ellen
A szervezet hamarabb lebontja az etil-alkoholt, minthogy kinyírná a kórokozókat. Mondjuk ha így lenne, akkor a bélben lévő hasznos baktériumokat is elpusztítaná, amik kulcsszerepet játszanak az emésztésben. Ergo felesleges csak ezért inni.
Egyedül a 70% fölötti alkohol érhet talán valamit, de egyrészt azt már inni sem kellemes, másrészt ugye az sem a légutak és a tüdő felé veszi az irányt, ahol a SARS-CoV 2 is tanyázik. -
rbalint88
addikt
válasz
Szoszo94 #182996 üzenetére
Fél liter pálinka és 7 deci bor már elfogyott, de azért nekiálltam a másik borocskának is
Mennyi ido alatt? Edzesben vagyok en is (focvis-szal is szoktunk kocsmazni neha, amikor epp lehet menni), de ha ennyit meginnek, fel szemmel kellene zoomolni a kijelzore es biztos nem birnek ennyire osszeszedetten irni
-
válasz
Szoszo94 #182491 üzenetére
Remélem nők nem olvassák a topikot, mert kapni fogunk ha valaki ezeket komolyan veszi
Biztos lehetsz benne, hogy olvassák. Vegyék csak komolyan, vonják le a szükséges következtetéseket.
Kell keresni egy jó FL változatot, amiben a jelenlegi hibák javításra kerültek.
De minimum egy szoftverfrissítés, esetleg chiptuning.
#182502 Tsebacsi: Nem fogadtak szót a népek, most radikálisat húzott a vezér. (Heti 1 éttermet engedélyezhetett volna opcionálisan szombatra vagy vasárnapra; ill. heti egy kocsmát 22:00 óráig szabadon választott napra.)
-
-
törölt tag
válasz
Szoszo94 #182051 üzenetére
Vili buszán is nyári van.
Akkora súlyú járműveken nem nagyon használnak télit, mert a súly belepaszírozza az útba akkor is ha a fizika nem akarja.
15 tonna a könnyű Credo is, ahhoz képest meg a kerékfelülete csak kb. 3x akkora, mint egy kocsié.
Na jó mondjuk buszokon általában cserélni szokták, de nem tudom, hogy a gumi anyaga is puhább-e vagy csak a hókása miatt a minta más. Kamionokon viszont tényleg nem szokás cserélni. -
törölt tag
válasz
Szoszo94 #182045 üzenetére
Teljesen jó, már többször is felvetett téma volt, hogy itthon a nyári és négyévszakos cserére át lehetne állni. A nyamvadt hómentes, száraz, -5 fokos teleinkre tényleg egyre kevesebb értelme van a télinek. Tényleg csak azoknak akik a hegyen laknak, meg sárba is küldik neki.
Persze ott van a WTF faktor, hogy tél közepén gondol egyet az idő és leesik egy méter hó egy hónapra és -15 fok lesz végig. -
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #181366 üzenetére
Amúgy 9:36-nál említi is Mat.
Bakker, a 16 éves WagonR is papírvastag lemezből van, de mégsem kong.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #180902 üzenetére
Óváron is elő szokott fordulni reggelente a kórháznál, amikor sietnék a vasútra...
szerk.: Vagy a szobornál, a polgármesteri hivatal mellett. Mindig vannak türelmetlenek, akik nem hajlandóak elsőbbséget adni, át akarnak tolakodni a főútról kanyarodni kívánók között, csak nem mindig sikerül, és keresztben állva akadályozzák a főúton egyenesen haladókat. Aztán ha felhalmozódik 3-4 egyenesen haladó, akkor már kanyarodni sem tudnak az arra vágyók, és bezárul a kör egyetlen egy gyökér miatt.
-
törölt tag
válasz
Szoszo94 #180495 üzenetére
Caddy ajtót rányitottam egy fehér Polora véletlenül múlt héten, nem tudom melyik, de az a 90 után gyártott öreg, a hármas Golf társa. Rögtön néztem is lett-e baja, aztán megláttam, hogy ecsettel van végigkenegetve a kocsi fele a rohadáson át, na mondom ennek a tulaját nem fogja zavarni az biztos, ha karcos lett.
De amúgy nem is látszott szerencsére. -
6030D
addikt
válasz
Szoszo94 #180524 üzenetére
Kutyasz*r+víz, kisvödörbe elkever, az aromás sokáig. Ha kiszárad és vizet kap, akkor frissül.
Illetve a purhab mélyen a kipuba, hogy ne látszódjon és lehet fejet vakarni.Nálunk a szomszéd öntött egyszer olajat egy kocsi szélvédőjére (onnan folyt a vízelvezetőbe), aki a garázsbejárójára állt. Előzményt nem tudok, csak az ordibálásra néztem ki. Rendőr is jött, minden papírozás nélkül ment el.
-
Doki16
addikt
válasz
Szoszo94 #180495 üzenetére
Ugyanez volt velem tavaly, csak annyi különbséggel, hogy egy 20 éves leszarom golfos köcsög volt. Ülök a kocsiban és arra lettem figyelmes, hogy úgy rám nyitotta az ajtó, hogy az autó beleremegett. Kiszállok, mondom bocsi, de rányitottad az ajtót a kocsimra. Erre annyi volt a válasz, hogy én biztos nem voltam. Mondom neki ne hazudj már itt ültem a kocsiban, nem csak érzetem hanem láttam is. Azt mondja mit foglalkozok én most ezzel, különben is nem ő volt, hanem csak elment egy kamion és azért mozdult be a kocsim. Mondja ezt úgy, hogy a LIDL parkolóban voltunk és nem volt a közelben sem senki. Egy bunkó paraszt volt és még nekiállt feljebb. Na azt után jött a barátnője. Az is rákezdett, hogy mi a faszt képzelek én, hogy megvádolom a pasiját. Közben végig magyaráztak amíg mentek a be a boltba. Egy kanál vízben meg tudtam volna fojtani legszívesebben. De most egyszerűen nem lehet mit kezdeni az ilyen nemtörődöm bunkókkal.
Volt egy másik sztori is. Állok a mosó előtt a soromra állva. Megáll egy BMW mellém merőleges. Tehát a kocsim bal oldalára néz rá a BMW hátulja. Erre fogja magát és rohadt nagy gázzal elindul a salakos részen és kb 1000 kaviccsal verte telibe a kocsimat. Csak is direkt csinálhatta, mert semmi nem indokolta, hogy így álljon meg. Ordítva szálltamki, de annyira, hogy mindenki odafigyelt és páran oda is jöttek, hogy mi a baj. Persze válogatott szitkozódásokkal küldetem el az a
büdös cig...melegebb vidékre. -
ngaba
aktív tag
válasz
Szoszo94 #180439 üzenetére
Ó, Szegeden is a többsávos lámpás körforgalom a legkomplikáltabb forgalmi szituáció, ott figyelni kell, hogy ne kunkorodjon át akaratlanul senki a sávodba. (Gyakran megtörténik.)
Illetve szinte az egész belváros jobbkéz-szabályos (kivéve, ahol van tömegközlekedés). Na ott is vannak érdekes szituációk: főleg a nem szegedieknek kell szokni a jobbkezes kétsávos + egyirányú utca T-kereszteződéseket mondjuk...
-
t72killer
titán
válasz
Szoszo94 #180331 üzenetére
Mi olyan veszélyes a Bécs melletti lejtős (aktív fékezés nélkül belecsúszol) ig-L zónában, h sík, egyenes autópályán, h 80 azaz nyolcvannal kelljen menni
? A slusszpoén meg amikor váltogatják a 80a és 100as táblákat olyan ütemben, h a vége felé már fogalmad sincs melyik vt.
-
-
Qtya123
őstag
-
-
válasz
Szoszo94 #179159 üzenetére
Én kicsit lemaradtam az infóról. Itthon még egy önrészt kéne fizetned, az idehaza egy 10% vagy min. 50-150.000 Ft, attól függ, melyik a több, plusz a yard bírsága.
Kint nem tudom, viszont örülök, hogy ennyivel megúsztad. Azért ekkora tempónál kevesen mondhatják el, hogy karcolásokkal megúszták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest