- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok,
1 honap mulva koltozunk Magyarorszagra, (jovok Boldi
) es szeretnenk autot cserelni, vagyis a jelenlegi arabol venni 2 masikat. Valoszinuleg nem lesz idom eladni a mostanit itt kint, es venni valamit, szoval a kerdes:
szerintetek erdemes kulfoldi papirokkal meghirdetni otthon (vagy neppernek eladni), vagy inkabb honosittassam, es ugy? Jo lenne, ha minel elobb tul lennek a dolgon, foleg mert epp most vontak le az eves biztositas dijat is, amit szivesen visszakapnek.Idom nem sok lesz az elso idoszakban, szoval jobb lenne a kulfoldi papiros tema, csak nagyot azert nem is akarok bukni az auton... koszi barmi inputot!
-
vans?
őstag
sziasztok,
mennyibe kerul es mennyire problemas nemetorszagi autok magyar honositasa? Jovore esedekes lesz az autonkon, viszont azon gondolkodom, hogy meg itt vennek egy masodik autot is, mielott koltozunk…
-
vans?
őstag
sziasztok,
az augusztus 20-ai oruletre keszulve mikor kezdik lezarni a varost? Eskuvon leszunk Veresegyhazon 18-an, masnap elmennenk a Varba, akkor meg jarhato Bp igaz?
A masik, OFF kerdesem: van ajanlott etterem a var kozeleben?
-
vans?
őstag
válasz
bulikavagyok #284898 üzenetére
Koszi! Nemetorszagban elek, itt nem ismerek ilyen kartorteneti check lehetoseget, tobbiek esetleg? Szada85, Munez..? Szervizkonyve az vezetve van. Itt altalaban kevesbe kamuzzak be a balesetmentes allapotot.
-
vans?
őstag
sziasztok,
egy baratommal megyek autot nezni, aki meg nalam is kevesbe ert az autokhoz. Az alany egy 1.5TSI DSG T-Roc, mit erdemes nezni / hallgatni rajta? Megyunk valszeg egy nagyobb kort (inkl. autopalya), szoval lehet probalgatni.
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
ugy nez ki 2 napra autot kene berelnem Ferihegyen, van esetleg ajanlott szolgaltato?
koszi!
-
vans?
őstag
válasz
ArthurShelby #254105 üzenetére
A sotet szurke sokkal izgalmasabb, mint a vilagos, tenyleg.
-
vans?
őstag
válasz
pècsimunkás #250745 üzenetére
En nem voltam meg hosszan tappenzen, nezz at a Nemetorszag topikba, hatha van valaki.
-
vans?
őstag
válasz
Gergőke88 #246193 üzenetére
Nekunk sima 150 LE 2.0TDI harmas Octaviank van, mi tenyleg a nemet palyan jarunk
, teljesen kellemes mar ez is, szerintem rendesen felszerelve egy RS szuper lehet. Aposomnak 190LE 4wd Passatja volt sokaig, nagyon jo auto, de szamomra a mi jol felszerelt Octaviank sem rosszabb, raadasul szerintem szebb is (RS meg foleg).
-
vans?
őstag
Holnap hajnalban indulunk haza, mennyire van valosagalapja a "nincsgazolaj" paraztatasnak otthon? Erdemes meg Szlovakiaban tankolnom?
@tboldi, valami movari hint esetleg?
bar nektek azt hiszem minden benzines
-
vans?
őstag
sziasztok,
lenne ket kerdesem, hatha tudtok segiteni:
1, autopalyas sebessegnel sercego hangot hallok, mintha a hangfalbol jonne amikor rossz a vetel a radioban, de kikapcsolt zenevel is hallom, tehat nem az. ami fura, hogy erzesre elolem jon, tehat kb. a kormany mogott, ahol a szelvedo szellozoje van
lehet valami illesztesi problema?
2, Carplay-t hasznalva a google mapsben hogy tudom beallitani, hogy beszeljen? Csak pittyen egyet, ha kene valamit csinalni, de eleg keson. Korabban mar beszelt neha, a telefon nemitasaval nincs osszefuggesben latszolag...
-
vans?
őstag
En csak annyit akartam mondani, hogy ma 2,489 EUR/l aron tankoltam 95-ost Berlin mellett.
-
vans?
őstag
válasz
MunezXBK #228819 üzenetére
Hogy csinalod egyebkent az ilyet? Ertesz annyira az autokhoz, hogy meg tudd allapitani, hogy okes-e motorikusan, retegvastagsag stb.? Nekunk is esedekes lesz par honap mulva az autovasarlas, de a torokoktol felek egy kicsit.
Barbernek nagyon jok pl., de azert az autoval at tudnak verni, ha akarnak. Kene keresnem valami fuggetlen szervizt gondolom, csak ha 100+ km-re talalsz megfelelot, az sem egyszeru.
-
vans?
őstag
válasz
szőröscica #225950 üzenetére
Mi is hazaertunk Magyarorszagrol (epp Pragan keresztul), 980km atlaga 6,4l egy 1.2TSI-vel, Csehorszagban es Szlovakiaban 140, Nemetorszagban 160-170-es utazoval... Emlekszem meg peterkeT irta korabban, hogy nem lesz jo autopalyara a kisautonk, igy par 2x1000km-es hazaut utan mondhatom, hogy de, tok rendben van.
mod: ja, es 9 ora alatt nyomtuk le a tavot egy 15 honapos gyerekkel
-
vans?
őstag
Mo. - Nemeto. visszaut teljesen rendben volt (bar most csak Bayernig jottunk egyelore), szemben meg a mult hetinel is durvabb torlodasok sorozata... hatarokon sem volt semmi, kb. a hegyeshalmi kishataron alltunk legtovabb (10 perc).
-
vans?
őstag
válasz
Snoop-y #192578 üzenetére
Koszi az infot. Mondjuk nem tudom, mennyire hiheto a kiscsaladdal utazoaggyal, babakocsival, hogy dolgozni megyek... De tudok dolgozni elvileg Mo.-rol is, ha megis betennenek karatenba (bar a ceges policy szerint mobile office-nal egy-ket ora alatt be kell tudnod erni a ceghez
).
-
vans?
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #188212 üzenetére
udv,
mi oktober-november csinaltuk (kb. 2 honapig tartott, magyarrol nemetre atiras
), szemelyesen megy csak.
-
vans?
őstag
Koszi mindkettotoknek, gondolom akkor itt 5-800 EUR kozt lesz. Kerek majd arajanlatokat, legrosszabb esetben talan majusban hazamegyunk, es otthon megcsinaltatom.
-
vans?
őstag
sziasztok,
ket kerdesem lenne. Az egyik, hogy a szelvedon levo motormatricat mivel lehet nagyjabol nyommentesen eltavolitani? Alkohol?
A masik, hogy hol tudom bejelenteni a magyar allam fele, hogy az autom most mar No.-ban van bejelentve, mas a rendszam, es nem szeretnek fizetni sulyadot meg egyebeket otthon is? Nem talalok ugyfelkapun ilyet, csak ideiglenes kivonast 6 honapra.
-
vans?
őstag
Koszi a valaszt, megnezem a potkereknel, csak a motorterben kerestem. Ott szerintem nincs, nem tudom, mi az a zarhid.
@tboldi: nalam Skoda eseteben a Porsche Hungarianal kellett befizetni kb. 30k-t, es kikuldtek ide par nap alatt a dokumentumot. Sehogy mashogy nem mukodott.
-
vans?
őstag
sziasztok,
bocs, de ide is berakom a kerdest, muszaj lenne a nemeteknel bejegyeztetni az autonkat, ehhez kellenek adatok, a CoC mar megvan, de kellene egy un. "motorcimke".
[link] - Skoda Rapid, tudja valaki esetleg, hol van ez? A B oszlopon talalhato cimke megvan, ez elvileg egy masik.
koszi!
-
vans?
őstag
Utobbi idoben ketszer mentem at Ausztrian, mindketszer 50 EUR.
Nem tudom, hogy beepitett, vagy ideiglenes trafik fogtak-e meg, de ilyen 100-as tablanal 112 szintu kihagasok voltak.
-
vans?
őstag
válasz
parandroid #176965 üzenetére
update: a Zulassungsstelle nem csinalja meg a magyar forgalmi alapjan az atiratast, kell nekik egy masik papir, mert a magyar forgalmiban tul keves info van. Foglaltam idopontot TUV-be, elmentem, de hazakuldtek, hogy kulon ember csinalja ezt, tudok idopontot foglalni hozza kulon. Elvileg ha meglesz ez az adatlap, akkor visszamehetek a Zulassungsstellebe, es megcsinaljak.
-
vans?
őstag
válasz
molnarpeter #178208 üzenetére
nagyon koszi.
-
vans?
őstag
válasz
molnarpeter #178198 üzenetére
Viszonylag eszakon lakom, hatha lesz hideg is.
-
vans?
őstag
sziasztok,
abszolut amator kerdessel jottem - tegnap lattam a motorterben, hogy a MIN szint alatt van a hutofolyadek. Kb. ket eve volt leeresztve, feltoltve, stb. Hirtelen otlettol vezerelve vettem a boltban egy koncentratumot, viszont nem tudom, hogy bele merjem-e onteni. Felhigitottam ahogy kell, viszont a tartalyon G13 felirat szerepel, ez amit vettem meg C11. Csak es kizarolag G13-as jelu folyadekot tolthetek bele? Csak ugy ra szabad tolteni, vagy el kell mennem szerelohoz, leereszteni, es ugy feltoltetni?
koszi!
-
vans?
őstag
válasz
parandroid #176986 üzenetére
Nem jol fogalmaztam, szoval hogy ha barmilyen formaban uj autom lenne (akar hasznalt), amit at kell iratnom, es 1 honap mulva van idopont legkorabban. Uj autom nem lesz szerintem
Itt a torokoknel a Merci vezet, viszont inkabb azt latom rajtuk, hogy mindegy milyen, csak a harom "premium" marka legyen, BMW meg Audi is sok van.
-
vans?
őstag
válasz
parandroid #176965 üzenetére
Kozben okt. 9-re sikerult foglalni, azert ha uj autom lenne, ez zavarna.
Mellette van egy melygarazs (bar nem az ovek), kivancsi leszek a menetrendre, mert az ugye nincs leirva sehol, csak hogy mit kell vinni...
-
vans?
őstag
válasz
parandroid #165230 üzenetére
Hat ez sajnos nem lesz ilyen egyszeru.
Elore kell idopontot foglalni, de elerheto idopont az nincs. Soha.
A helyi Zulassungsstelle eredmenye a Google-ben 2.0, 200+ ertekelessel.
Ja es megallni sem lehet ott, szoval a rendszamommal kene egyebkent odabattyogni?
Egyedi rendszamot legalabb tudtam foglalni, 13 EUR.
-
vans?
őstag
Megint a biztonsagos tereles az M1-en.
-
-
vans?
őstag
válasz
szabonagyur #170178 üzenetére
En a gyalog felmenetelt ajanlom, tok jo tura, gyonyoru helyeken, turistak nelkul.
-
vans?
őstag
sziasztok,
Ausztriaban mikortol buntetnek trafizasnal? A becsi bevezeton beneztem valamit meg februarban, azt irjak, hogy 80-as korlatozasnal a tolerancian felul 11km/h-val mentem tobbel, es erdekel, hogy ez mennyi lehet.
-
vans?
őstag
Kicsit off, de tudtok ajanlani vasarnapra ettermet a Siofok - Fuzfo utvonalhoz kozel? Pecsre megyunk a hetvegere, visszafele jo lenne a Balaton fele menni.
-
vans?
őstag
válasz
parandroid #166323 üzenetére
Koszi szepen a reszletes valaszt. Akkor fel evig hasznalom majd a magyarral - onnantol fel ev, hogy nemet lakcimem lesz?
Az autot meglatjuk, hogy viseli a dolgot, terveim szerint tomegkozlekedessel / biciklivel / rollerrel / gyalog jarnek munkaba, felesegemnek kell majd varoson belul, meg kirandulasokhoz. Hazajonni kb. negyedevente tervezunk szerintem. Szeretek vele autopalyazni, persze a korlatlan szakaszokon is erosen korlatos az auto.Persze 1000km-es tapasztalatom nem nagyon van. Kisauto azert, szoval ket gyerekkel mar kicsi lesz majd, de egyelore meg csak az elso van uton.
@Munez, Qru: nektek is koszi, probalok majd utananezni a bonusznak, bar itthon sem tul magas, 4 eve van csak sajat autom, 30 alatt vagyok (jogsi 11 eves).
-
vans?
őstag
válasz
Meg valami a temaban: mikor vonattad ki a forgalombol Mo.-n? csak mert egyik opcio sem tunik logikusnak nekem... ha elore kivonatom, akkor kvazi illegalisan megyek vele, ha meg utolag, akkor meg mar at lett a rendszam irva masra
A masik kerdesem, hogy a magyar biztositasi fordulom az szeptember. Na most augusztusban megyunk ki (ha lehet a hatarok miatt, nem tudom mar kovetni), akkor egybol kellene kotnom nemet biztositast (+ADAC klubtagsag), es a magyart meg lemondani? De ez ugye magyar rendszamra tud csak megtortenni akkor meg, mennyire problemas a rendszamvaltas a biztositasnal?
-
vans?
őstag
válasz
parandroid #165762 üzenetére
koszi mindkettotoknek, ADAC jo lesz akkor.
@kisza, probaido alatt (3 honap) magyar, ha veglegesitenek, valtok
-
vans?
őstag
sziasztok,
ugy nez ki most, hogy augusztusban koltozunk Nemeto.-ba.
Milyen autos biztositast ajanlotok? Erdemes lenne a nemet kotelezo megkotesenel valami kiterjesztettet kerni?
Az elozo autonk mar ketszer hagyott ott 130km-re az otthontol, most ez evi tobbszori 2x1000km-es utakat fog jelenteni, szoval kellene valami assistance. A mostani auto joval megbizhatobb, de ki tudja.
-
vans?
őstag
válasz
parandroid #165248 üzenetére
Koszi az infot, ha kell felesegemnek masodik auto majd esetleg, eszben tartom.
-
vans?
őstag
válasz
pècsimunkás #165232 üzenetére
Koszi, mivel kint nem lenne ismeros, aki ert az autokhoz, nagyon rizikos lenne cserelni, meg szeretjuk is. Inkabb vegigragom a procedurat a honositassal majd.
@Qru, neked is!
-
vans?
őstag
válasz
Es ha magyar rendszammal jarkalsz honapokig, az mennyire problemas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest