- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
radi8tor #277212 üzenetére
Nem feltétlen, bár gondolom a miénk elszigetelt, egyedi eset.
Igaz, ez kb. 15 éve volt - és valószínű a szerelők sem álltak a helyzet magaslatán - de minket faterral két helyen is azzal fogadtak, hogy megpróbálják..de ha valami úgy szakad/törik a lökhárító levételénél, hogy baj lesz belőle akkor nem vállalják a felelősséget.
Ezek után visszakullogtunk a márkaszervizbe.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
radi8tor #277214 üzenetére
Szeptemberi OT-ra megyek, szerintem októberre lesznek papírok, rendszám és jövő tavaszra már finomhangolva lesz minden. Ha akkor lesz valami találkozó, akkor lehet elmegyek, mert az MX-5-öt megnézném. Mennyire különböző hasonló stíluson belül, mekkora a kontraszt. Már ha focvis is jönne.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
radi8tor #277196 üzenetére
Úgy tűnik nekem, is, hogy a Daytona lesz végső soron
Grand Touring Daytona
The Mustang GTD – a name derived from the International Motor Sports Association "GTD" racing class for cars built to FIA GT3 technical regulations, rather than something of a pumped-up oil burner, draws every ounce of inspiration from Ford's upcoming return to Le Mans. [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz
radi8tor #276947 üzenetére
Ezzel az autóval?
Akkor szoktam kikapcsolni, ha pl ki kell lőni kereszteződésből. Klímával jelentősen nagyobb gáz kell az elinduláshoz, különben lefulladok a fenébe. Egyszerű motor: se változószelepvezérlés, se váltózó szívócsőhossz, se nyomaték.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #276556 üzenetére
Ok, akkor sík terepen így teszek majd. Csak elvileg ilyenkor feszül a váltó (bár gondolom sík terepen ez elhanyagolható, így ott nyugodtan lehet).
A hátsó fékek tudnak izzani egy hátsó kerekesnél, ha megdolgoztatom a kipörgésgátlót? Mintha onnan is jött volna hő/fékszag múltkor.
Illetve az e39-en asszem másik fék a kézifék hátul, de a tárcsa még lehet forró.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
válasz
radi8tor #276142 üzenetére
Bármi is lehetséges... jött egy új változat pár hete teljes csendben a long range rwd (csak awd volt belőle eddig), azt elkapkodták mint a cukrot. Mondjuk ha ideér az újabb árcsökkentés hullám, lesz pár 10M alatti Modell 3 a hahun hirtelen.
Nekem továbbra is kérdés, mi az a futás amivel be lehet vállalni őket... mert lehet nem balgaság, venni 100-150e km futásút se, ha az kellően olcsó. Ilyen áringadozás esetén pláne. 1,5-2 hónapja Y-t nem láttam nagyon 20M alatt, most meg 18,9-ért van/volt fent performance... -
brumi1024
veterán
válasz
radi8tor #276142 üzenetére
El, készletes autók száma 1-re redukálodott a minap. Brutál akciókat csináltak, nem csodálom (a használtpiaci árakat is komolyan átrendezték). Meg ott negyedévente van szállítás, akkor bejön mind (nincs sok konfiguráció ugye), kiszórják őket és megint üres a szalon.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #276144 üzenetére
Élt ez anélkül is, csak nem akarom, hogy összekaristolja a padlót. Habár ebben nem valószínű, hogy kárt tett volna.
Amúgy mással is egész jól jártam. Az íróasztalhoz való konténerrel az volt, hogy az olcsóbb, sima fehér ára volt a drágább tölgyfiókosra akasztva a luccban, amit utólag az eladó vett észre, de mivel ők hibáztak, odaadták annyiért, vagyis 16k-rel olcsóbban. De asztallal együtt így is volt 162k.
A fenti járólapból meg kevés volt már az óvári Hufbauban, 13k helyett 8,5k volt /m².
De a legtöbbet a munkadíjon spróroltam, apum és én csináltunk mindent.[ Szerkesztve ]
-
válasz
radi8tor #275833 üzenetére
2002-ben még nem volt kötelező az ABS. Nincs ABS lámpa indításkor meg amúgy se. Vagy lehet kiégett?
De én lennék a legboldogabb, ha kiderülne, hogy mégis van benne, csak nem működik.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
kisza25
félisten
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
radi8tor #275378 üzenetére
Az durva. Barátomnak a Michelin CC 5 év 90.000km után lett hajtottan 4mm. Rakás nyári ennél jóval gyorsabban elkopik.
Tegnap megnéztem a 16éves yaris alját egész rendben van kivéve ezt. [link]
Vastag még az anyag rendesen, csavarhuzó tesztet is bírta lepucoltam maszkoltam és lefújtam üregvédővel. Félévig rajta marad de jövőre ezt a részt meg kell csinálnom ha 6+évig használni akarom. Száradási időket ráhagyva lesz az 3-4nap.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #275378 üzenetére
Szerintem a súly és teljesítmény eszi meg.
Egy max 1200-1300kg -os és max 150 lóerős autón szerintem simán jó a 4 évszakos, az felett biztos nem azt vennékmeg ugye a futásteljesítmény is számít. Mindenesetre szerintem jobbak, mint a nyári eco gumik ugyanennyi idősen
Viszonyítva ugyanannak a szett guminak a hajtott keréken meg ennyi mintája van. Szóval a 4 évszakos az hatványozottan eszi a hajtott keréken
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #275308 üzenetére
Ok, de nem tudok annyival menni, akkor megpöccintem a féket és máris lassul, aztán ha lehet, akkor megpöccintem a tempomatot és magától vissza gyorsul, max nagyobb városban látom értelmét, hogy ne lépjem túl a megengedett sebességet a folyamatosan változó forgalomban, de pl. Bp kb senki sem tartja be a megengedett sebességet
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
válasz
radi8tor #275248 üzenetére
Jó az enyém olyankor visszatölt így kb van egy gyenge üzemi fékje de akkor is furcsa. Meddig engedi gyorsulni?
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gergo5991
őstag
válasz
radi8tor #275089 üzenetére
amúgy én nem igen érzem ezt a felmelegedést konkrétan gondolok itt a lakásban / környékemben, egyedül ha beülök a kocsiba és 37 fokot mutat, de itt a panelba mióta nyár van kellemes 23-25 fok van nyitott ablak és klima nélkül
pár éve, asszem 4-5 éve lehetett mikor 35-37 fokban bicajoztam 70 kilómétereket meg túrázgattam is napi szinten, nem éreztem hogy kibirhatatlan lenne, azóta meg még annyira sincs meleg
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz
radi8tor #275044 üzenetére
Na de éjszaka hogy ne menjen 24fok alá az azért nem buli még szellőztetni is felesleges volt
Itt pusztafalván a semmi közepén ez van amúgyMúltkor is
Debrecen kellemes 31fok lengedező szél, és mire hazaértem(65Km) 35-36fok szél semmi csak az a nyomot melegSzoktam is mondani édesapámnak hogy mi a frászért költöztek vissza 83-ba Békásmegyerről ide pusztaröcsögére
12-15éve kelet volna venni egy panelt Pesten, unokatestvéreméknek akkor vettek a szüleik, a XIII kerületben 8-9millióért, egy egyet a két fiúnak(50-60négyzetméteresek)
Csak akkor még nem volt meg a önrészhez való, mostanra meg megfizethetetlen[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz
radi8tor #275018 üzenetére
Nahát miket tud ez a modern technika
Azt hittem ez is olyan előre megmondott valami, hogy x ezer km-nél csekkold...
Beszélek majd Ezredessel![ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
válasz
radi8tor #275013 üzenetére
Többesélyes, vagy Balaton déli parton leszek, vagy Csehországban, ez az eljövő 1-2 napban derül ki
Apropó ( Én nem vagyok naplopó, tele a markom, tartom a kardom) A BMW 4500km múlva a hátsó fékbetétekkel akar valamit, kérdés vajon ennyi idő alatt elkophattak-e annyira, hogy cserélni kelljen, vagy elég egy hozzáértővel csekkoltatni, aztán kiütik a kompjúterből?!
[ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
válasz
radi8tor #274947 üzenetére
Mondjuk a nyári rezidenciától nincs messze a Savoya Park mélygarázsa sem, valamelyik téli alkalommal már volt ott Opeles tali, de esös-alternatívának is jó, fedett, ingyenes, a kutyát nem zavarja ott az ember, a tüzö nap sem téma.
Referálok majd Petivel, aztán ha van konkrétum bedobjuk ide is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Asszociációs játék. :)
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest