- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #125364 üzenetére
a 2-3M-es verda, csak altattál minket valld be
Az államat kapargatom a földről, majdnem olyan szép mint a tipo-m
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Grat! Csinos darab.
-
máyköl
veterán
válasz
szabonagyur #125380 üzenetére
összedobjuk rá a gázolajat...
Saint: szívesen mennék, de a smarttal kedvem sincs, meg squashozom is holnap + meccs is van 4 -től... bonyolult lenne, majd legközelebb.
-
máyköl
veterán
válasz
Ú basszus, ez gyönyörű. Grat!
Nem mész holnap topiktalira? Így lehet én is kinéznék... -
válasz
szabonagyur #125371 üzenetére
Naugye, hogy veszik a dízelt még manapság is.
Majd dobhatsz több képet is, nekem nagyon bejön az A6.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Grat hozzá, tekintélyes darab!
V6? City után gondolom nem kicsit más világ.
-
rbalint88
addikt
válasz
grat, elég b@$$o.
city után hipertérugrás -
válasz
szabonagyur #125371 üzenetére
Akkor engedje meg hogy Aztak*rva
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Nocsak, lassan az egész prémium trió keret nélkül rendszámoz
-
válasz
Grat hozzá, ez már nem piskóta.
Sztem nem is mernék menni egy ilyennel, a garázsba rohasztanám el.
Amúgy milyen motorral hoztad el?
(#125367) Tsebacsi: 2-3- millió sztem még beugrónak is kevés egy ilyenre.
-
válasz
Ez a 2-3 milliós ársávban volt?
Nem annyiért kerestél a másik topicban?
-
w333
félisten
válasz
Az igen, ez egy brutál autó az biztos, grat hozzá !
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Fu bamme. Eleg komoly dog. Johetne tobb foto meg info.
-
Gézengúz
addikt
válasz
szabonagyur #125248 üzenetére
Egyszerűbb lett volna teljesen kitakarni, ahogy írod.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabonagyur #125135 üzenetére
Önbíráskodás sem megoldás, de így majd kap három hét múlva egy levelet a rendőrségtől, hogy gyanúsított és bizonyítékok hiányában felfüggesztik a nyomozást. Been there, done that.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #124763 üzenetére
Nekem ma egy hasonló korú nénivel volt dolgom, az út jobboldalán lévő parkolóból akart kitolatni. Már az furcsa volt, hogy balra indexelt, de jobbra tekerte a kormányt, ezért gondoltam, jobb lesz, ha elővigyázatosságból inkább megállok és kiengedem. Csakhogy ennek úgy megörült, hogy lepadlózta az Aygót, centiken múlt, hogy nem zúzta le az autóm elejét.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabonagyur #124763 üzenetére
Az ősszel volt egy baráti vitank egyik jóbarátommal. Szerintem 80 fölött mindenkitől be kellene vonni a jogsit. Aki mégis szeretne vezetni, az kerelmezze külön, vizsgázzon újra (KRESZ, orvosi) és ha úgy ítélik, egy évente megújuló jogsit max. Nagyon kevés az a személy, aki megfelelő mentális és fizikai állapotban van abban a korban, talán nem kellene 1 tonnás, 150kmph képes vastombokkel rohangálni.
Azt hiszem, a tavaly több olyan baleset is volt, 90 év körüli személy okozta. -
kelna91
senior tag
válasz
szabonagyur #123570 üzenetére
Durva, hárman meghaltak.
Lehet, hogy naiv kérdés lesz... de mégis hogyan lehetett ez halálos kimenetelű, ráadásul háromszorosan? Nyolc kocsi ütközött, ezt még értem, de hogyan volt ilyen súlyos a karambol? Köd volt, tehát nyilván nem mentek túl gyorsan, max kb. 80-100-zal szerintem. A Lambókat meg hasonlókat két-háromszázzal szokták összezúzni, és sértetlenül száll ki belőlük a milliomos vadbarom. Ekkora különbség van a szuperautók és a kommerszek kasztnija között? Most ezek nyilván nagyon hasraütéses számok, de a fenti két feltételezés között legalább 4-5-szörös mozgásienergia-különbség van.
Vagy nem voltak bekötve az áldozatok? Ködben? Autópályán? Ilyen van? Bennem eléggé az az elképzelés élt eddig, hogy ma már nemigen lehet karambolban autópályán meghalni, ha
a) jó állapotú és nem túl régi a kocsid,
b) be vagy kötve helyesen,
c) van légzsák,
d) nem mész nagyon-nagyon gyorsan,
e) nem annyira szerencsétlen a baleset, hogy kamion alá kerül az autó vagy valami. -
Degeczi
nagyúr
válasz
szabonagyur #123014 üzenetére
Arról volt videó valahol régen, h a rendőrautóban lévő kamera képéből rendszámfelismerő dolgozik, és folyamatosan diktálta a lekérdezések eredményét: "piros VW Golf 2008" - és ha egy sárga Renault jött, már lehetett is kiinteni, mert lopott.
Logikus, h ugyanezzel a rendszerrel a műszaki érvényességét is ellenőriztessék (és ahhoz még megállítani sem kell: elég, ha egy automata kamera alatt elhaladsz, hiszen nem szabadna a forgalomban lenni vele)
-
Peter.70
addikt
válasz
szabonagyur #122958 üzenetére
Jó rövid tesztút
-
Doki16
addikt
válasz
szabonagyur #122636 üzenetére
Ilyen nálunk is van a parkolóba. Ilyen alumínium ragasztószalaggal van minden eleme a kocsinak összefogatva
Úgy néz ki mint egy becsomagolt hús alufóliába
-
válasz
szabonagyur #122418 üzenetére
+ ez egy remek módszer lecsekkolni akár egy eltulajdonítani kívánt autó óraállását...
Bár, remélem, a rendszer logolja, hogy ki és mit kér le.
Lecsekkoltam a szomszéd tavaly vett kb. 10 éves kocsiját
15-ről 17-re a két műszaki között több, mint 200e-t mentek vele tolatva -
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #122418 üzenetére
Ok, de megkérdezed telefonba, nem mondja meg, már nem is érdekel az autó
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #122113 üzenetére
az kemény, én párommal együtt tartok 8-nál, ebből 3 új, fater 9-nél ebből 9 új, 47 az brutál, fuvarozó cégük van?
-
jozsi252
veterán
válasz
Szép teljesítmény, kérdés van-e értelme.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Ha szeretsz ennyi penzt bukni akkor hajra
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur #121228 üzenetére
Ali, ebay "Honda remote"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #120795 üzenetére
És a többi City hogy eszik? Sprit-en nézted már?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #120777 üzenetére
Az viszont sok, fix 130-nál 6,4, 120-nál 6,2-t eszik az enyém, országúton olyan 5 körül.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #120762 üzenetére
Fura valóban. Nyáron legalább egy literrel kevesebbet kér itt a gép. És városon kívül mennyit eszik?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #120753 üzenetére
Nagyobb a cvt hajtási vesztesége de alacsonyabb fordulaton üzemel azonos sebességnél szóval sztem valójában nem eszik többet a cvt-s mint egy manuális.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #120165 üzenetére
En ma a Pacsirtamezon lattam egy baleset utan egy octaviat megtorve
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #120152 üzenetére
-
szőröscica
addikt
válasz
szabonagyur #120152 üzenetére
Latnad az enyemet, csak a ho miatt van rajta feher felulet, pedig nyaron emlekeim szerint meg gyongyhazfeher volt a fenyezes
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #118704 üzenetére
Lehet kicsapódott valami a megamaradt nyáriból ami eltömítette a spricnit. Ki kéne pucolnod.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #118708 üzenetére
Cascada
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #118708 üzenetére
Igen, csak neked.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #118666 üzenetére
Na ma délben lementem és már jobb volt, valami nagyon fura fehér lé jött ki. Lehet a nyáriból maradt bent valamennyi és az lett ilyen a hidegben? Valami illatosító cucc csapódott ki a hidegben? Minden esetre most jó legalább, bár mint eddig magasabbra spriccelt volna.
-
szőröscica
addikt
válasz
szabonagyur #118666 üzenetére
Vegyél Tescos szélvédőmosót. Komolyan mondom. Én a Nissannál rengeteg szenvedtem azzal, hogy állandóan eldugultak a fúvókák. Hiába próbáltam mindenféle netes csodamódszerrel kitisztítani őket, csak ideig-óráig működtek.
Vettem a Tescoban szélvédőmosót és pár használat után teljesen megjavultak, soha többet nem volt velük gondom. Kegyetlen büdös cefreszaga van, de működik. Pedig előtte nem gagyikat tettem bele, Prelix és TW ment általában.
Egy gombostűvel amúgy megpróbálhatod kitisztítani a fúvókát.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
szabonagyur #118664 üzenetére
Töményen csak ez?
Mert erre a cuccra nagyon nem jellemző, hogy befagyna. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
szabonagyur #118646 üzenetére
Hajszaritot hogy vigyem ki az utcara? 😃
Indítsd be a motort, ha csak annyi baja, hogy befagyott, akkor 20-30 percen belül annak működnie kell.
Aztán nyomd ki a nagy részét és tegyél bele minőségi cuccot. Pl turtle... -
Gézengúz
addikt
válasz
szabonagyur #118646 üzenetére
Nincsen szivargyújtós hajszárítód?
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #118644 üzenetére
Befagyott, hajszárítóval felmelegíted aztán jó lesz, vagy fagyasztó tasakba raksz 50-60 fokos vizet, aztán kicsit rárakod
Hiába téli, olyan kis mennyiségben ami ott marad megfagy, meg kívülről is bele tud fagyni a víz -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #118150 üzenetére
Jaja, városban 90%-ban azzal nyomom. Könnyebben találok vele parkolóhelyet és nem mellesleg fele annyit eszik.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #117635 üzenetére
Szerintem nem kell, de én bejelenteném a helyében, talán gyorsabban fog haladni az ügy.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #117635 üzenetére
Majd bemegyek rákérdezni, mert online felületen gyerek kedvezmény is van meg kérdés az állandó lakcím meg a forgalmi szerintit hogyan nézik.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #117050 üzenetére
S40 volt. Ezekben elég sokféle származású motor volt. Kíváncsi lennék, hogy mi volt a tűz oka (akár egy "okosan" bekötött erősítő is okozhatta szvsz).
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
szabonagyur #116006 üzenetére
Ez hol?
Első ránézésre motorosrendőr kerti slaggal oltja a tüzet -
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #116006 üzenetére
A napokban egy Audi is langolt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #115142 üzenetére
Ha időnként meghajtod pályán és előtte néha nyomsz bele prémiumot az szvsz egy jó aranyközépút. A pucolást úgy sem úszod meg akkor sem ha csak prémium megy bele.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur #114987 üzenetére
És még ignorálva vagyok, mikor azt mondom, megbízhatóbb az SDI - szinte bármilyen távra - a szívó benzinnél. IS
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabonagyur #114966 üzenetére
És ez mennyirol lett visszatekerve?
Milyen motor van benne valamint volt vele baj eddig? -
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #114966 üzenetére
Karakterekbol itelve valamilyen olasz.
-
válasz
szabonagyur #113438 üzenetére
Azt szoktuk rá mondani, hogy ő külön dimenzió, mert neki nem az a kérdés, hogy van-e rá pénz, hanem van-e ideje
Hogy ON is legyen:
Változtak a kötelező díjak? Kalkuláltam kíváncsiságképpen egy E420-as Mercit, 46 ezer jött ki A0-ban (párhuzamos üzemeltető) éves díjra. Bezzeg az átírás 166 ezer forint, amiből 134 ezer "vagyonszersési" illeték
(na most egy 20 éves rozsdaboglya minden, csak nem vagyon)
-
válasz
szabonagyur #112677 üzenetére
Ahogy próbából néztem múlt héten, a vidéki B10 is emelkedni fog, károkozás nem volt...
-
válasz
szabonagyur #112304 üzenetére
2 db kicsi kavics, esetleg 1 db közepes kavics ami beszorult a tárcsa és a betét közé.
Nem kell vele foglalkozni, viszont nem tűnik el, mert a betét hozzákopik és vájja a maga kis barázdáját.A kavics már nincs ott.
-
válasz
szabonagyur #111938 üzenetére
...akkor jobban jársz ha keresztül mész a városon, a 0-ás a Tétényi lehajtó környéki felújítás miatt elég gatya. Ráadásul vasárnap délután sok Romániából útnak indult utánfutós autónepper hergeli a békésen autózó közönséget. Kijössz a Soroksáriról, rá a Rákóczi hídra, Szerémi, Galvani, Andor, és kint is vagy a kivezetőn, a Tetra Pak-nál lejössz, rá az 1-esre és ott is vagy Torbágyon.
(#111937) BigBlackDog :
Nem!, sőt!! Teljesen jót írtál, én Zsámbékon lakom, szinte Torbágy mellett, és soxor veszem igénybe az általad leírt útvonalat, ha arról jövök. Sokszor használhatatlan a nullás az egyes becsatlakozás környékén. -
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #111934 üzenetére
Hétvégén egész járható volt az az útvonal, de hétköznap esélyes lehet, hogy eléggé szopó szerintem (ha történik valami extra esemény).
Lehet, hogy vad ötlet, de én megnézném a Kecskemét > 52 > 51 > M8 > M6 útvonalat is. M6-ról meg Érdnél le lehet jönni és Sóskút felé át lehet menni Biatorbágyra. Arrafelé délutáni csúcsban is alig járnak. Ha baleset van az M5-ön, vagy M0-án, akkor tuti nyugodtabb, de lehet, hogy gyorsabb is.
-
szentkuti11
addikt
válasz
szabonagyur #111337 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #111331 üzenetére
Ebben az esetben nem tudok segíteni.
-
szentkuti11
addikt
válasz
szabonagyur #111331 üzenetére
#OAFHAdokVeszekben rengeteg önjelölt bontós van, egymással szoktak árversenyezni, ha valaki feldobja, hogy keres valamit, szerintem annál olcsóbban nem fogsz találni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #111329 üzenetére
A Cityhez?
—————————
Egyébként ízlések és ficamok, nekem rohadtul tetszik a 10gen Type R. Csak az ülése nem passzol az én testalkatomhoz. -
-v-
addikt
válasz
szabonagyur #110966 üzenetére
Nekem nagyon jó lenne egy metálfény nélküli, fehér, alapfelszereltségű céges 340i
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #110840 üzenetére
Jó kis hydrolock...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabonagyur #110717 üzenetére
Ezt én se értem, ha leelozod szabályosan, sebességhatáron belül, minek mutogat
Én ma 206 CC-ket nézegettem, jövőre kellene egy második autó majd, és Yaris helyett lehet az lenne.
1500€ elég szépek vannak - ilyen olcsók lennének? -
szőröscica
addikt
válasz
szabonagyur #109995 üzenetére
Fenykep a helyszinen, ha van idod, akkor rendor is. Aztan kifizetik szepen.
-
Kornel
veterán
válasz
szabonagyur #109995 üzenetére
Ezt fizeti az út kezelője.
Szerintem érdemes rendőri intézkedést is kérni. -
V911
tag
válasz
szabonagyur #108756 üzenetére
Gondolni ilyesmire szabad, de vigyázz, mert ha sokat gondolsz rá, a gondolat végül reflexé épülhet ki.
-
Peter.70
addikt
válasz
szabonagyur #108756 üzenetére
Érthető, de hidd el nagyon fájt volna a javíttatás
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur #108315 üzenetére
Hol? Valamelyik kerület ki is tiltotta őket.
-
válasz
szabonagyur #108315 üzenetére
Segway?
-
válasz
szabonagyur #106747 üzenetére
Az fel sem merült benned gondolom hogy pont azt magyarázza mit csinált rosszul a tanuló, nem, az oktató az ellenkező neműt már csak egy gyors szájmunkára akarta rávenni...
De feladom, biztos én tévedek -
válasz
szabonagyur #106743 üzenetére
Te is voltál tanuló.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #106737 üzenetére
En f6 utan vegeztem.
A krva dron miatt csak a beparkolas jelenetet 12x vettuk fel! A legegyszerubb jelenetet (mielott meg valaki... Be tudok gurulni egy ződ helyre, ami szemben van velem)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szabonagyur #106657 üzenetére
Én majdnem elcsaptam egyet.
Úgy gondolta, hogy a kanyarodó autó áll, akkor az összes többi is fog és a piros ellenére vígan átkerekezett a zebrán.
Szerencsére láttam, mikor elindult a Transporter mögül.
Ki kellett volna szállni oszt kirúgdalni a küllőit.
-
válasz
Valld be a fenekét akartad látni...
-
proof88
addikt
válasz
Jó nagy parasztok voltak, de legalább ment a szemezés?
Mondjuk ő is nekiindulhatott volna óvatosan, sokszor máshogy nem lehet kierőszakolni az elsőbbséged csak erőszakkal. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabonagyur #105786 üzenetére
Franc tudja Jazz pl nem, de ha valaki mond valamit, rákeresek és megnézem. Eddig az a baj egyenesen Smart volt a célpont, de ezt ugye ma délután el is vettettem, így nyílt a telep. Illetve ha most nem találok semmit hetek hónapokig nem leszek öngyi azért, szóval ráérek, de tény hogy jobb lenne minél hamarabb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #105277 üzenetére
Hát majd a VAG topikban megmondják, a miénkben olajos dsg van, a szárazkuplungossal nincs tapasztalatom csak egy rövid próbaúton vezettem olyat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #105275 üzenetére
Előzésnél is fokozottan idegesítő. Én már előzés előtt visszagangolok kézzel (vagy áthúzom S-be), akkor nincs lag csak pont az automata váltó kényelme veszik el.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #105272 üzenetére
Az első jelenség nem normális a második az tervezetten ilyen. Kormi 60-nál sík terepen 5-ben 1100 rpm-en teker, amit kimondottan szeret a DMF.
-
válasz
szabonagyur #105204 üzenetére
Biztos Rogán Tóni sietett a keresztfia bármicvójára - már nem sikk a helikopter.
-
szőröscica
addikt
válasz
szabonagyur #105159 üzenetére
Nekunk most csak egy kedd-vasarnap lesz egy het mulva, aztan majd osszel valami rendesebb.
-
válasz
szabonagyur #105153 üzenetére
Jé akkor Ti jöttetek mögöttem a Honda City-vel!? Emlékszem!
De jó! néztelek a tükörben, az alagút után elnyúltam de utol értél Koper magasságában. Mi ott tényleg lementünk, a Mekiben ettünk, ott ért utol az eső de pl. Portoroz-ban nem is esett.
Ma irtó sok magyar ment hazafelé, mi beugrottunk Bled-be. Itt még többen vannak mint eddig a tengerparton...
A horvát határ ennyire tragikus még mindig? Örülök hogy nincs arra dolgom... -
válasz
szabonagyur #105123 üzenetére
Igen mi voltunk
3kor indultunk vissza, elkezdett csöpögni az eső. Meg 5 perccel csúsztunk ki az 1 órából és már 4 euró volt a parkolás
De nagyon szép volt a kastély! -
hacki87
senior tag
válasz
szabonagyur #105047 üzenetére
Hogy működik kint a parkolás? van ingyenes lehetőség vagy fizetős? Ha fizetős akkor érmés vagy kártyáról is lehet? Jövőhéten indulunk mi is Horvátországba, most megyünk először külföldre.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #104824 üzenetére
add el a 3GS-t
-
válasz
szabonagyur #104824 üzenetére
Elvileg van amelyik működik vele, de sose próbáltam és hallottam hogy problémásabb.
-
válasz
szabonagyur #104742 üzenetére
Mindenki itt van?
Pályán nyomják, mint hülye a csengőt. A matricaellenőrzéseken is csak javaslat a 60-as korlátDe tény az út olyan sima mint sehol másutt ahol eddig jártam.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #104742 üzenetére
Fura. En az ellenkezojet tapasztaltam
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #104596 üzenetére
1200 kiló 1,6 benzin 112 ló
1,5 diesel 90 és 109 ló
1,2 turbó 125 ló (4*4)
A váltója elég rövid, a 160 mindegyikkel gond nélkül meg kell, hogy legyen
Az újnak meg sokkal döntötebb a szélvédője -
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #104542 üzenetére
Nem csak a ceges autokba?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
". It is compulsory to carry a warning triangle, first aid kit, and fire extinguisher."
De ezt elég sok országban kérik. Komoly 2450Ft láttam tegnap Tescoban.
-
válasz
Én nem olvastam ilyet sehol. Februárban voltam ott.
-
proof88
addikt
válasz
szabonagyur #104527 üzenetére
Melyik a váltó nap? Péntek délután induljak neki vagy szombat reggel?
-
válasz
szabonagyur #104527 üzenetére
Milyen nap mentetek?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #104521 üzenetére
Ott.
Mol kut a szloven hataron.Secret: fogalmam sincs, szoktak lenni a benzinkutakon ilyen gepek?
-
válasz
szabonagyur #104523 üzenetére
Attól függ merre mész, de ha már elmész nyaralni nem hiszem, hogy az a 3-5000 ft amit megspórolsz annyit számítana.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #103357 üzenetére
Van egy a szomszéd kereskedésben, tegnapelőtt meg is álltam megcsodálni. Kéne nekem is, habár a kombi jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest