- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor #329465 üzenetére
Ismerjük az eladót, régi fórumos. Már néhány éve tolja az mx-5 ipart.
Volt már hogy az AMTS csapat is tőle vett donort. Sőt elkezdte az elektromos verdákat is nézegetni.
-
kenguru99
senior tag
válasz
grizlisandor #328884 üzenetére
"Lejárat előtt a 60. naptól a 30. napig tudod újra kötni."
Pontosabban. Az évforduló előtt 60 és 30 között tudod lemondani a régi biztosítást. És az évforduló napjáig kell megkötni az újat. -
válasz
grizlisandor #328901 üzenetére
-
válasz
grizlisandor #328897 üzenetére
Ne keseredj el, múltkor 14,62-vel nyugdíjaztam a korábbi 12,82-es negatív rekordomat, ráadásul táltosból. 🤪
Csekély vigasz az éves 29300 GFB. 🤗
-
troll81
addikt
válasz
grizlisandor #328890 üzenetére
A negyedéves két autó 330 eu. Az szemmel látható osszeg
egy összegben nem túl barátságos
-
Micsurin
nagyúr
válasz
grizlisandor #328890 üzenetére
3k a difi a negyedévesre és marha kényelmes, észre sem veszem kb mikor vonja. Előre beszoktam állítani mindig mikor utalja aztán annyi.
Forduló+ 60 nap? Mármint? 60 napon belül de legfeljebb a 30. napig kell ennyit tudok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
grizlisandor #328886 üzenetére
Mikorra kérik be a díjat ilyenkor? 02.23-tól vagy ha most újra kötném dec 23.-ával akkor már akkor bekérnék? Csak, hogy maradjak-e a negyedévesnél (kényelmes mert rajta az automatikus) vagy toljak egy allint-e ha csak fabruárban kérik...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
grizlisandor #328884 üzenetére
Beszambázok felmondani, majd legkésőbb esetemben 2025.02.23-ig megkötöm Netrisken? Ennyi?
De ez mi? Ez nevetséges... komolyan egy rossz komédia. Ez már a lustákon való kaszálás fölött van, gyakorlatilag hadat üzennek nekik... erre most megeszek egy félrúd bejglit bakker, ez az ár sokkolt.
-
válasz
grizlisandor #328667 üzenetére
Halál komolyan akartam venni azt is és Heets-et. A szokásos csehszlovák dohányboltban viszont nem volt, így vettem Heets-et, ill. egy ilyent 7,5 €-ért [kép] , nem rossz, veszek máskor is, ill. jövő héten megyek vámmentes régióba, ott betárazok.
-
eldoble
aktív tag
válasz
grizlisandor #328384 üzenetére
"nem hiányzik, hogy itt szidalmaz minket, mert mi beszéltünk rá"
Ugyan, ilyen eszembe se jut és hülyeség is lenne."hozzászólásaid alapján a művelethez nincs elég szakmai tudásod "
Ezt egyébként miből gondolod, mi volt abban a hozzászólásban (tény, hogy nem vagyok autószerelő és nem cseréltem még Mazda 6-ban befencskendezőt)? -
eldoble
aktív tag
válasz
grizlisandor #328371 üzenetére
Gondoltam belevalóval könnyebb kicserélni ...
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #328327 üzenetére
Csak félig tankoltam.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #328046 üzenetére
Az első nekifutáskor, de azóta történt egy s más.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #328005 üzenetére
Szerintem egyelőre csak a hibásat, kerékcsapágyat nem kötelező párban, de arra gondoltam, hogy ott az agyat is cserélném.
Márkát nemtom, amit kapok épp.
-
ParmaBoy
tag
válasz
grizlisandor #327974 üzenetére
Rx8 lesz. Ne kerdezzetek...
-
kisza25
félisten
válasz
Ilyet már párszor én is csináltam 🫣
Mármint olyan állapotra hoztam ami nekem jó és eladtam
Mert gondolom ezt akartad írni -
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #327977 üzenetére
Úgy fest, még mindig reggel van.
-
válasz
Még nagyon reggel volt:
"Anti miután az NB MX-5-jét miután neki tökéletes állapotba hozta, 3 hétre rá eladta és összeszedte az életútját." -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BMW lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #327952 üzenetére
Megrendeltem a Kauffertol, ott van gyari cikkszamos (Elring).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #327946 üzenetére
Fogalmam sincs de csak ez vt nekik raktaron. Fenyszoroba (tavolsagi) megy szoval kb mindegy az elettartam.
Termeszetesen csavaralatetet elfelejtettem rendelni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #327917 üzenetére
Igen, az új akksim is onnan van Bubiba. Meg jön még 2 kutyacsont, az is cserés elöl (Meyle HD), meg akkor egy doubox izzókészletet is berendeltem (M-Tec longlife).
Fékfolyadék nálam is cserés de az van a szerelőnél mindig mert mindenbe azt tesz amibe DOT4 kell (ATE SL.6 ESP).
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #327927 üzenetére
Ha addig sikerül meggyőznöm magam a bazi drága racseteknőről, akkor esetleg.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #327919 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #327914 üzenetére
Kénytelen leszel elképzelni.
-
válasz
grizlisandor #327919 üzenetére
Golf R "drift" bemutatóra is locsolták a pályát. [link]
Más kérdés, hogy minek drift funkció egy alapvetően elsőkerék-meghajtású autóba....
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #327853 üzenetére
Nem akarok újabb teknőcserét. Tegnap jobban megküzdöttünk vele, mint tavaly márciusban, a Loctite szilikon marhára megkötött, és most is azt vettem.
Ettől függetlenül egy Castrol Engine shampoot lehet, hogy kap majd a kövi olajcsere alkalmával.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #327846 üzenetére
KGeri erről nem dönthet, nincs hozzá jogköre de legalább már a felvetésig eljutottunk. Már ez is haladás.
-
Emunem
őstag
válasz
grizlisandor #327014 üzenetére
vezérlés kb 40e km-el korábban megvolt...
-
Emunem
őstag
válasz
grizlisandor #327003 üzenetére
igen, 2016/11
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #326973 üzenetére
Szep emeles, nekem betoltak egy laza +50%-ot... Igaz nem Uniqa.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
grizlisandor #326920 üzenetére
van abbol meg tobbfele [link]
de a 3.5 literes a legjobb ar/ertek aranyu ebbol -
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #326668 üzenetére
Kijön abból több is, csak egy kicsit elhivatottabbnak kell lenni.
Itt lehet mazsolázni.
Egyébként a 150-es MultiAir tök ugyanaz hardveresen, mint a 170-es, vagyis az általam áhított GT1446-os turbó van rajta.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #326471 üzenetére
Nem kell hegyezni... az a baj az egésszel, hogy ülnek fenn öltönyös "emberek" fenn az elefántcsonttoronyban, a külvilágtól, valóságtól hermetikusan elzárva, és azok mondják meg hogy holnap milyen legyen az idő.
-Mi az hogy nem lehet? oldd meg, mert mi ezt akarjuk.. mi ezt találtuk ki
-de lehetetlen.. nem működik, élehetetlen..
-Nem érdekel, ez lesz, vagy elvesszük a pénzed az összeset. -
KAMELOT
titán
válasz
grizlisandor #326471 üzenetére
Máshol nincs ennyi idióta kritérium. Gyártanak és használják az emberek. Még kat sincs a kocsikban.
A kocsi papírjába belé van írva vagy 8 cucc ami nem felel meg az EU szabványnak, de kivételként szerepel. Ugye mert amcsi a kocsi.
Egyik ilyen a szélvédő. Szerintem mindenhol ugyan olyan szélvédőt gyártanakA többi is ilyen agymenés.
Hoztak új törvényt...
1. Leadod a kocsit és nem létezik
2. Alkatrésznek akarod szétárulni, akkor 500€ illetéket kell fizetni, hogy csinálnak papírt arról, hogy nem létezik többé a kocsi.
Így nem fognak behozni roncsokat. -
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #326368 üzenetére
Főleg ha utálod a kávét, megveszed, majd kiöntöd a picsába, viszont tankoltál előtte 600 litert húszforintos kedvezménnyel.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
grizlisandor #326163 üzenetére
HGP Tech-Update: Martin Gräf zeigt den 480 PS Umbau
...itt azert nem sz4rral gurigazik a bááááástya
es amikor a video keszult a komplett 480-s setup programozva meg TÜV papirozva volt 13-14k EUR -
hobizoli
nagyúr
válasz
a 'szomnak kell ekkora overkill csiga erre?
nagyobb mar nem fert be a zarhidtol?
ennek kisebb csiga van a HGP mk7 Golf R-n a 480lora, de mondjuk az 3000-nel befujja a 2bar toltonyomast
szoktam nezni amugy a kekszis videokat, de nala ez vmi megalomania, ami turbokat felrak, G30-770 "kicsi", megy ra a G30-900, es a 900 a neveben nem a sulya gramm-ban
erre megtunnerolodik vele az auto 330lora
wow
aztan nem ertik 6000-6500 alatt miert nincs ereje
megnezel egy currentgen CTR-t, az is 330lo gyarilag 2 literes motorbol, de egy fele ekkora se csigaval elerik
de azt nem is kelll 8500-9000-g forgatni hogy menjen, mert az ott tudja azt a 330loerot, ahol a kekszi motorjai meg be se forgattak a csigat -
Micsurin
nagyúr
válasz
…nekem LA-ék annyit súgtak ha jók a csúcsok, jó a csiga akkor meg lehet azt írni füsthatár alá. Elvileg alig gyengébbre, az utolsó 5-10% az amit nem tudsz kipaszírozni, voilá nem is leszel hülyegyerek feeling.
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #326127 üzenetére
Igen, 1,4 TB Multiair 150 🐎
Focvis: -
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #326101 üzenetére
Fogyasztás az autó keresés közben:
485km 32,15 liter 6,63 liter
Amúgy a multiair miatt+30ló és 1-1,5 liter mínusz, elvileg jobban fogyaszt, mint a 120 lovas -
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #326080 üzenetére
Köszönöm
Nem szkeptikus vagyok, csak ami elromolhat, az el is romlik, turbo, kettős tömegű, multiair, darabja több 100 eFt, csak a multiair 450eFt+szerelés...
Eredetileg új autót akartam, de 7,5-8,5M Ft lett volna, úgy döntöttem, hogy kicsit félre rakom a racionális Gábort és a szívemre hallgatok.
Amúgy annyi felesleges sz@r van az új autókban amire nincs szükségem és szintén elromolhat és nem is minden garanciás, vagy csak 1-2 évig
Ja és ez fele annyiba sem került.
A belseje szebb, mint egy 7-8 M Ft-os vitara, vagy duster, vagy MG ZS, de i30 nál is jobban tetszik -
Land
veterán
válasz
grizlisandor #325345 üzenetére
Végül azt kérdezte biztosítás kötés közben a netrisk, hogy mi volt a legutóbbi bm fokozatom, így nagyon nem tudtam hibázni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #325006 üzenetére
Vegyes fogyi? Akkor nem rossz.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
grizlisandor #325006 üzenetére
Én nem várom a következő tankolást, mert lehet ennél is több lesz, mert mutató alapján már több fogyott, mint kéne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #324848 üzenetére
Telekre járósnak jó lenne nekem is.
Az egyik fenti szomszéd azt vett, nagyon baba. Bár nem tudom minek mert télen alig járnak fel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #324642 üzenetére
Adapter létezik az Ypsilonhoz, most már látom, de ez meg az eredeti foglalat (ami innentől csak egy szükségesnél jóval nagyobb méretű stekkerként funkcionálna) együtt már nem férne el gumikupak alatt. Persze le lehet vágni a vezetékről, de ugyanoda lyukadok ki, mint a MiTóval, nem éri meg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #324535 üzenetére
Lézer kresz modositast vard be. De amugy kb letojjak ugyis. Vedd.
-
hdanesz
őstag
válasz
grizlisandor #324435 üzenetére
Köszi! És a többieknek is.
Próbáltam csak árat és benzines kitételt megadni, majd távolság alapján rendezni...úgy is kimarad pár autó. Sebaj, hátha megoldódik hamarosan.Nem feszítem tovább a topic-ot. Már így is feketeseggű vagyok...
-
venom8888
őstag
válasz
grizlisandor #324244 üzenetére
Jah, most 250 ert ezt kapja, mukodokepes auto, lehet vele kozlekedni stb. Az hogy az alkatreszek nem ujak, vagy csere erett az mar nem az en problemam.
Arra jo, hogy a faluban a gyereket hordja vigye a felesege 50 el, amire vette. -
Emunem
őstag
válasz
grizlisandor #324217 üzenetére
Az mondjuk nem rossz.
-
Emunem
őstag
válasz
grizlisandor #324213 üzenetére
Mennyi volt rajta?
-
válasz
grizlisandor #324000 üzenetére
Sikeres volt ez eladás.
50k kértem a 1919 DOT-os Conti TS860-ért, így 5 szezon után a vételi ár feléért elment. Mondjuk adtam hozzá a rozsdás acélfelnit, lehet jó lett volna megtartani, de a franc sem akar fizetni a gumisnak, hogy szedje le a felniről.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #324119 üzenetére
Qru már leírta a lényeget. Csak annyit fűznék hozzá, hogy a mi 900-ért vásárolt Ypsilonunkat Eurotax alapján 1,2 millióra taksálták, és a roncsra egyetlen egy 50k-es licit érkezett, úgyhogy megtartottuk, majd "beszámítattuk" a MiTóba.
Ja, és '22 december 2-án történt a baleset, ünnepek után már a számlán volt a kártérítés, és '23 január 13-án már meg is vettük az Alfát.
-
ParmaBoy
tag
válasz
grizlisandor #324000 üzenetére
Bejott a hideg, erzik az emberek is.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
grizlisandor #323483 üzenetére
kollegam vett mulheten egy 2005-s Merga S320 CDI-t
egyszeruen nem ertem meg a kereskedonek mi a haszna az auton, hogy eri meg ez neki...vagy akkor mennyiert vehet meg o egy ilyet
kollega nezegette hirdeteseket szepetember eleje-kozepe ota, lassan ment lejjebb az ara ennek is
elment megnezte, szep, hirdetesbol meg -200k-s aron megvette, de ugy, hogy lesz rajta friss muszaki vizsga is
belso mondjuk tenyleg szep, leglabbis ami kepeket lattam rola, de a muszakin nem ment at, mert a futomu, fek khm
lengokarok gombfejek fektarcsak betetek csereltette a kereskedo, igy mar muszaki is meglett
erre elhoztak az autot, hazaerve tolteshianyt jelzo lampicsku vilagit, generator rotty
ilyen jopofa vizhutetes egyseg van rajta
trailer-l visszavittek meg csutortok delutan...ezen a heten allitolag meglesz
eredetileg 2.99-ert volt fent a hirdetes, legalabbis o ennyinel latta meg eloszor
aztan ment tobb lepcsoben 2.5-g...kollega 2.3 millioert vette meg az autot -
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #323483 üzenetére
Sajnos ez ilyen.
1.5-öst vagy 1.6-os Sportot kell venni az első vasalókból, azokat nem érinti. Annyira.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #323271 üzenetére
Akkor meg 2x ennyi ido aztan kozlik, hogy nem legalis itthon tovabbra sem.
-
szőröscica
addikt
válasz
Gömbölyös?
-
válasz
Göbi! Gömbi a Bogyó és Babócában van
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #323224 üzenetére
Jo hogy mondod, en is toltore raktam az akksit.
-
válasz
grizlisandor #323062 üzenetére
Nagyon jó az egész videó, pont tegnap láttam!
szőröscica: Ez az akku kapacitása.
Snoop-y : 2015.10.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
grizlisandor #323070 üzenetére
Jogos.
-
hdanesz
őstag
válasz
grizlisandor #323019 üzenetére
Ez 2013/11. havi. Akkor elvileg már a javított cucc.
-
hdanesz
őstag
válasz
grizlisandor #322997 üzenetére
Ez Corsa esetében is igaz?az 1.4 turbo 120 lovas motornàl
-
hdanesz
őstag
válasz
grizlisandor #322995 üzenetére
Jaj, bocs nem írtam: Opel Astra J kombi, 2011-ből. 1.4 turbó, 120 lóerős.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #322866 üzenetére
Unokatesóm lenyomta most a Bamako rallyt. Oda kell egy csomó védőoltás ha túl akarod élni a kalandot. Na azok az oltások nagyon drágák és ő mesélte, hogy volt aki az oltás felvétele után nem fizetett csak egyszerűen elrohant.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
grizlisandor #322549 üzenetére
fekfolydekot asszem mar most is nezik
abban is milyen hoborges volt, hogy autoba uj kora ota ugyanaz a fekfolyadek van, de a gézabácsi szerint jojaz, mert eddig is megallt az elmult 15 evben a uzuki stift
masik amire rovidebb muszaki ido kene a 3.5t kistgk-ra*, nemelyik annyit megy elso muszakiig, mint egy normal auto 10-15 ev alatt
pl GLS futar autok, 20k km-nel tukorradial gumi, fek a betetvasig kopva, mm-s valla van a fektarcsaknak
itt a ceges flottakezelot (+munkavedelmist) kene qrvara megrangatni, hogy neki se legyen erdeke ezt elkummantgatni, akarmennyire is berlik/lizingelik, mert ezekre akkoris van sajat ember a cegnel
lasd kopottgumis motorosrendor anno, aki elesett az esoben es meghalt -
Dare2Live
félisten
válasz
Azt ha összehoznák 2026ra, hogy a jelenlegi műszaki vizsga feltételek nem teljesítése esetén bukjon meg az is baromi nagy előrelépés lenne. És egy kissebb csoda.
Multkor bedobta kopasz NKHs küzdését yt. Miközben szitává lyukadt autók tömkelege járja az utakat full biztonságos németben... simán mehet dolgokat kaszálnak el.
Gumiország, gumiszabályok, jogállam... max a kirakatban. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #322551 üzenetére
Mert abban még nem szintetikus kaucsuk volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nyugi a választások előtt tuti nem hoznak ilyen népszerűtlen döntést.
-
válasz
grizlisandor #322329 üzenetére
Köszönöm a megnyugtatást!
nálam alapvetően lassan fogy a fék, erre különösen vigyázni fogok.
de akkor is csesszék meg a buznyák kétrészes féküket, majd jól átépíttetem szabvány VAG 340-esre
-
válasz
grizlisandor #322121 üzenetére
Ez tök jó hír, 1 (azaz egy) korsó sör bele kell férjen a vasárnapi ebédhez. (Nem 2, nem 3...)
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #322121 üzenetére
Csak egy sör volt!!!!
a sör:
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #322124 üzenetére
Ha nem mondod hülyén halok meg
arra rájöttem, de akkor a kiindulási pont már nincs benne
Vagy darabokba kell letölteni? Régen le lehetett szedni egy teljes útvonalat, sőt működött offline is
Előre megyünk
Mindegy kipróbalom, de ez azért elég vicces -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #321999 üzenetére
Xado váltó adalék haver Avensis-én is segített. Már mint elhalkult tőle nyilván nem javította meg a váltót.
Illetve a Xado motoröblítővel is vannak jó tapasztalatok. Mondjuk én a rendes olajban és a sűrű cserében hiszek de ha vmi erősen lehasználtat vesz az ember akkor érdemes lehet megküldeni vele.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #321999 üzenetére
Xado váltóolaj adalék is működik, de nem csodaszer ugye kedves M32 váltó?!
Én nem hiszek a folyékony autószerelőkben.
Az M32-vel bármit csinálhatsz, a szar gyári csapágyak akkor is tönkremennek, csak az újjáépítés és/vagy gen2 upgrade segít.
A Suzuki M13A motorjához csatolt váltó ugyanez. -
Veron
addikt
válasz
grizlisandor #321557 üzenetére
@#321568macilaci78: Az jó lesz, mert akkor mindet cserélik -már ha foglalkoznak ezzel-, lebontják mindkét ajtókárpitot, a műszerfalat és így többszörösére nő a zörgés/nyöszörgésfaktor. Csodás.
@mindenki: Segítsetek pls helyretenni a realitásérzékem, csak én vagyok túl idealista? Ha benyelem azt a mondjuk 1.5m Ft bukót és elhozom ezt a Skodat, az is hasonló meglepést tartogathat számomra, vagy egyszerűen a Renault-k x@rok?
-
válasz
grizlisandor #321567 üzenetére
Kicsit néztem tovább, azért elégé kidegelne ha 6szor szednék ki a motort és nem lenne biztos a probléma... És itt szerintem a mocival van a gond nem a szerelőkkel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #321564 üzenetére
Jah engem is zavarnak ezek. A másik amitől agyfszt kapok az a világító hűtőrács.
Szóval kikapcsolni lehet de ő nem azt akarja, hanem szinkronba hozni az színárnyalatot. Na azt tuti nem lehet.
-
válasz
Nem tudom, de tény, hogy valaki írt ilyent. Össze van ez már zavarodva magától, hátha segít rajta.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nem zavarodik az, inkabb a bikazast kerulnem veluk.
Nem valoszinu, azt meg a Merciben se lehet allitani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #321087 üzenetére
Ó dehogy nem, olyan szr a hatásfoka Bubinak, hogy azon egy egész malac megsülne egyben.
-
Peter.70
addikt
válasz
grizlisandor #321087 üzenetére
Neked sincs tarcsid?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #320633 üzenetére
Akkor jol remlett. Altalaban csoves kutakon tankolok ahol a valasztak annyi, hogy van vagy nincs.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #320624 üzenetére
Mol-t azt vagom, Bubi szereti. Bar legutobb a Shell-bol is jol elvolt.
Es a taltos dizel nem MM? OMV-n nem jartam reg. MM95-ot csak hatosagi aron nyomtam.
-
válasz
grizlisandor #320622 üzenetére
Főleg az
hogy szakadna rá egy talicska trágya.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #320482 üzenetére
Jól rémlik, már az előző műszakin mondták, hogy foglalkozó lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #320463 üzenetére
Mielőtt szerelő fogadott volna 5 nappal. Szóval kb nem volt más opció. Vagy veszek noname-et ami 1 évet sem bír.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
grizlisandor #320319 üzenetére
Spanom is most cseréltetett vezérlést a 420D-n, előjött más is, 1.1M...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #319878 üzenetére
Bagoly mondja...
am igaz.
-
Vismajor01
addikt
válasz
grizlisandor #319852 üzenetére
Le kellett venni a tarcsakat es esztergalyozni. Elegge a hataron van, legkozelebbi betet cserenel tarcsakat is kell.
Plusz kellet dugattu es csuszka javitokeszlet
A betetek Fedoro, 10.500 volt, a keszletek olyan 8k korul, munkadij 20 a szerelesert es 10500 a fekek esztergalyozasa
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #319650 üzenetére
Amúgy kb egál, volt ugye 1,8 tsi is és annyit evett mint Bubi városban (városon kívül picit alatta).
-
Micsurin
nagyúr
válasz
grizlisandor #319650 üzenetére
...hogy 5,2 vagy 8,2 már annyira mindegy. Ha közlekedni akarsz nem ezt fogod számolgatni, a dízel bekéri a megspórolt pénzt pár éven belül. (...és az emberek 99% azt nem dobja be a perselybe dízel mellett hanem elszórja másra.
)
--
Zárt a poszt az Opeműhelyen.
Igen lényegében a solenoid szelepben a szűrőszivacs volt ott is az ok. Fuu, hogy én ahhoz hogy fogok hozzáférni a szívósorom alatt akna nélkül... -
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #319422 üzenetére
Keresgéltem én is, de a gyárin (vagy azzal megegyezőn) és ezen a Prometeón kívül nem találtam mást.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #319415 üzenetére
Olaszországban valóban olcsóbb egy kicsit, de akkor sem kell.
Sokat rövidtávozok, 2 literrel több olajnak esélye sem lenne átmelegedni, míg átérek a városon.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #319404 üzenetére
Létezik, de túlzásnak érzem ennyiért, inkább 5000-enként cserélem az olajat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #319276 üzenetére
Sejtettem, a Lanciáé is az. Ugye az olaszokat szokás szidni az elektronika miatt, közben meg tele vannak német alkatrészekkel.
Az Ypsilon esetében az volt az izgi, hogy nem volt bontott darab, muszáj volt javítani a meglévőt. Vagyis találtam bontottat az eBayen, többet is, de egyik eladó sem volt hajlandó Magyarországra küldeni. 🤷♂️
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #319253 üzenetére
A VDO gyártotta, mi?
Az Ypsilon ugyanezt csinálta januárban. A nem indítást a régi riasztó kihajítása oldotta meg, a műszeregységet meg újra kellett forrasztgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest