- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenguru99 #341258 üzenetére
Biztosat ott én nem tudok (hátha más) nekem [itt] sikerült, délután 18 már akár jó is lehet P+R révén. Ha Flixbus lesz készüljetek hogy bent nem írják ki hova mikor érkezik (legalábbis 2 hónapja így volt, hogy direkt vagy akkori egyedi eset nem tudom, akit vittem majdnem lekéste úgy hogy fél órával hamarabb ott voltunk, ketten keringtünk két irányban és csak pár percre állt meg).
-
válasz
kenguru99 #325530 üzenetére
Bocs de ezen muszáj volt mosolyogni.
nem hiszem, hogy találsz ilyet, ha mégis, krvára nem megérős, talán csak a DIY, és az is véleményes eredményt hoz.
Régen járt ide egy srác, Kornél (nem az ügyvéd), ő szórakozott azt hiszem a Suzukijánál utólagos hangszigeteléssel, de nem volt egyszerű buli.
Szvsz: Gyárilag csendes autót kell venni, és csendes gumikat, és vadászni a jó minőségű csendes utakat (ami sima, nem érdes, stb).
Hajrá!
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kenguru99 #256369 üzenetére
Köszi,
azért érdekes, hogy egy ilyen helyen (jogszabállyal nincsenek tisztában?) azzal dobálóznak, hogy ez bukó indok. (vagy nem tetszik nekik, ami valamilyen szinten jogos is)
Szerelőmet amúgy megkérdeztem kb. 1 hónappal ezelőtt, mondta vigyem nyugodtan műszakira. Ma is csak azért kérdeztem rá náluk, hogy jövő héten nehogy ebből legyen gond.
Mondták, örülhetek is, hogy eddig rendőr nem igazoltatott, mert megbüntetett volna. -
rbalint88
addikt
válasz
kenguru99 #242711 üzenetére
Nemet vonalon nezelodj, japan/koreai autoknal full eselytelen. Nem tudom manapsag mi fer bele egy millaba, VW Polot, Audi A2-t neznek. Corsa C szuk. D Corsa jo lehet talan, de akkor a Grande Punto is, azonos platform. Ha nem bontoszokeveny, az elso gen uj Mini is jo, annak a futomuve is fasza gokartos.
Franciakat nem ismerem, vegig kell ulni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest