- Milyen okostelefont vegyek?
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Köszi!
Kibontottam Jpg formátumba. A PDF-é alakításkor ez a hiba:convert-im6.q16: cache resources exhausted `Dune - The Graphic Novel, Book 01-144.jpg' @ error/cache.c/OpenPixelCache/4083.
convert-im6.q16: too many exceptions (exception processing is suspended) @ error/exception.c/ThrowException/974.
-
Kb 2014 óta vagyok el én is Win nélkül, olyan, mint anno a WU2 sampon, az állítólag mindenre is jó volt, de túlhaladott rajta az idő vasfoga.
Amúgy ha jelen problémám nem is oldódott meg, a két feliratrészt össze tudtam fűzni a Gaupol segítségével. Magyar nyelvű és benne van tárolóban is(1.7-1 focal). Eszközök/Fájl hozzáfűzése és már össze is van rakva a két feliratrész.
# feliratok szerkesztése, srt
-
Pont ugyanezt a weboldalt találtam meg még éjszaka, nekem össze is rakta egyébként. Valami miatt tartalmi gondok vannak, szóval nem úszom meg ilyen egyszerűen. Van egyébként egy máshonnan származó .srt, de azt meg nem hajlandó a film maga mellé olvasni.
Egyébként én erre (is) egy kis Win-es progit használok
Ez nekem kimarad, nincs az a felirat, ami miatt Wint raknék fel.
(#818) Fire/SOUL/CD
(#819) gregory91Nektek is köszi a javaslatokat, még nem tudom mi lesz a végleges megoldás, de itt a topikban már van 3 használható tipp, ami később is jól jöhet!
Thnx mindenkinek.
(sajnos elég kevesen használják ezt a topikot programok keresésére, pedig épp az lenne a lényege, hogy itt visszakereshető lenne, ha valakinek kell valami)
(#819) gregory91
Maga a film az egy darab, nem kell összeégetni, a feliratok vannak két részben itt az első évad 2. résznél.
-
No ez egy jó átmeneti megoldás GUI huszároknak, köszönöm neked is!
Valamiért a Transmaggedon nekem nem is csinált semmit, hiába néztem terminalban, mi hiányzik neki.....
FF Multi tetszik, mert úgy látom kiírja az alkalmazandó parancsokat is, így akár gyakorolhatnám is terminalból.
De egyelőre talán ezzel lenne jobb kezdenem valóban. -
Frawly
veterán
Olyan tényleg nem is lesz, amiben lapozás effekt is lesz. A zathura is tud két oldalas side-by-side nézetet, meg pluginnel e-könyveket olvasni, de az minimalista progi, Win10-ről jövő anyukának nem ajánlom, mert az ereit fel fogja darabolni. A Calibre, FBReader csak jobb lesz neki, azok hagyományos GUI-s desktop alkalmazások.
Én egyébként nem szeretem a side-by-side nézetet, széles monitoron sem, mert a szemnek horizontálisan kell átugrálni messzire a másik lapra. Sokkal jobb olvasási élmény, ha folyékonyan, folyamatosan görgethető a szöveg vertikálisan, lapokra szétosztás nélkül, mint egy hosszú weboldal. Ezt a módot általában minden pdf/djvu és e-bookos olvasó tudja ráadásué.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest