Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM időzítéseket milyen progi képes megmutatni linuxon?
CPU-X és CPU-Z se tudja. -
Csak kényszerből használom ablakban, mikor CPU használatot nézek. Viszont nagyon szimpatikus kis progi, amit ajánlottál, biztosan fel fogom tenni -nem is feltétlenül csak játék miatt! Úgy 2003 óta linuxozok baromira kevés tudással, és sokszor évi néhány alkalommal csak, sosem mélyedtem el benne, mert a játékok miatt a Windows nálam az alap. Talán most kezdett el érdekelni kicsivel jobban az egész, szóval biztos vagyok benne, hogy millió alap program van, amit nem ismerek. Most szerintem maradni fog sokáig az Ubuntu, tegnap és ma például be se léptem Windows-ra. A barátságosság jegyében pedig a terminált is átszíneztem prohardveresre:

-
Feltettem a 18.10-es (legújabb) Ubuntura a Deus Ex nevű játékot. Tökéletesen fut, viszont szeretnék mellé egy olyan progit, mint az MSI Afterburner. Leginkább proci kihasználtságot és hőfokokat szeretnék vele monitorozni, meg persze fps-t. Gyorsba rákeresve a kérdésem előtt ezt találtam. Próbálta már valaki? Valami egyéb még esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Warzone
- Path of Exile 2
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Lexus, Toyota topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sí, sielés
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest