- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM időzítéseket milyen progi képes megmutatni linuxon?
CPU-X és CPU-Z se tudja. -
Csak kényszerből használom ablakban, mikor CPU használatot nézek. Viszont nagyon szimpatikus kis progi, amit ajánlottál, biztosan fel fogom tenni -nem is feltétlenül csak játék miatt! Úgy 2003 óta linuxozok baromira kevés tudással, és sokszor évi néhány alkalommal csak, sosem mélyedtem el benne, mert a játékok miatt a Windows nálam az alap. Talán most kezdett el érdekelni kicsivel jobban az egész, szóval biztos vagyok benne, hogy millió alap program van, amit nem ismerek. Most szerintem maradni fog sokáig az Ubuntu, tegnap és ma például be se léptem Windows-ra. A barátságosság jegyében pedig a terminált is átszíneztem prohardveresre:
-
Feltettem a 18.10-es (legújabb) Ubuntura a Deus Ex nevű játékot. Tökéletesen fut, viszont szeretnék mellé egy olyan progit, mint az MSI Afterburner. Leginkább proci kihasználtságot és hőfokokat szeretnék vele monitorozni, meg persze fps-t. Gyorsba rákeresve a kérdésem előtt ezt találtam. Próbálta már valaki? Valami egyéb még esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest