- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM időzítéseket milyen progi képes megmutatni linuxon?
CPU-X és CPU-Z se tudja. -
Csak kényszerből használom ablakban, mikor CPU használatot nézek. Viszont nagyon szimpatikus kis progi, amit ajánlottál, biztosan fel fogom tenni -nem is feltétlenül csak játék miatt! Úgy 2003 óta linuxozok baromira kevés tudással, és sokszor évi néhány alkalommal csak, sosem mélyedtem el benne, mert a játékok miatt a Windows nálam az alap. Talán most kezdett el érdekelni kicsivel jobban az egész, szóval biztos vagyok benne, hogy millió alap program van, amit nem ismerek. Most szerintem maradni fog sokáig az Ubuntu, tegnap és ma például be se léptem Windows-ra. A barátságosság jegyében pedig a terminált is átszíneztem prohardveresre:
-
Feltettem a 18.10-es (legújabb) Ubuntura a Deus Ex nevű játékot. Tökéletesen fut, viszont szeretnék mellé egy olyan progit, mint az MSI Afterburner. Leginkább proci kihasználtságot és hőfokokat szeretnék vele monitorozni, meg persze fps-t. Gyorsba rákeresve a kérdésem előtt ezt találtam. Próbálta már valaki? Valami egyéb még esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest