Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM időzítéseket milyen progi képes megmutatni linuxon?
CPU-X és CPU-Z se tudja. -
Csak kényszerből használom ablakban, mikor CPU használatot nézek. Viszont nagyon szimpatikus kis progi, amit ajánlottál, biztosan fel fogom tenni -nem is feltétlenül csak játék miatt! Úgy 2003 óta linuxozok baromira kevés tudással, és sokszor évi néhány alkalommal csak, sosem mélyedtem el benne, mert a játékok miatt a Windows nálam az alap. Talán most kezdett el érdekelni kicsivel jobban az egész, szóval biztos vagyok benne, hogy millió alap program van, amit nem ismerek. Most szerintem maradni fog sokáig az Ubuntu, tegnap és ma például be se léptem Windows-ra. A barátságosság jegyében pedig a terminált is átszíneztem prohardveresre:

-
Feltettem a 18.10-es (legújabb) Ubuntura a Deus Ex nevű játékot. Tökéletesen fut, viszont szeretnék mellé egy olyan progit, mint az MSI Afterburner. Leginkább proci kihasználtságot és hőfokokat szeretnék vele monitorozni, meg persze fps-t. Gyorsba rákeresve a kérdésem előtt ezt találtam. Próbálta már valaki? Valami egyéb még esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest