- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Google Chrome beta böngészőt hogyan tudom telepíteni Debian-ra?
köszi! -
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1007 üzenetére
Ha nem tudja egy Wifi eszköz továbbosztani az internetet Wifi-n, tudok kettő eszközt használni? Az egyikkel internetkapcsolatban van, másikkal hotspot-ol továbbosztja az internetet.
Kösz! -
zoltanz
nagyúr
Windows 7/10 telepítőt pendrive-ra létrehozó appok közűl mi ajánlott még? (WoeUSB és a Ventoy-on kívül)
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Mx-Linux telepítő/live iso képfájlt szeretnék pendriv-ra írni. Beágyazott rendszeren (stúdió rögzítő Zoom LiveTrack -hez is használom mentésnek a pendrivot) ezért olyanra van szükségen Fat32 (4GB+ fájlokhoz) és ami nem partícionálja többfelé a lemezt, nem szereti Zoom az ilyet sajna.
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1007 üzenetére
Köszi.
Ez jó tud forgalmazni 5GHz-en (dual band) Sztem a Windows nem tud, sőt az Android 12 Google Pixel 3a val is 2, 4-en megy csak -
zoltanz
nagyúr
Wifi kapcsolaton keresztűl interneten lógó eszközön szeretném ezt tovább osztani ugyan azon a Wifi adapteren.
(adapter képes rá, Windowson)
Thx! -
zoltanz
nagyúr
YTDLnis (android) webes video, audio letöltő ( youtube on kívüli odalakon is használható) alternatíva érdekelne debian/Ubi ra
Köszi -
zoltanz
nagyúr
cigam gregory91
köszi
-
zoltanz
nagyúr
Keresek 192 KHz 24 bit anyagból m4a/flac tud 44/48 KHz 16 bizes m4a formátumú fájlt konvertálni. Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
cigam , Fire/SOUL/CD
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Könyvtár szinkronizálásra mi a legjobb Debian 11 Testing -re, ami Gui -s lehetőleg? (Ubuntun a
Beyond compare
-t használtam, de ez nem elérhető)
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Köszi!
Kibontottam Jpg formátumba. A PDF-é alakításkor ez a hiba:convert-im6.q16: cache resources exhausted `Dune - The Graphic Novel, Book 01-144.jpg' @ error/cache.c/OpenPixelCache/4083.
convert-im6.q16: too many exceptions (exception processing is suspended) @ error/exception.c/ThrowException/974.
-
zoltanz
nagyúr
Calibre appal próbálok megnyitni egy CBR formátú anyagot, 300 MB hibát ír. Megoldás van? Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Csoportosan szeretnék ekönyveket konvertálni automatizáltan. (terminal -os sem gond, sőt)
Djvu formátumból PDF-be lenne jó, (esetleg lehet más is, ha mobil Apple eszközök ezt felismerik, használható.) Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Jpg kép fájlokból (400 oldal) szertnék egy pdf dokumentumot létrehozni. Jól autómatizálhatót szeretnék találni a képfájlok egyforma méretűek neveik sorszámok.
-
zoltanz
nagyúr
Köszi. Kipróbálom őket.
-
zoltanz
nagyúr
Hálózati adatforgalmat mivel tudom monitorozni? Htop is tudja?
-
zoltanz
nagyúr
DVD képfájlból pendrive készítő alkalmazásra lenne szükségem. Debian Buster Install DVD lenne rajta. Win-en próbáltam Rufus, Yumi nem jó hozzá sajnos.
Multisystem-et ismerem még Ubi-ról, de az függőségi hibával nem telepíthető Debian-ra. Esetleg más ami megy Debian 9-cen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- bambano: Bambanő háza tája
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest